Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Cocopandan Black Week

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda
*Sisältää mainoslinkkejä

Marraskuu lähenee loppuaan ja se kertoo kahdesta asiasta. Ensinnäkin joulu on jo ihan nurkan takana. Ennen jouluhössötystä on kuitenkin vuoden isoin alennusmyynti nimittäin Black Friday! Monissa verkkokaupoissa tarjouksia on koko viikon ja sitä kutsutaan nimellä Black Week. Black Friday on Kiitospäivän jälkeinen perjantai, jolloin suuri osa kivijalkaliikkeistä ja verkkokaupoista laskevat hintojaan enemmän kuin minkään muun alennuskampanjan aikana koko vuonna. Monesti alennusmyynti alkaa heti maanantaina ja jatkuu koko viikon ajan.

*Cocopanda on monipuolinen kauneuden verkkokauppa ja heillä alkaa vuoden suurin alennuskampanja, Black Week, tänään maanantaina ja se huipentuu Black Fridayhin 29.11. Verkkokaupassa on koko viikon ajan lähes koko valikoima 25-70% alennuksessa, minkä lisäksi joka päivälle on omat päivittäin vaihtuvat erikoistarjoukset.

 

20191124_190355 Sain itse myös tilata Cocopandalta muutamia juttuja ja päätin valita sekä meikkejä että ihonhoitoa. Olen tykästynyt *Makeup Revolutionin meikkeihin ja päätin ottaa niitä lisää testiin. Pähkäilin pitkään mitkä tuotteet olisivat kivoja testiin. Lopulta päätin ottaa yhden isomman lahjapakkauksen, jossa on meikkejä tosi hyvä valikoima. Makeup Revelotion Soph’s Favourites on ylellinen lahjapakkaus! Se sisältää kaiken tämän:

 • Ultra Pro Glow Highlighting Palette -korostuspuuteripaletin.
 • Soph x Eyeshadow Palette -luomiväripaletin, joka sisältää 18 sävyä.
 • Kolme Nude Matte Liquid Lipstick -huulipunaa.
 • *Ultra Eyeshadow Flawless 4 Palette -luomiväripaletin.
 • *Hot Spice Blush Palette -poskipunapaletin.
 • *Skin Kiss Highlighter -korostuspuuterin. Sävy: Ice Kiss.
 • *Travel Size Bake and Finish Powder -puuterin.
 • *Blush Pink and Rose Gold Brush Set (8 meikkisivellintä) -meikkisivellinsetin.

20191124_190004

20191124_190302

Lahjapakkauksen normaalihinta on 73,50€. Tämä setti on myös todella hyvä joululahjaidea! Makeup Revolution meikit ovat todella korkealaatuisia ja sävyvalikoimaa on runsaasti. Älä siis anna edullisen hinnan huijata!

Ihonhoitotuotteita selailin aika kauan. Mietin mikä olisi jotain uutta ja kivaa testattavaa. Sitten huomasin *Baborin ihonhoitoampullit. Olen saanut viime vuosien joulukalentereista pari yksittäistä ampullia ja olen niistä tykännyt. Nyt bongasin Cocopandan valikoimasta erilaisia 7 ampullin settejä, jotka oli tarkoitettu tuomaan iholle erilaisia juttuja kuten hehkua tai kosteutusta. Näitä värikkäitä settejä on 5 erilaista, joista valitsin testattavaksi *Glow Addict ja *Ageless Hero. Glow Addict sisältää 4 x Hydra Plus ja 3 x Perfect Glow -ampullit. Ampullit sisältävät hyaluronihappoa ja hehkua tuovia pigmenttejä sekä Perfection Peptide P3 -yhdistettä.

Ageless Hero -setti sisältää 3 x 3D Firming, 2 x Active Night ja 2 x Lift Express -ampullia. Ne sisältävät keltasarviunikko-, mikrolevä- ja peptidiuutteita. Ihosta tulee kiinteämpi, kimmoisampi ja merkittävästi tasaisemman näköinen. Kaikki Babor -ampullit sisältävät 2ml seerumia. Tämä on aika iso määrä, mutta se on käytettävä kerralla. Seerumia kannattaa ottaa ensin varovasti kädelle vain osa ampullin sisällöstä ja levittää kasvoille. Tämän jälkeen voi ottaa loput ja taputella kasvoille ja kaulalle. Ampullin avaamisessa kannattaa myös olla varovainen ja noudattaa pakkauksen ohjeita. Nämä 7 ampullin setit maksavat normaalihinnalla 34,95€.

20191124_185137

20191124_185421

Cocopandan valikoimasta kannattaa kurkata näiden lisäksi mm.

Ihanaa Black Week shoppailua! Kerro ihmeessä myös omat hyvät löytösi!

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

SKINCITY skincare – Kosmetologien kehittämä ihonhoitobrändi

Kauneusbloggaajien joulukalenteri tulee taas!

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pitääpä käy kurkkaamassa mitä kaikkea alennuksesta löytyy vaikken nyt ehkä kovin paljoa ostoksia itselleni sallikaan 😀

 2. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Olen ostolakossa, mutta ei se estä käyttämästä hyviä tarjouksia hyväksi. Sillä loppuneiden meikkien ja shamppoiden tilalle saa tietenkin ostaa uuden purtilon. Cocopanda on ollut hiustuotteissa pitkään mun ostopaikka. Nyt kävin kurkistamassa josko naamarasva olisi jo hyvässä alessa. -25% vasta. Taidan odotella 😀

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Hyviä alennuksia on nyt kaikkialla. Nyt kyllä kannattaa hyödyntää tarjouksia jos tarvitsee jotain + joululahjoihin 🙂

 4. Melissa Laitakari kirjoitti:

  Kaikenlaisia tuotteita löytyy 🙂 Itse olen sulkenut silmäni ja korvani 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.