Hae
Purkkisirkus

Top 10: Vuoden 2018 Suosituimmat Postaukset

Vuosi 2018 alkaa olla lopuillaan ja nyt onkin hyvä hetki katsoa taaksepäin ja koota yhteen mennyt blogivuosi. Olen saavuttanut kivoja juttuja tämän vuoden aikana ja kivasti teitä lukijoita on myös tullut lisää! Kiitos siitä! Tässä tulevat tämän vuoden suosituimmat postaukset.

Ylivoimaisesti suosituin oli tänä vuonna koostepostaus Kiinnostavimmat kosmetiikkajoulukalenterit 2018. Se keräsi huikean määrän lukijoita eikä ihme. Kosmetiikkajoulukalenterit ovat tulleet jäädäkseen ja vuosi vuodelta niiden suosio kasvaa. Kakkospallille kiilasi Maailman paras Silmänympärysvoide. Oma suosikkini on Cremorlabin Shadow-Off Eye Cream. Monet tuntuvat etsivän sitä oikeaa sy-voidetta, joten tätä voin suositella ilomielin!

Yksi hauska juttu on, että kympin sakkiin on päässyt kolme Bette Box -postausta. Suosituin boxi on ollut Top 3 päässyt Elokuun Bette Box. Sinänsä mielenkiintoista, että sen sisältö oli kovin keskinkertainen. Toisaalta ehkä juuri siksi ihmiset bongailivat sitä eri blogeista nähdäkseen oliko kaikilla samanlainen vai saiko joku vähän paremman version. Bette boxit ovat aina melko suosittuja postauksia minun blogissa, joten en ole yllättynyt, että niistä kolme pääsi kymmenen joukkoon. Kaksi muuta jotka pääsivät kärki kymmenikköön ovat lokakuu ja syyskuu.

Nelospaikalle ylsi tänä vuonna Sephoran ostoksista kertova postaus. Kävin Tukholmassa helmikuussa äitini kanssa ja Sephora oli pakko päästä näkemään. Kävin siis Biblioteksgatanilla. Siellä oli kaikkea ihnaa ja lähtihän sieltä mukaan vaikka mitä! Sephora-vinkkejä kysellään paljon erilaisilla Facebook-ryhmissä, joten siksi tämäkään postaus ei yllätä suosiollaan. Pitääkin alkaa taas suunnittelemaan Tukholman reissua! Lisäksi olisi kiva päästä jonnekin muuallekin reissuun ja näkemään erilaisia Sephora-liikkeitä.

Tänä vuonna joulukalenterit ovat olleet suosittuja aiheita minun postauksissa. Viidennelle sijalle pääsi Kauneusbloggaajien Joulukalenteri– postaukseni. Siinä sain kunnian avata ensimmäisen luukun! Se selittänee osaksi suosiota. Lisäksi mukana oli nimekkäitä bloggaajia, joten lukijoita oli varsin mukavasti varmaan meillä kaikilla osallistujilla. Oli mahtavaa päästä mukaan!

Kuudentena on korealaista kosmetiikkaa. Kaksoispuhdistus on tullut monelle pikku hiljaa tutuksi ja niinpä myös minun kirjoittamani postaus on ollut melko suosittu. Korealaiset tuotteet ovat lisänneet suosiotaan kovasti. Minulla on nytkin testissä muutamana kiva tuote, joista kerron varmasti myös täällä blogin puolella! Sain myös siskoni hurahtamaan K-Beautyyn ja ostinkin hänelle joululahjaksi muutaman tuotteen, joilla pääsee hyvin alkuun. Sisko oli jo ekan öljyputsarin käyttökerran jälkeen ihan myyty! Eron huomasi kuulemma heti.

Yhdeksäntenä listalta löytyy The Ordinary. Tämä edullinen, mutta todella laadukas merkki on villinnyt suomalaiset syksyn aikana. Itse olen myös innostunut näistä todella paljon. Nyt hiljattain valikoima myös kasvoi useilla tuotteilla, joten kannattaa käydä katsomassa. Viimeisenä Top 10 -listalle pääsi viime vuotinen postaukseni Elevenin joulukalenterista. Monet ovat varmasti pohtineet kannattaako tämän vuotista kalenteria ostaa ja kurkkineet muistin virkistykseksi viime vuotista kalenteria koskevia postauksia.

Tässä oli tiivistetysti tämän vuoden suosituimmat postaukset. On mielenkiintoista tutkia Google Analyticsia ja kerätä sieltä tietoa eri postausten suosiosta. Välillä tulee myös yllätyksiä. Itse olin hieman yllättynyt tuosta viime vuotisen Elevenin joulukalenteripostauksen suosiosta, vaikka postasin myös tämän vuotisesta kalenterista. Lukijoiden käyttäytymistä ei voi ennustaa ja on hauska aina yllättyä suosituimmista postauksista.

 

Tämän postauksen myötä toivotan kaikille lukijoille Hyvää Uutta Vuotta!! Tämä sirkus jatkuu taas vuoden vaihteen jälkeen!

 

9 kommenttia

 1. Kat von Yvon kirjoitti:

  On kyllä jännä, miten lähellä ihmisillä on joulukalenterit! 😀 Itse näin kahden lapsen vanhempana en itselleni joulukalenteria mitenkään ajattele, joten tuntuu hassulta, että moni aikuinen vielä sellaisen tarvitsee.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo ne on nyt ollu hurjassa suosiossa. Juurikin nuo kosmetiikkajoulukalenterit. Itse tykkään niitä availla, kun saa vähän piristystä arkeen! 🙂

 2. NelliL kirjoitti:

  Nää on kyllä niin kivoja postauksia, näkee itse vähän mikä lukijoita kiinnostaa 🙂

 3. Tuula kirjoitti:

  Kosmetiikkajoulukalenterit on mielenkiintoisempia kuin muut kalenterit,niistä saa vinkkejä ja tuotteita ja voin vakuuttaa että nämä kalenterit on jatkossakin suosittuja.Tykkään niin valtavasti lukea postauksia.
  Hyvää uutta vuotta

 4. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Mielenkiintoista ihan eri genren bloggaajana lukea tällaista, että minkälaiset asiat kosmetiikkablogeissa nousevat kärkeen!

 5. Nina / Monta syytä rakastaa kirjoitti:

  Kiva postaus tämä kooste, sai mut kiinnostumaan heti noista korealaisista tuotteista 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.