Hae
Purkkisirkus

Neogen – Bio-Peel Gauze Peeling Wine kuorintalaput

*Sis. mainoslinkin

Talven aikana olen todella innostunut kuorintalapuista. Nämä *Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine-kuorintalaput ovat ihania! Ne ovat niin helppoja ja nopeita käyttää! Monivaiheisessa ihonhoitorutiinissa on kiva päästä joissain osioissa hieman helpommalla tehokkuudesta tinkimättä. Minulla ei ole vielä kovin laajaa kokemusta erilaisista kuorintalapuista, mutta nämä nousevat kyllä kärkipäähän. Aikaisemman postaukseni Whamisan kuorintalapuista voit lukea täältä.

Nämä erovat Whamisan lapuista hieman. Neogenin lapuissa on kaksi eri pintaa lapun molemmin puolin. Whamisan lappu taas on samanlainen molemmilta puolilta. Neogenin lapun tiheään kudottu pinta on karheampi, joka poistaa kuolleen ihosolukon hellävaraisen tehokkaasti. Toinen puoli on pehmeämpi, jolla kasvot pyyhitään kauttaaltaan lopuksi. Tykkäsin kovasti tästä Neogenin karheammasta pinnasta. Se tuntuu tehokkaalta ja iho on todella sileä kuorinnan jälkeen. Pehmeällä pinnalla viimeistely kruunaa kaiken.

Kuorintalaput sisältävät maitohappoa, joka puhdistaa ihohuokosia niiden tukkimasta talista. Punaviinin sisältämä resveratroli  on ihon pigmentoitumista ja ryppyjen syntymistä estävä tehokas antioksidantti. Tämä ainesosa on luonnollisesti fermentoitu ja sen luonnolliset AHA-hapot kuorivat ihoa. Kuorintalapuissa yhdistyy mekaaninen ja kemiallinen kuorinta, joten tehokas kuorinta on vain muutaman pyyhkäisyn päässä. Purkissa on 30 kuorintalappua, jotka ovat täynnä kuorintatehoa. Lapuissa on runsaasti hyväntuoksuista nestettä, joka sisältää nämä kaikki hyvät tehoaineet.

Tuntuu, että nykyään tartun herkemmin kuorintalappuun kuin nestemäiseen kuorinta-aineeseen. Näillä on vaan niin kätevä suorittaa, ainakin minulle, välttämätön ihonkuorinta. Ilman säännöllistä kuorintaa ihoni menee nopeasti tukkoon ja ihonpinta tuntuu todella inhottavalta. Nämä laput ovat kyllä tervetullut lisä ihonhoitorutiiniini. Käytän näitä enimmäkseen iltarutiinissa, mutta mikään ei estä käyttämästä niitä aamurutiinissa. Suositeltu käyttöväli on 1-2 kertaa viikossa, mutta saatan käyttää niitä välillä kolmekin kertaa viikossa.

Olen rakastunut näihin kuorintalappuihin ja aion kyllä kokeilla myös kaksi muuta vaihtoehtoa kyseisistä lapuista. Varsinkin Vihreä tee kuulostaa tosi hyvältä! *Täältä näet koko valikoiman.

Ovatko kuorintalaput jo osa ihonhoitorutiiniasi?

2 kommenttia

  1. Inka Monola kirjoitti:

    Kuorintalaput vaikuttaa kyllä mielenkiintoisilta ja täytyy ehdottomasti ottaa osaksi omaa ihonhoitoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.