Hae
Purkkisirkus

Bette Box heinäkuu – KesäBette vol. 2

*Sisältää mainoslinkkejä

Kesä etenee huimaa vauhtia ja jo toinen KesäBette on saapunut! Bette Box lanseerasi siis tänä kesänä ekaa kertaa KesäBetten, joka ilmestyy kolmena kesäkuukautena. KesäBette sisältää kaikkea kivaa kesään liittyen. Bette Boxiin voit tutustua tarkemmin *täältä. Viime kuussa selkeä teema oli festarit. Tämän kuun teema jää mielestäni hieman auki. Mutta katsotaan heti mitä boksi sisälsi, niin nähdään löytyykö se teema sieltä.

20190709_191322

Ziaja Coat’s Milk Energising & Smoothing Serum (11,90€/50ml)

Ziaja on vallannut nyt nämä viime kuukausien Bette Boxit. En ole ihan päässyt tähän hypeen mukaan ja ehkä kaipaan enemmän sitä Lumenen valtaamaa boksia. Tällä kertaa saimme täysikokoisen seerumin. Seerumit on aina kivoja, mutta minulla on jo tätä kyseistä kaksi avaamatonta! Huono tuuri. Tämän saa kyllä varmasti eteenpäin jollekin. Kyseinen seerumi on kollageenintuotantoa stimuloiva uutuus, joka sopii kaikille ihotyypeille. Seerumissa on geelivoidekoostumus, joka imeytyy iholle nopeasti. Saamamme tuote oli täysikokoinen.

20190709_191410

KORRES Ginger Lime Body Milk (16,50€/200ml)

Seuraava kiinnostava tuote on KORRESin vartalovoide. Inkivääri-Lime kuulostaa todella hyvältä kombolta ja ihana inkiväärin tuoksu tulee jo tuubin läpi! Voide on ihanan täyteläinen ja tuoksu on ihana. Saimme tästä vain 40ml näytetuubin, josta pääsee vain vähän kokeilemaan. Tämän voisin kyllä harkita ostavani ihan täysikokoisenakin.

20190709_191447

Cutrin Vieno Sensitive Volumizing Mousse (19,90€/300ml)

Tämä tuote oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Muotovaahtoja ei olekaan tullut kauheasti enkä kyllä niitä juuri käytäkään. Cutrin on toki tuttu brändi. Tämä muotovaahto on hajustamaton ja se on kehitetty juuri pohjoismaiselle ohuelle hiuslaadulle. Tämä soveltuu myös CG-metodiin! Vaahto antaa hiuksille volyymia, ryhtiä ja elastista tukea. Saimme tästä 100 ml matkakoon.

20190709_191436

Malava Mini Color’s kynsilakka (5,20€/5ml)

Myös tämä tuote oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille. Malavan kynsilakat ovat varmasti kaikille tuttuja jo lapsuudesta. Söpöt pienet pullot ovat kaikissa ruokakaupoissa myynnissä ja sävyjä on lukemattomia. Näitä oli varmasti liikkeellä eri sävyjä, joista minulle osui 179 Lemon Cream. Sävy on helmiäishohtoinen vaaleakeltainen. Ei ehkä ykkösvalintani kynsilakaksi, mutta menee varmasti ainakin varpaankynsissä näin kesällä. Tuote oli täysikokoinen.

bette box

Cougar 5-in-1Foundation (£5,99/4g)

Cougar on myös tullut usein esiin viime kertaisissa bokseissa. Tällä kertaa mukana oli mineraalimeikkituote, joka toimii pohjustajana, peiteaineena, sävynkorjaajana, bronzerina ja meikkipohjana. Tuotteessa on myös fysikaalinen aurinkosuoja, mutta edes heidän omalla sivulla ei kovin tarkkaa tietoa tästä oli. Tämä pieni purkki on täysikokoinen tuote, mutta hieman hankala käytössä. Sävyjä on olemassa kaksi joista minä sain vaaleamman Natural Light.

