Hae
Purkkisirkus

Glossybox toukokuu – Wild Thing

*Sisältää mainoslinkkejä

Toukokuun Glossybox sisälsi jälleen mukavia tuotteita kesän odotukseen! Teemana on ”Wild Thing” ja jo boksin ulkoasu tukee hyvin tätä teemaa. Upea hopeahohtoinen, seepraraitainen pinta näyttää tyylikkäältä. Sisältä löytyy monipuolinen kattaus tuotteita. Tuotteet itsessään ovat hyvin tropiikkiin sopivia ja siitä inspiroituneita. Voit lukea lisää Glossyboxista *täältä.

glossybox

steve laurant eyeshadow palette (35€)

Tämänkaltaisia minipaletteja on tullut näistä bokseista tasaiseen tahtiin. Tällä kertaa paletin sävymaailma oli oikein mieluisa. Maanläheisiä ruskeita ja punaisia, jotka ovat minulle helppoja sävyjä käyttää. Mukana on sekä mattaisia että hohtavia sävyjä. MInipaletti on myös helppo ottaa mukaan vaikka mihin ja se kulkee käsilaukussa helposti. Paletti on nimeltää boksin kaima eli Wild Thing. Tuote on täysikokoinen.

glossybox

realher eyeshadow brush ”i am one of a kind” (12€)

Luomiväripaletille kaveriksi tuli kiva luomivärisivellin. Tyylikäs musta varsi ja ruusukultaiset yksityiskohdat miellyttävät silmää. Sivellin vaikuttaa ihan hyvältä häivytyssiveltimeltä. Harjaosa on ihanan pehmeä ja tarpeeksi napakka. Tällä saa hyvin häivytettyä luomivärin. Vaikuttaa tosi laadukkaalta!

20200514_194105

sol de janeiro bum bum cream (46,90€/240ml)

Tätä olen halunnut testata! Olen kuullut paljon hyvää tästä vartalovoiteesta. Voiteen pehmeän kermainen koostumus on ihana. Voide levittyy iholle hyvin ja imeytyy hetkessä. Iholle ei jää yhtään tahmaista tunnetta! Tuoksu on melko voimakas pistaasin ja kinuskin tuoksu, joka jää myös iholle eik haihdu heti pois. Hajusteherkille tämä on kyllä liian voimakas. Tuote tuli 25ml näytekoossa.

glossybox

hawaiian tropic protective dry oil spf15 (13,90€/200ml)

Aurinkosuojat ovat aina minun mieleen! Hawaiin Tropic on varmasti kaikille tuttu brändi ihan päivittäistavarakaupoistakin. Heidän tuotteissa on ihana tuoksu ja hyvät koostumukset. Tässä tuotteessa tosin on aivan liian pieni suojakerroin. Itse käytän aina SPF50 tuotteita seka kasvoilla ja vartalolla. Tämä aurinkosuoja on kuivaöljy, joka imeytyy iholle hetkessä. Tuote tuli 100ml näytekoossa.

20200514_193951

bellÀpierre cosmetics banana setting powder (25€)

Tämä onkin ensimmäinen banaanipuuterini! Tämä menee kyllä testiin nopeasti. Banaanipuuteri on kellertävä puuteri, joka vähentää ihon punaisuutta. Sopii hyvin myös silmämeikin puhjustamiseen, peittämään iho-ongelmia ja kiinnittämään meikin. Tämä versio on irtopuuteri, mutta markkinoilla on myös kivipuutereita. Tuote tuli täysikokoisena.

20200514_194007

Glossybox pääsi taas yllättämään aika monipuolisella sisällöllä. Tuntuu, että sieltä löytyi jokaiselle jotakin. Tuotteet sopivat myös hyvin teemaan viidakosta. Jokainen boksi tuo kivan piristysruiskeen tavallisen arjen keskelle. On myös kiva saada uusi tuotteita testiin. Jos kiinnostuit oman Glossyboxin tilaamisesta, niin sen pääset tilaamaan *täältä. Kun tilaat linkin kautta saat ensimmäisen boksin -20% alennuksella!

20200514_194132

 

mitä mieltä toukokuun boksista?

 

LUE MYÖS:

Glossybox huhtikuu – Spring Blossom

Glossybox maaliskuu – All Eyes On Me

2 kommenttia

  1. Kaarina kirjoitti:

    Näin ne mielipiteet eroaa.. En tykännyt yhtään. Vartalovoide oli kiva, mutta mitätön 25 ml. Blaah. Puuteri on ainoa, joka menee käyttöön. Siveltimiä ja luomivärejä on yli tarpeen jo valmiiksi. Kai ne voi vaikka myydä jollekin. Peruinkin sitten koko tilauksen. Ei tunnu olevan minulle tarkoitettu.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Voi harmi! Onhan se totta, että aina ei kaikkia voi miellyttää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *