Hae
Purkkisirkus

Mad Beauty Mandalorian The Child Under Eye Mask

*Sisältää mainoslinkkejä

Mad Beauty Mandalorian The Child silmänalusnaamiot ovat kyllä hauskinta vähään aikaan! Baby Yoda -aiheiset maskit ovat varsinkin Star Wars -fanien must have tuote. Itse en lukeudu varsinaisesti Star Wars faneihin, mutta olen sentään nähnyt ainakin suurimman osan elokuvista. Nämä silmänalusnaamiot olivat kyllä niin söpöt, että ne oli pakko hankkia testiin.

20221106_094546

Mad Beauty Mandalorian The Child Eye Mask

Rakastan muutenkin silmänalusnaamioita, joten testailen aika laajasti erilaisia versioita. Mad Beautyn tuotteet ovat hauskoja, koska niiden aiheet ovat tuttuja Disney-hahmoja. Aiemmin olen testanut heidän Prinsessanaamiota ja nyt sitten vuorossa Mandalorian silmänalusmaskit! Tutustu Mad Beautyn valikoimaan *täältä.

Nämä naamiot tulevat uudelleen suljettavassa pussissa, joka sisältää 3 paria naamioita. Tämä on kiva, koska näin vähennetään roskaa. Naamiot ovat materiaaliltaan paperisia kangasnaamion tyyppisiä. Eivät siis mitään geelinaamioita. Naamiot pysyvät hyvin paikallaan, eivätkö valu,  mikä on aina iso plussa.

20221106_094746

Mandalorian silmänalusnaamiot sisältävät mm. kookosta, joka kosteuttaa ja virkistää ihoa. Säilytän itse naamioita jääkaapissa, joten virkistävä ja turvotusta laskeva ominaisuus korostuu entisestään. Naamioiden muoto on hieman erikoisempi normaaleihin silmänalusnaamioihin verrattuna. Baby Yodan päänmuotoiset naamiolaput ovat pyöreitä keskeltä ja sivuilla on korvista muotoutuneet siivekkeet. Naamiolappu peittää kuitenkin ihan hyvin silmänalusihon, joten siinä mielessä muoto on ihan passeli. Hauska kokeilla myös erimallisia silmänalusnaamioita. Löydät hauskat Mandalorian silmänalusnaamiot *täältä.

20221106_095105

Silmänalusnaamioiden pro tips:

  • Säilytä naamioita aina jääkaapissa! Näin saat ektravirkistystä silmänympärysiholle
  • Kokeile erimallisia naamioita ja löydä näin omille kasvoille parhaiten soveltuva naamio
  • Hyödynnä naamioiden mukana tuleva hoitoneste silmänympärysihon lisäkosteutukseen
  • Naamioiden käytön jälkeen silmänalusiho on sileämpi, jolloin myös meikki näyttää siinä paremmalta

Mad Beauty Mandalorian The Child -tuoteperhe sisältää muitakin tuotteita kuin pelkät silmänalusnaamiot. Saatavilla on tällä hetkellä söpö *huulivoidekaksikko sekä *kangasnaamio. Valikoimassa on myös muita Star Wars aiheisia tuotteita, joten kannattaa kurkata koko Mad Beauty valikoima *täältä. Mad Beautyn tuotteet sopivat loistavasti myös lahjoiksi. Saatavilla on runsaasti erilaisia settejä, joilla voi ilahduttaa esimerkiksi ystävää.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Purodoré Nourishing Facial Oil

Lookfantastic Advent Calendar 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *