Hae
Purkkisirkus

Kesäinen kokonaisuus kesäkuun Goodieboxista!

Goodiebox kesäkuu antoi odottaa itseään tähän päivään asti. Ajattelin jo, että se on hukkunut jonnekin. Tällä kertaa bksi tarjosi tuotteita kesään. Mukana on vartalotuotteita, meikkejä ja kasvojen hoitotuotteita. Lähdetään nyt pidemmittä puheitta katsomaan mitä Goodiebox sisältää tällä kertaa!

goodiebox kesäkuu

n.a.e. delicatezza hand soap (4,99€)

Ensimmäinen tuote ei kyllä oikein ilonkiljahduksia aiheuttanut. Yksinkertaisuudessaan kyseessä on hajustamaton käsisaippua. Kaiken lisäksi olen kyseisestä tuotteestä kirjoitellut aiemmin tänä keväänä. Voit käydä kurkkimassa mun fiiliksiä tästä saippuasta ja sarjan muista tuotteista täältä. Tuote tuli täysikokoisena.

goodiebox kesäkuu

figs & rouge wonder love charm elixir (38€)

Tämä tuote on kyllä mieleinen. Kaunis vaalenapunainen pullo sisältää ihanaa hohdetta tuovaa nestemäistä elixiriä. Vitamiineja sisältävä nestemäinen highlighter on vaan tullut minulle jo helmikuun Glossyboxissa. Siis tämä ihan sama tuote. Vähän pettymys, kun tulee minulla jo olevia tuotteita useita. Voit lukea mietteitäni tästä tuotteestä aikaisemmasta postauksestani. Tämän tuotteen saimme täysikokoisena.

goodiebox kesäkuu

anwen eco hairbrush (15€)

Seuraavaksi silmiin osuu herkullisen pinkki hiusharja. Harja on valmistettu ekologisesta kierrätysmateriaalista. Se maatuu viidessä vuodessa! Tämä harja ei kuitenkaan kestä kuumaa, joten föönaamiseen tätä ei voi käyttää. Se on mulle vähän miinus mulle eikä tätä tuu varmaankaan paljoa käytettyä.

20200623_112219

sandstone raincoat waterproof mascara (21€)

Tämä brändi on minulle ihan uusi. Kyseessä on vedenkestävä ripsari. Käytän itse aika vähän vedenkestäviä, mutta voisin kyllä kokeilla pitkästä aikaa. Ripsari on myös allergiasertifioitu, joten se käy hyvin myös piilareiden käyttäjille. Tämän harja on melko tavallinen tasapaksu, samoin pakkaus. Ei siis mikään kovin kummoisen näköinen, mutta se ei tietysti pois sulje itse ripsarin hyvyyttä! Tuote tuli täysikokoisena.

20200623_112147

karmameju sun body lotion spf15 (35€/200ml)

Tänä kesänä aurinkosuojat ovat olleet paljon esillä. Olen itsekin toitottanut aurinkosuojan tärkeydestä täällä blogissa sekä instassa. On siis hyvä, että kesäboksista löytyy myös aurinkosuoja. Harmittavasti tässä on kyllä todella pieni suojakerroin. Itse käytän melkein poikkeuksetta SPF50 suojakerrointa, joten tämä on minun helposti palavalle iholle ihan liian vähäinen suoja. Tämä aurinkosuoja on valmistettu luonnollisesti johdetuista suodatetuista SPF-filttereistä. Täm on siis fysikaalinen aurinkosuoja. Se sisältää myös sitrushedelmää, minttua ja laventelia. Tuote tuli matkakokoisena.

20200623_112123

Kaiken kaikkiaan Goodiebox kesäkuu ei ollut mielestäni parhaimmasta päästä. Mukaan sattui pari minulle juuri keväällä tullutta tuotetta ja hiusharja oli myös mielestäni aika turha. Suosikkituotteeki nousi varmaankin ennestään tuttu hohdeseerumi.

Jos kiinnostuit tilaamaan oman Goodieboxin, niin sen voit tehdä täältä. Jokaisen boksin sisällön arvo on vähintään 75€!

 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Toukokuun Goodiebox – The Boost’ Box

Goodiebox huhtikuu – Perfectly Imperfect

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.