Hae
Purkkisirkus

INARI Arctic Beauty – Kotimaista Premiumtason Luonnonkosmetiikkaa

*tuotteet saatu blogiin

*sis. mainoslinkin

Luonnonkosmetiikka on ollut kovassa nosteessa viime vuosina. Uusia merkkejä tulee tasaista tahtia ja itse en ainakaan ole aina ihan kärryillä uusimmista tuulista luonnonkosmetiikan suhteen. Suomalaiset ovat hyvin vahvasti mukana kehittämässä uusia luonnonkosmetiikkabrändejä. Jälleen on tullut markkinoille kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, johon pääsin ilokseni tutustumaan.

INARI Arctic Beauty on kotimainen luonnonkosmetiikan luksusbrändi. Se on kahden Saksassa asuvan suomalaisen naisen kehittämä brändi, joka tuotteistaa pohjoisen puhtauden ja luonnonvarat kosmetiikkaan innovatiivisella tavalla. INARI saa inspiraationsa ja raaka-aineensa Napapiirin pohjoispuolelta, joka on maailman puhtain ja saasteettomin ympäristö. Lapissa kasvillisuus kasvaa kesällä nopeasti, jolloin kasvit ottavat kaiken irti auringonvalosta ja keräävät mahdollisimman paljon ravinteita sekä energiaa arktista talvea varten. Lapin haastavissa olosuhteissa elävät kasvit, marjat ja juuret ovat täynnä korkealaatuisia ainesosia.

INARIn tuotteissa vaikuttavien aineisosien sekoitus on nimeltään Arctic Blend. Sen teho perustuu raaka-aineiden vahvaan antioksidanttipitoisuuteen. Tämä Arctic Blend sisältää ruusujuurta, pakurikääpää, männynkuoriuutetta, hillaa, puolukkaa ja mustikkaa. Sekoituksen arvokkaat ja tehokkaat ainesosat torjuvat ihon ennenaikaista vanhenemista. Ne myös tehostavat kollageenin ja hyaluronihapon yhteistyötä. Tuotteet soveltuvat hyvin herkälle iholle, koska tuotteiden turvallisuus on tutkittu kliinisissä tutkimuksissa ja ne ovat myös dermalogisesti testattuja. INARI Arctic Beauty -tuotteiden raaka-aineet kerätään Suomen Lapista sekä tuotteet myös valmistetaan Suomessa. Tuotantolaitos on sertifioitu korkeimpien eurooppalaisten valmistusstandardien mukaisesti. INARIA myy *Jolie, Suomen kaunein luonnonkosmetiikkatalo.

INARI tuoteperheeseen kuuluu neljä tuotetta, joista sain kaksi täysikokoista ja kaksi näytepussia. Näin pääsin kokeilemaan sarjan kaikkia tuotteita. Täysikokoisista tuotteista toinen oli *INARI Midsummer Magic Water Cream. Tämä voide yllätti minut iloisesti. Voide on todella kevyt, mutta kuitenkin kosteuttava. Sen koostumus on melkein moussemaisen kuohkea ja se levittyy ja imeytyy iholle todella hyvin. Varsinkin kesällä tämä voide on todella hyvä! Voide täyttää juonteita ja jättää iholle raikkaan, kosteutetun tunteen. Varmasti tämä sopii sekaiholle myös ympäri vuoden, varsinkin jos alla käyttää seerumia. Lasinen pumppupullo on skandinaavisen eleetön ja siitä on helppo annostella tuotetta sopiva määrä. Voiteen tuoksu on luonnonläheisen raikas. Ihastuin kyllä tähän voiteeseen. Ainut huonopuoli tässä on tuo hinta. Voide on melko kallis investointi. Kuitenkin jos etsit kevyttä, kosteuttavaa ja hyvin imeytyvää voidetta, ja jos kukkaron nyörit antavat periksi, niin voin suositella tätä!

Toisena tuotteena paketista löytyy *INARI Midsummer Magic Lifting Serum. Rakastan seerumeita ja hihkuin ilosta, kun paketista paljastui sarjan seerumi. Tuote on koostumukseltaan silkkisen sileää ja melko notkeaa. Tuoksu on enemmän maanläheinen kuin päivävoiteessa. Tuoksu on minusta kuitenkin hyvä eikä liian tunkkainen tai yrttinen, niin kuin monissa luonnonkosmetiikan tuotteissa. Tämä tehoseerumi on kosteuttava intensiivihoito, joka sopii aamuin illoin käytettäväksi. Tuote imeytyy hyvin iholle ja jättää ihon napakan tuntuiseksi. Seerumi kiinteyttää ihoa sekö auttaa minimoimaan ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Tuotetta on helppo annostella pumppupullosta ja se onkin melko riittoisaa, koska yksi painallus riittää jo koko kasvoille. Koska kyseessä on premiumtason brändi niin hinnat ovat myös premiumtasoa. Tämä seerumi on aika kallis, mutta todella laadukas. Yleensähän nämä anti-age tuotteet ovat niitä hinnakkaimpia kaikissa sarjoissa.

Lisäksi sain näytteenä sarjan kaksi muuta tuotetta ja pääsin niitäkin parin kokeilukerran verran testailemaan. *INARI Midsummer Magic Sleeping Cream on nimensä mukaisesti yövoide. Koostumus on melko runsas ja ravitseva. Voide levittyy iholle hyvin. Ylellinen voide auttaa tasoittaamaan yö aikana ihon väriä ja korjaamaan ihoa UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Todella ihastuin tähän ja käytin näytteen loppuun aika nopeasti. Toinen näyte oli *INARI Midsummer Magic Moisture Boost. Tämä päivävoide on hieman paksumpi kuin sarjan toinen päivävoide. Se on tarkoitettu enemmän aikuiselle iholle. Vaikka koostumus on paksumpi, se imeytyy kuitenkin ihoon todella hyvin. Kosteusvoiteessa on muista poiketen lisäksi myös kasviöljyjä ja rasvahappoja, jotka lisäävät sen ravitsevuutta ja hoitavuutta. Voide hoitaa tehokkaasti ravintoa kaipaavaa ihoa ja parantaa sen joustavuutta, kimmoisuutta ja kuntoa.

Kaiken kaikkiaan INARI Arctic Beauty yllätti positiivisesti. En ole kovin paljon käyttänyt luonnonkosmetiikkaa, mutta nämä tuotteet ainakin olivat todella kivoja ja laadukkaita. Myös tuotepakkaukset ovat huomiota herättävät ja niissä on kauniita luontokuvia Lapista. Laadukkaat lasiset pullot lisäävät luksustunnelmaa. Nämä tuotteet ovat todellista arjen luksusta!

 

Käytätkö luonnonkosmetiikkaa?

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

The Ordinary – Tutkitusti tehokkaita tuotteita pikkurahalla

4 kommenttia

  1. Diiskuneiti kirjoitti:

    Onpa kiinnostava merkki ja mulle ihan uusi 🙂

  2. Rosa kirjoitti:

    Tästä onkin jo ollut juttua! Tuo seerumi kiinnostaisi todella, mutta hinta on todella kova opiskelijabudjettiin, hui! Raportoithan vielä pitkäaikaisemman käytön tuloksia, josko tuo osoittautuisi ihmeaineeksi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.