Hae
Purkkisirkus

Goodiebox joulukuu 2020 – Wrap It Up

goodiebox joulukuu 2020

Vuosi alkaa vedellä viimeisiään ja niinpä on hyvä aika katsastaa mitä Goodiebox joulukuu piti sisällään. Laatikko on ihanan jouluisa ja aion sen säästää! Olen koonnut noista bokseista pienen lokerikon. Tämä jouluinen vetolaatikko saa kyllä syrjäyttää jonkun yksivärisen. Goodieboksiin pääset tarkemmin tutustumaan täältä. Käydään nyt tarkemmin sisällön kimppuun!

20201218_164801

jorgobé niacinamide serum (23,90€/50ml)

Ihanaa seerumi! Joulun aika on hemmottelua varten, joten hyvä seerumi sopii siihen todella hyvin. Niasiiniamidi on nyt ollut todella paljon esillä tehokkaana ihonhoidon ainesosana. Olen siihen tykästynyt myös itse! Se tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta sekä vähentää ihon punoitusta. Myös pigmenttiläiskät saavat kyytiä. Tämä seerumi on valmistettu Tanskassa ja se on 100% vegaaninen. Tuotetta voi käyttää aamuin illoin. Tuote tuli täysikokoisena.

20201218_164847

Mélusine Paris 3 in 1 mascara (21€)

Hyvälle ripsivärille on aina käyttöä. Tämä on minulle ihan uusi brändi, joten mielenkiinnolla tämän testaan. Tässä ripsarissa yhdistyy ripsien hoito sekä mascaran ominaisuudet. Tuote sisältää risiini- ja hamppuöljyä, omega-6 rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Ripsari vahvistaa ja elävöittää ripsiä sekä stimuloi niiden kasvua. Tuote tuli täysikokoisena.

20201218_164702

de_cure glow aha + bha cleanser (55€/100ml)

Tässäpä mielenkiintoinen putsari. Tuote sisältää AHA- ja BHA-happoja. Eli se kuorii ihoa kevyesti samalla kun se poistaa meikin ja lian kasvoilta. Tätä kuitenkin neuvotaan köyttömään kuivalla iholla ensin ja hieromaan myös sy-alueelle. En ole yleensä tottunut käyttämään happotuotteita sy-alueella enkä kyllä varmaa uskalla käyttää tätäkään. Tuote on vegaaninen ja hajustamaton. Täytyy kyllä kokeilla vaikka kakkosvaiheen putsarina, että miten pelittää! Tuote tuli 20ml matkakoossa.

goodiebox joulukuu

realher definer brow pencil (14,20€)

Mulle on meinannu tulla kriisi, kun mun suosikki kulmakynä Essenceltä on lopetettu! Mulla on viel pari jemmassa, mutta ei ne kauan kestä. Tämä Realher-kulmakynä vaikuttaa aika samantapaselta! Ohut kärki ja mukana on vielä harjakin toisessa päässä. Tämän kynän sävy vaikuttaa myös aika sopivan vaalealta, joten tätä täytyy testata heti!

20201218_164716

hairlust hair growth & protection mask (26,90€/200ml)

Näin blondattujen hiusten omistajana kosteuttavat ja korjaavat hiusnaamiot ovat todellista kultaa. Tämä naamio auttaa hiuksia kasvamaan sekä ravitsee, kosteuttaa ja korjaa hiuksia. Se sisältää vegaanisia mikroproteiineja ja tehokkaita orgaanisia kasviuutteita kuten aloe veraa. Naamiota käytetään shampoon ja hoitoaineen välissä. Tuotteesta tuli 50ml matkakoko.

goodiebox joulukuu

Tämä Goodiebox joulukuu lunasti mielestäni ihan kivasti odotuksia. Mukana oli vähän kaikkea kaikille. Ihania hemmottelutuotteita! Viidestä tuotteesta 3 oli täysikokoisia, mikä on aika hyvä saldo.

goodiebox joulukuu

P.S. Muista osallistua ihanaan arvontaan aikaisemmassa postauksessa! 

 

joko odotat kovasti joulua? Onko vielä paljon lahjoja ostamatta?

 

MUISTA LUKEA MYÖS NÄMÄ:

Skincity joulukalenteri 2020 luukut 1-7

Sheet mask is always a good idea! – Kokemuksia kangasnaamioista

10 kommenttia

  1. Jenna kirjoitti:

    Mä tällain vaaleana pirppona tykkäsin tuosta kulmakynästä todella paljon. Ei ole liian lämmin sävyinen tai liian tumma. Kerrankin aivan nappi kulmatuote, niitä kun yleensä metsästän useamman kuukauden useasta eri liikkeestä. 😀 Yleensä liian tummia tai liian lämmin sävy.
    Maskin kanssa mulla ripsari vähän leviää, mutta ilman ei oikeastaan. Seerumi ja puhdistus osui aika nappiin myös. Hiusnaamiota en vielä oo päässy kokeileen. Yleensäkin nuo de curen -tuotteet on olleet hyviä. Tai no se silmänympärysvoide on vähän pöhlö, mutten ikinä osta mitään silmänympärysvoiteita, kun ne on samoja aineita pienessä purkissa tuplahinnalla. 😀

    Joululahjat hankittu, paitsi ne 2 paria villasukkia mitä mä tässä kiireellä kudon. =D

  2. villananna kirjoitti:

    Kivan jouluinen paketti kaikkinensa 🙂 Mukavaa joulunodotusta.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  3. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihana paketti 🙂 Meillä pääsee helpolla kun ei aikuisia lainkaan lahjota 😀

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Meillä taas ei ole lapsia lähipiirissä paitsi kummilapset, niin annetaan yhdet lahjat aikuisten kesken 🙂

  4. Diiskuneiti kirjoitti:

    Kiva sisältö 🙂
    Kaikki lahjat on hankittu ja joulua odotan täällä jo ihan täpönä 😀

    Ihanaa joulua sinulle Sonja! 🙂

  5. Minna / Kiljustenblogi kirjoitti:

    Kaikki boksin tuotteet olivat itselle vieraita. Meillä on vielä muutama lahja ostamatta. Lahjakortteja lähetetään sähköpostilla. Ei tässä enää muuta ehdi.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Tässä oli minullekin uusia tuotteita! Kiva, kun pääsee testaamaan erilaisia juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *