Hae
Purkkisirkus

Whamisa Organic Seed Peeling Finger Mitt – Korealaiset kuorintalaput kasvoille

*mainoslinkki

Kokeilen innokkaasti uusia ihonhoitotuotteita ja niistä löytyykin välillä todella kivoja tuotteita ihan jatkuvaan käyttöön. Suurin intohimoni on näinä päivinä korealainen kosmetiikka ja siltä saralta löytyykin kokoajan uusia tuotemerkkejä. Yksi uusimmista tuotemerkeistä on Whamisa. Löysin merkin tuotteet loppuvuodesta ja nyt pääsin myös testaamaan niitä. Whamisa on eteläkorealainen merkki, joka valmistaa luonnonmukaisia ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita. Tuotteet sisältävät tehokkaita luonnon aktiiviaineita. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty ainesosien vaikutusta tehostavaa fermentointimenetelmää, jonka ansiosta iho pystyy hyödyntämään ainesosia tehokkaammin. Veden sijasta tuotteissa hyödynnetään kasviperäisiä uutteita, jotka tehostavat niiden ihoa hoitavaa vaikutusta. Whamisan tuotteet ovat BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Useissa tuotteissa on myös vegaaninen koostumus.

 

Tällä kertaa hehkutuksen aiheena ovat todella kivat kuorintalaput kasvoille. Lappuja on kolme eri versiota, joista minulla on käytössä Organic Seeds Peeling Finger Mitt, Pore Care. Nämä normaalista sekaiholle tarkoitetut kuorintalaput kuorivat ihoa hellävaraisesti. Ne auttavat poistamaan kasvojen iholta kuolleen ihosolukon helposti ja lempeästi. Kuorivana ainesosana toimii kasviperäinen BHA-happo, betaiinisalisylaatti. Tämä happo syväpuhdistaa ihohuokosia ja samalla fermentoidut ohra, kaura, hyaluronihappo sekä beetaglukaani hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Kuorintalaput auttavat lisäksi häivyttämään laajentuneita ihohuokosia.

 

Kuorintalappuja on tosi miellyttävä käyttää ja niiden tuoksu on mielestäni hyvä. Pakkaus sisältää 25 lappua ja yksi lappu riittää hyvin yhdelle käyttökerralle. Pesen kasvot ensin kaksoispuhdistuksella korealaiseen tyyliin, jonka jälkeen kasvot kuivataan. Kuivattuja kasvoja sivelen kuorintalapulla aloittaen kasvojen keskiosasta. Jos kasvoilla on epäpuhtauksia ja mustapäitä, kannattaa sively keskittää niille alueille. Laput ovat sopivan kosteita ja kun ne käyttää molemmin puolin, saa kasvot siveltyä todella hyvin. Lapuilla sivelyn jälkeen kasvot huuhdellaan ja ihonhoitorutiinia jatketaan kasvovedellä. Kuorintalaput tekevät ihosta todella pehmeän ja sileän. Niiden käyttö on myös todella helppoa ja niitä tulee käytettyä siksi aika usein. Suositeltu käyttötahti on 2-3 kertaa viikossa. Happoihin tottumaton iho saattaa reagoida pienellä kirvelyllä, mutta aika nopeasti iho tottuu happotuotteisiin.

Monet varmasti miettivät, että mistä niitä korealaisia tuotteita sitten voi ostaa. Itse tilaan niitä eniten *eleveniltä. Valikoima on laajentunut koko ajan ja uusia korealaisia merkkejä tulee myyntii tasaista tahtia. Toinen verkkokauppa, jota voin suositella, on Bearel. Se on suomalainen verkkokauppa, joten toimitus on todella nopea. Monia muitakin verkkokauppoja on, joten kannattaa googlailla ahkerasti. Korealainen kosmetiikka on kovasti nousussa eikä sille näytä tulevan loppua. Verkkokaupat ovat huomanneet kysynnän ja ovat laajentaneet valikoimaansa mukavasti.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.