Hae
Purkkisirkus

Bette Box joulukuu – It’s the Season to Sparkle

*Sisältää mainoslinkkejä

Postin lakko on ohi ja postin kulku on palautunut normaaliksi. Jouduimme vähän odottelemaan tän kuun Bette Boxia, koska boksiin tulleet tuotteet olivat myös myöhässä. Yhtä kaikki tänään sain viimein joulukuun Bette Boxin käsiini. Joulukuun boksilta aina odottaa paljon, joten katsotaan mitä vuoden viimeinen boksi pitää sisällään! Jos kiinnostuit, niin kurkkaa tarkempia tietoja Bette Boxista *täältä.

20191217_204031

Love Beauty and Planet Luscious Hydration Body Hydro Gel (12,90€/250ml)

Tämä oli boksin yllättäjä! Ensin ajattelin, että tämä on ehkä tylsin tuote, mutta avattuani purkin muutin mieltäni. Hauska vartalovoidegeeli tuoksuu aivan IHANALLE kookokselle!! Siis oon ihan haltioissani! Tämä tutiseva kirkas geeli imeytyy iholle salamannopeasti ja iho tuntuu ihanan pehmeältä tämän käytön jälkeen. Iholle jää myös ihana kookoksinen tuoksu. Tästä tykkäsin! Saimme täysikokoisen tuotteen. Jaossa oli myös vaihtoehtoisesti kaksi muuta saman brändin vartalovoidetta.

20191226_132020

Novexpert Vitamin C The Peeling Night Cream (39€/40ml)

Jatketaan ihonhoidolla. Toisena tuotteena boksissa on yövoide. Tuote on aika mielenkiintoinen, koska se on ihoa yönaikana kuoriva voide. Tuotetta voi käyttää tehokuurina tai joka toinen yö jatkuvassa käytössä. Voide uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä vähentää näkyviä juonteita. Boksissa tuli 10 ml näytekoko.

20191217_204318

Eucerin Hyaluron Filler SPF15 (38€/50ml)

Ihonhoitoa tulee tässä boksissa oikein rutkasti. Kolmas ihonhoitotuote on apteekissa myytävä päivävoide. Tämä kuivan ihon voide silottaa ryppyjä sekä hemmottelee kuivaa ihoa. Myös tästä voiteesta tuli todella pieni näytekoko (7ml), joten kovin kummoista testailua ei voi tässä suorittaa.

Formula 10.0.6 Be Berry Bright Exfoliating Mud Mask (9,90€/100ml)

Tämä boksi on minun näköinen, koska ihonhoitotuotteista ei tule loppua millään! Seuraavana mukana on kuoriva savinaamio kasvoille. Kuorinta sisältää goji-marjaa ja vihreitä kahvipapuja. Olen joitain tuotteota kokeillut kyseiseltä brändiltä ja ne on olleet ihan hyviä. Tämä kuorinta tosin saattaa mennä eteenpäin, koska minulla on jo monta vastaavaa tuotetta. Tuote tuli täysikokoisena.

20191217_204151

Manna Kadar Mineral Powder 3in1 ($19/kpl)

Jälleen tulee tätä Manna Kadaria. Musta tuntuu, että ainakin joku hyvin samantapainen tuote on tullut tältä brändiltä jo aikaisemminkin. Tämäkin lähtee kiertoon. Tämä tuote on monitoimituote, jota voi käyttää korostukseen, varjostukseen sekä aurinkopuuterin tavoin. Sävy on hieman kimaltevainen. Tuote tuli täysikokoisena.

20191217_204231

Maybeauty The Incredible Face Mask

Pitkäaikaistilaajana sain bonustuotteena 3x10ml pusseja kehuttua peel off-naamiota. Olen käyttänyt monesti erilaisia peel off -maskeja, mutta tämä brändi on vielä jäänyt kokeilematta. En löytänyt tälle tuotteelle mitään kuvausta infokortista, joten en myöskään löytänyt tämän hintaa mistään. Kokeilen kyllä tämän mielelläni.

20191217_204124 Näin päästiin boksin loppuun asti. Tämä joulun Bette Box oli aika hyvä! Suosikikseni nousi tuo ihanan kookoksinen vartalogeeli. Bette Box on myös aivan ihana lahjaidea! Voit tilata vaikka 3 tai 6kk määräaikaisen pätkän ystävälle, siskolle tai kummitytölle. Pääset tutustumaan Betteen tarkemmin *täältä.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box marraskuu – Let’s Get Cozy

Bette Box lokakuu – No one is you and that is your Super Power

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.