Hae
Purkkisirkus

Paras tuote atooppiselle iholle

*Sisältää mainoslinkkejä

*Tuotteet saatu pr-näytteenä

Talvella iho kuivuu melkoisesti. Varsinkin vartalon iho on kovilla ja jää helpommin huomiotta. Ainakin minulla on välillä vaikeuksia muistaa hoitaa myös vartalon ihoa kunnolla. Minulla on atopiaa ja ihoni todella vaatisi säännöllistä hoitoa, ettei se pääsisi kuivumaan niin paljon. Kesällä ihoni on aina paremmassa kunnossa. Talvella verhoudumme paksuihin vaatteisiin ja iho ei ole niin esillä, jolloin sen hoitokin jää vähemmälle. Olen saanut suuren avun Bio-Oil ihoöljystä sekä uudesta geelistä.

bio-oil

ihoöljy

Pari viikkoa sitten sain pr-näytteenä supersuositun Bio-Oil ihoöljyn. Tästä öljystä on kohistu jo monta vuotta ja se kuuluukin monen suosikkeihin. Erityisesti raskaana olevat ovat ottaneet öljyn omakseen vähentääkseen raskausarpien syntyä. Öljystä on myös moneen muuhun vaivaan.

Kuivasta ihosta haihtuu liikaa kosteutta, jolloin iho pääsee kuivumaan ja se alkaa helposti kutista. Bio-Oil sisältää kehäkukka-, laventeli-, rosmariini- ja kamomillaöljyä sekä A- ja E-vitamiinia. Öljyn avulla iho täydentää omaa öljykerrostaan ja suojaa ihoa paremmin.

Öljy on koostumukseltaan ihanan ohutta ja se imeytyy ihoon todella hyvin. Inhoan tahmaista tunnella vartalon iholla, joten tämä on todella hyvä tuote. Iho tuntuu heti pehmeämmältä ja kuivat kohdat katoavat nopeasti. Öljyä myydään päivittäistavarakaupoissa, tavarataloissa sekä apteekeissa. Saatavilla on 3 eri kokoa. Ihoöljyyn voit tutustua *täältä.

bio-oil

bio-oil geeli kuivalle iholle

Uutuustuotteena on nyt julkaistu myös ihogeeli! Tämä on mielenkiintoinen tuttavuus. Geeli on kirkasta ja melko paksua. Monet ihogeelit sisältävät aika paljon vettä, jolloin sen tuoma kosteus haihtuu iholta nopeasti. Bio-Oil geeli sisältää 87% öljyä sekä 10% kosteutta sitovia ainesosia ja vain 3% vettä.

Geeli on äärimmäisen riittoisaa eikä sitä tarvitse ottaa läheskään niin paljon kuin normaalia vartalovoidetta. Geelissä on mieto yrttinen tuoksu. Tuoksu haihtuu iholta aika äkkiä. Tykkään tästä tuotteesta todella paljon! Geeli ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää.

Suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä uutta geeliä, jos yhtään kärsit kuivasta ihosta! Yllätyin täysin tuotteen riittoisuudesta. On parempi ottaa tuotetta vain vähän kerrallaan, koska liian paksu kerros tekee ihon tahmaiseksi. Ohut kerros taas imeytyy todella hyvin ihoon eikä iho jää tahmaiseksi. Geeli on myynnissä vain apteekeissa. Tuotteeseen pääset tutustumaan täältä.

20200211_190759

 

Oletko kokeillut bio-oil -tuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Keratosis Pilaris – Kosmeettinen ihosairaus

Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.