Hae
Purkkisirkus

Skincity: Joulukalenterin luukut 1-6

Joulukuu on jo hyvässä käynnissä ja joulukalentereiden luukkuja on availtu ahkerasti myös meillä. Minullahan on yhteensä kolme kosmetiikkajoulukalenteria, joista kaksi ostin itse. Nämä Lookfantasticin ja Essencen kalenterit ovat aika yleisiä ja ajattelin teidän jo näkevän niiden sisältöä kyllästymiseen asti. Niinpä päätin esitellä täällä blogissa pr-lahjana saadun Skincityn kalenterin sisällön. Skincity on mahtava ihonhoitosivusto, jossa koulutetut kosmetologit auttavat sinua löytämään juuri sinun iholle sopivat tuotteet. Kaikkien kolmen kalenterin sisällöt näet tuoreeltaan joka päivä mun Instagram storyssa, joten ota se seurantaan!

Luukku 1

Ensimmäisestä luukusta löytyi kaksi yllätystä! Hyvä aloitus. Ensimmäisenä sieltä paljastui Dermalogican UltraCalming Water Gel -kasvovoide. Tuote on 10 ml näytekoko. Tämä voide on geelimäinen, joka sulaa iholle imeytyen nopeasti. Voide muodostaa iholle ohuen suojan ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Tämä on juuri täydellinen voide suomalaiselle talvi-iholle. 

Toisena yllärinä luukusta paljastui Skincityn hiuspanta. Panta suojaa hiuksia vedeltä ja hoitotuotteilta kasvojenpesun tai naamion yhteydessä. Panta on kätevä laittaa paikoilleen edessä olevan tarrakiinnityksen vuoksi. Mikrofleecemateriaali tuntuu mukavalta iholla. Panta on saatavilla myös mustana.

Luukku 2

Toisesta luukusta löytyi naamio. Rakastan naamioita! Luukusta tuli Biodroga MD SK Booster Anti-Age Lacto-Glucan Lifting Mask. Melkoinen sanahirviö! Kyseessä on siis kasvoille jätettävä naamio, joka kiinteyttää ja silottaa ihoa nopeasti. Eräänlainen tuhkimotuote siis. Sain tuotteesta 15ml matkakoon. Naamio sisältää PHA-happoa, joka kuorii ihoa kevyesti ja siten kirkastaa sitä. Tämä tulee käyttöön ehdottomasti!

Luukku 3

Tästä luukusta paljastui Dermaceutic K Ceutic Post-Treatment Cream. Voide soveltuu punoittavalle ja herkälle iholle. Se korjaa ja rauhoittaa ihoa. Voide sisältää myös SPF 50 sekä lievän sävyn, joka tasoittaa ihon punoitusta. Voide tehoaa hyvin myös ruusufinni-ihoon, koska se sisältää ihoa rauhoittavaa bisobololia. Vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta voiteelta! Luukusta tuli 12 ml matkakoko. 

Luukku 4

Seuraavasta luukusta tuli vartalonhoitoa. Decleor 1000 Grain Body Exfoliator onkin minulle jo tuttu. Sama tuote tuli viime vuonna Elevenin joulukalenterista. Tämä on todella ihana vartalokuorinta! Tämä kuorintageeli muuttuu iholla öljymäiseksi ja pienet rakeet sekä kasvientsyymit kuorivat ihoa hellästi, mutta tehokkaasti. Tuoksu on myös todella hyvä. Suosittelen, jos etsit todella hyvää vartalokuorintaa! Kalenterista tuli 50 ml matkakoko.

Luukku 5

Täältä paljastui Akademikliniken Pure Triple Peel -happokuorinta. Olen happokuorintojen suuri fani. Niillä saa kuorittua ihoa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti. Tämä kuorinta on kolmivaikutteinen. Se sisältää AHA- ja BHA- happoja, papaija- ja granaattiomenaentsyymejä sekä mikrokuorivia riisileseitä. Tämän haluan kokeilla ehdottomasti! Luukusta tullut tuote on 15ml matkakoko.

Luukku 6

Seerumin ovat yksi rakkauteni. Tästä luukusta ilahduin todella, koska sieltä paljastui Medik8 Retinol 3TR -seerumi. Retinol- seerumit ovat nyt kovassa huudossa, joten tämä osui ja upposi. Tämä seerumi sisältää 0,3% retinolia. Se on kevyt seerumi, joka tasoittaa ihon sävyä, supistaa ihohuokosia, kiinteyttää sekä häivyttää juonteita ja ryppyjä. Retimolia suositellaan käytettäväksi iltaisin ja eri kertoina c-vitamiiniseerumin kanssa. Saatu tuote on 5ml näytekoko.

Tässä siis ensimmäiset luukut Skincityn kalenterista. Aika kivoja juttuja tähän mennessä vai mitä? Ihania merkkejä, osa ihan uusia minulle, joita on kiva päästä kokeilemaan näillä tuotteilla. Minusta tuntuu, ettei tästä kalenterista tule vastaan turhaa täytetavaraa vaan joka luukusta tulee ihania hoitolatason ihonhoitotuotteita sekä tarvikkeita. Tämän alun perusteella kalenteri vaikuttaa todella hyvältä ja laadukkaalta. 

 

Mitä mieltä olet sisällöstä? 

 


 

Aiheeseen liittyy:

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri tulee pian!

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 1: Dermosil -joulupakkaukset

Kosmetiikkalahjat, joista itse ilahtuisin! 

 

 

2 kommenttia

  1. Sissi kirjoitti:

    Tämä kalenteri olisi ollut kyllä huikea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.