Hae
Purkkisirkus

Buzzador: Garnier Respons- hiusnaamiot

Olen ollut Buzzadorina jo useamman vuoden ajan. Buzzador on tuotetestaaja, jolloin pääsen välillä mukaan erilaisiin kampanjoihin oman profiilini kiinnostuksen kohteiden mukaan. Buzzadoriksi liittyminen on ilmaista. Täytät vaan oman profiilin ja jäät odottelemaan kampanjakutsuja! Täältä pääset liittymään mukaan Buzzadorien joukkoon!

Tämänkertainen testauksen kohde on Garnier Respons -hiusnaamiot. Tuotteet on saanu Garnierilta testi- ja arvostelutarkoituksessa. Jaossa oli kolme erilaista naamiota, joista jokainen Buzzador sai kaksi. Kaikki saivat toiseksi tuotteeksi Argan Richness – naamion ja tämän lisäksi minulle tuli Marvellous Nectar -naamio. Kolmantena kampanjassa mukana ollut naamio oli Mythic Olive. 

Garnier Respons Argan Richness

Tämä ihanasti mantelille tuoksuva naamio on tarkoitettu erityisesti kuiville ja vaikeasti hallittaville hiuksille. Naamio sisältää mantelikermaa ja vastuullisesti tuotettua marokkolaista arganöljyä, jotka hoitavat hiuksia intensiivisesti niitä latistamatta. Arganöljy on peräisin Lounais-Marokosta ja se on valmistettu yhteistyössä paikallisten naisten perustamien osuuskuntien kanssa. Tuote ei sisällä ollenkaan silikonia ja se hoitaa hiuksia tehden niistä pehmeät, sileät sekä helposti käsiteltävät.

Tykkäsin tästä naamiosta kovasti! Naamio on tosi hoitava ja sopii mainiosti omille vaalennutuille hiuksilleni. Pesun jälkeen naamion annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia, joka on juuri sopiva aika. En jaksaisi kyllä kauemmin odotellakaan. Naamio on koostumukseltaan ihanan paksua ja hiukset tuntuvat siliävän jo tuotetta levittäessä. Suosittelen kyllä kovasti!

Garnier Respons Marvellous Nectar

Tämä naamio on tarkoitettu kuiville ja kiillottomille hiuksille. Naamion ihana tuoksu ja koostumus ovat luksusta hiuksille! Tuote sisältää argan- ja kameliaöljyä. Naamio hoitaa hiuksia tyvestä latvoihin saakka antaen hiuksille joustavuutta ja pehmeyttä sekä upeaa kiiltoa.

Tässä naamiossa on myös todella hyvä tuoksu ja tämänkin koostumus on todella kiva. Vaikutusaika hiuksissa on sama 3-5 minuuttia. Hiukset tuntuu naamion jälkeen pehmeiltä ja ihanan hoidetuilta. Nämä molemmat naamiot olivat kyllä iloisia yllätyksiä! Ja näitä naamioita on saatavilla ihan tavallisista päivittäistavarakaupoista. Kannattaa käydä kurkkimassa oman ruokakaupan hiustuotehyllyjä ja ostaa testiin! Naamiopurkki on myös todella riittoisa, koska näitä hoitavia naamioita ei tarvitse laittaa litratolkulla. Ihanat hoitavat naamiot kesäauringon kuivattamille hiuksille.

 

PS. Olethan jo osallistunut blogin synttäriarvontaan? Arvontaan pääset täältä. Osallistumisaikaa huomiseen klo 18 asti!

2 kommenttia

  1. Viivi Nurminen kirjoitti:

    Mulla on pelkkää hyvää sanottavaa näistä Garnierin naamioista. Avokado&Shea naamio on mun ehdoton suosikki!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.