Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Hemmottele ihoa ystävänpäivänä

Kaupallinen yhteistyö: Skincity
*Sisältää mainoslinkkejä

Hyvää ystävänpäivää! Rakastan ihonhoitoa ja välillä ilahdutan myös ystävää uusilla ihonhoitotuotteilla. Ystävänpäivä on mielestäni mitä mahtavin ajankohta hemmotella ystävää tai siskoa ihanilla ihonhoitolahjoilla! Sain itse hieman etukäteen kivan ystävänpäivälahjan, kun *Skincity lähetti minulle valitsemani lahjapakkauksen kokeiluun. Aluksi oli vaikea valita, koska valikoimassa on huikea määrä toinen toistaan ihananmpia lahjapakkauksia. Päädyin kuitenkin valitsemaan lahjaksi Elemis A Younger-Looking You -pakkauksen. Lahjapakkaus sisältää 4 tuotetta. Kaksi tuotteista on töysikokoisia ja kaksi matkakokoja.

20200213_190259

Elemis Pro-collagen

*A Younger-Looking You Kit sisältää Elemis Pro-Collagen -sarjan tuotteita. Nämä tuotteet ovat täydellisiä ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin. Eli täydellisiä minulle! Ajattelin myös, että ystävä voisi tälläisestä paketista ilahtua kovasti.

Ensimmäinen tuote jota halusin heti testata oli puhdistusbalm. *Pro-Collagen Cleansing Balm tuli pakkauksessa täysikokoisena. Olen vannoutunut puhdistusöljyfani. Puhdistusbalm on muuten sama asia, mutta se on kiinteässä muodossa.  Käsissä balmi sulaa nestenäiseski öljyksi, jonka jälkeen se hierotaan kasvoille puhdistusöljyn tapaan.  Tuote sisältää mm. mustaseljaa, ruusua ja mimosaa. Tässä on kiva yrttinen tuoksu. Puhdistusbalm poistaa meikit todella vaivattomasti! Ja se huuhtoutuu hyvin vedellä pois, mikä on minulle tärkeää. En jaksa millään liinoilla alkaa hinkkaamaan naamaa.

elemis

Toinen täysikokoinen tuote oli *Pro-Collagen Marine Cream. Tämä on todella ihanantuntuinen päivävoide. Voide lupaa vähentää tehokkaasti ikäntymisen merkkejä sekä parantaa ihon kosteustasoa. Voide sisältää myös paljon antioksidantteja ja lisää solujen uusiutumista. Iholla se tuntuu hyvältä ja meikki levittyy tosi hyvin voiteen päälle.  Voide on tosi riittoisa ja pieni määrä riittää varsinkin, jos laitat meikkiä päälle. Tämän käytän mielelläni loppuun.

20200211_162853

Lahjapakkauksessa tulee myös toinen voide, nimittäin yövoide. *Pro-Collagen Oxygenating Night Cream on todella ihana yövoide. Tämä tuli 15ml kokoisena. Siitä riittää kyllä hyvin testattavaa, jolloin saa hyvän kuvan tuotteen sopivuudesta itselle ennen täysikokoisen voiteen hankkimista. Voide imeytyy ihoon todella kivasti eikä iho jää tahmaiseksi. Voiteen teho on kliinisesti todistettu ja se auttaa nostamaan ihon happitasoja jopa 41% 21 päivässä. Tämä on oikea hemmottelutuote vaikka äidille!

elemis

Viimeisenä tuotteena pakkauksessa on *Pro-Collagen Eye Renewal. Rakastan silmänympärysvoiteita ja innolla testailen aina uusia. Tämä voide tuli 5ml minituubissa. Elemis on ihana brändi, jolla on tosi tehokkaita tuotteita. Tämä sy-voide sisältää hyödyllisiä ainesosia ja auttaa häivyttämään näkyviä juonteita. Se myös vahvistaa ja tasoittaa ihoa sekä nuorentaa näkyvästi silmänympärysten ohutta ihoa. Voide tuntui todella kivalta iholla.

Tykkäsin tästä lahjapakkauksesta tosi paljon! Sisältö on laadukas ja se sopii lahjaksi niin äidille kuin tyttärellekin. Elemis on suosittu hoitolabrändi, jota ei ole myynnissä joka kaupassa. Tämä tuo tuotteisiin hieman luksuksen tuntua.

elemis

ystävänpäiväkampanja

*Skincityllä on nyt viikonlopun ajan (14.-16.2.) ystävänpäiväkampanja, jonka aikana saat -15% alennusta yli 50€ ostoksista! Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Alennuksen saat käyttämällä koodia SPREADLOVE. Kannattaa kertoa tästä myös ystävällä, jolloin voitte molemmat hyödyntää tämän ihana tarjouksen!

 

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Skincity Stick Collection – 4 tuotteen minirutiini

Bio-Oil: Tehokasta hoitoa atooppisesta ihosta kärsiville

 

Kaupallinen yhteistyö: Skincity

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.