bette boxTässä oli kaikki varsinaiset tuotteet tällä kertaa. Lisäksi tuotekortin mukaan tuotteeksi oli laskettu myös Compeed-rakkolaastari, mutta laastarissa lukee ilmainen näyte, joten en laske sille rahallista arvoa. KesäBette on tarjonnut osalle tilaajista myös lisäylläreitä ja ilmeisesti minulle sattui tässä kuussa tämä bonustuote. Bonustuotteena oli tässä kuussa Lotus kostea wc-paperi näytepaketti. Luit oikein. Paketissa on 10 arkkia kosteuspyyhkeen tapaisia liinoja. Varmaan näitä voi käyttää intiimialueella kosteuspyyhkeiden tapaan.

bette boxVähän kyllä oli pettymys tämä bonustuote. Ja kun tämäkin on ilmaisnäyte. Olisi saanut olla ihan rahanarvoinen juttu bonuksena. Näytepusseina tuli myös Lumenen Valo-sarjaa sekä taas yksi tuoksunäyte. En tiedä onko ihan tarpeellista laittaa noita tuoksunäytteitä joka ikiseen boksiin.

Kaiken kaikkiaan tämä Bette Box oli kyllä pettymys. Ziajan tilalla olisi voinut olla vaikka Lumenen seerumi ja KORRESin rasva olisi voinut olla täysikokoinen. Paras tuote oli kyllä silti tuo KORRESin rasva.

Elokuun Bette Box tarjoaa klassikoita uudessa valossa! Tämä teema kuulostaa mielenkiintoiselta. Toivottavasti siinä olisi sisältö huomattavasti parempi kuin tässä ja ilmaisnäytteet olisi minimissä. Jos oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostaa niin eri tilausmuodot näet *täältä.

 

Miltä KesäBette vol 2 vaikutti?

 


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Bette Box kesäkuu – KesäBette vol. 1

Bette Box toukokuu – Create Your Own Sunshine

12 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Paljon juttuja jotka ovat ihan tuntemattomia minulle. Mulle muutoinkin tämä boxisysteemi on vieras ajatus.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Näitä boksejahan on monta erilaista mutta perusidea on sama. Kuukausittain ilmestyy boksi jonka sisältö on yllätys. Boksi sisältää yleensä noin 5 tuotetta. 🙂

 2. Heeled Adventures kirjoitti:

  Näyttää kyllä moni asia ihanalta, etenkin tuo seerumi! 🙂

  https://heeledadventures.wordpress.com/

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Oli kyllä hyvä että seerumi tuli täysikokoisena. Minulla vaan on niitä jo kun sain yhdestä tapahtumasta 😀 Ei lopu ainakaan heti kesken

 3. LAVJUUEVERYBODY! kirjoitti:

  Heippa, ei ole wc-paperi bonustuote. Mulla oli yllärinä Nae:n täysikokoinen suihkugeeli 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo huomasinkin saman kun näiden muiden boksien sisältöä. Luulin sen olevan bonustuote kun sitä ei lukenut infokortissa 🙂

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Minulle nämä boxit eivät ole oiken auenneet. Toisaalta haluan ostaa tuotteeni tietäen mitä ostan. En halua ostaa sikaa säkissä 😉

 5. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Oi, tuo keltainen kynsilakka näyttää herkulliselta! Itselleni kynsilakka saapui sinisenä 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/07/bette-box-heinakuu.html

 6. Marjo kirjoitti:

  Ziajan tuotteet ovat ihan huippuja. Kurja juttu, että tämän kuukauden boxiin ei ole osunut enempää kiinnostavia tuotteita. Ai, niin Mavalan kynsilakat ovat tuttuja ja pidän niistä siksi myös, että pullot ovat ihanan pieniä.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Noi malavan lakat on kyllä käteviä pienen pullon ansiosta! Ziajaan en ole vielä ihastunut, mutta katsotaan jos lämpenisin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.