Hae
Purkkisirkus

Uudet suosikit x4

*Sisältää mainoslinkkejä

Uudet suosikit on yleinen aihe monissa blogeissa ja usein myös aika suosittu sellainen. Tykkään myös itse lukea näitä koosteita, joista voi poimia itselle kokeiluun mielenkiintoisia tuotteita. Poimin nyt teille esittelyyn neljä omaa tämän hetken suosikkia, joita olen viime aikoina käyttänyt. Katsotaan löytyykö näistä teille mitään uusia kivoja tuotteita testiin!

20221001_105348

Laponie of Scandinavia Nourishing Oil Cleanser

Tuote saatu. Sain joku aika sitten testiin tämän uuden luonnonkosmetiikan öljyputsarin. Suhtaudun näihin aina vähän epäilevästi, koska usein luonnonkosmetiikan öljyputsarit eivät emulgoidu kunnolla vaan ne täytyy poistaa iholta jollain liinalla tai sienellä.

Itse tykkään, että öljyputsari emulgoituu ja huuhtoutuu pois vedellä. Ja olinkin tosi yllättynyt, että tämä Laponien öljyputsari emulgoitui myös tosi kivasti! Meikit lähtee hyvin pois ja iho on tykänny tästä öljystä kovasti.

20221001_105110

Laponie of Scandinavian tuotteet ovat tunnettuja minimalistisesta INCI-luettelosta ja se toteutuu myös tämän tuotteet kohdalla. Puhdistusöljy koostuu vain kahdesta ainesosasta: rypsiöljystä ja auringonkukansiemenöljystä johdetusta pinta-aktiiviaineesta. Pinta-aktiiviaine reagoi veden kanssa ja saa öljyn emulgoitumaan. Tuote on hajusteeton ja vegaaninen sekä se on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tämä öljyputsari kannattaa ehdottomasti testata! Tuotetta myy mm. Twistbe ja löydät tuotteen *täältä.

Kocostar T1 Collagen Cream Mask

Tuote saatu. Kollageenituotteet ovat olleet yhä suuremmissa määrin omassa rutiinissani viime aikoina. Ikääntymiseltä ei kukaan voi välttyä, mutta sitä voi hieman hidastaa oikeilla tuotteilla. Tämä Kocostarin ihana kollageeninaamio on nyt ollut osa omaa rutiiniani melko säännöllisesti.

Naamio sisältää 65 % hydrolysoitua, tyypin 1 (T1) kollageenia. Se auttaa tasoittamaan ihon pintaa ja vähentämään ikääntymisen merkkejä. Naamio sisältää myös mm. B3- ja B5-vitamiineja sekä useita antiksidantteja.

20221001_105037

Innovatiivinen naamio on siis voidemainen ja se levitetään kasvoille pesun ja kasvoveden jälkeen. Levityksen jälkeen naamio kuivuu ja muodostaa iholle kirkkaan kalvon. Kun naamio on täysin kuivunut, kalvo poistetaan iholta. Kalvo no todella hellävarainen eikä tätä voi verrata tavallisiin peel off-naamioihin, joiden mukana lähtee ihokarvat ja kaikki! Kalvo on pehmeä ja irtoa helposti.

Naamiossa on hyödynnetty joustavia nanovesikkeleitä, jotka vievät hydrolysoidut, pienet kollageenimolekyylit syvälle ihoon (Transdermal Delivery System). Naamiossa käytetään myös toista innovatiivista teknologiaa (Occlusive Dressing Technique), joka muodostaa luonnollisista ainesosista kalvon iholle. Kalvo auttaa pitämään ihon kosteutettuna ja parantaa kollageenin imeytymistä.

uudet suosikit

Kun naamion on poistanut, iholla on aivan ihana glow! Iho tuntuu myös tosi kosteutetulta ja kimmoisalta. Tätä naamiota voin kyllä todellakin suositella ihan kaikille! Todella ihana ja hellävarainen iholle. Naamiota myy mm. Nobe ja löydät naamion *täältä. Nobella on nyt käynnissä syysale ja tämäkin ihana naamio on nyt -20 % alessa!

Budgie Big City Life Anti-Pollution Face Serum

Seerumit kuuluvat olennaisena osana omaan rutiiniini. Nyt minulla on ollut aamukäytössä tämä kiva Budgien seerumi. (Seerumin nimestä mulla alkaa heti soimaan päässä joku kasaribiisi, jossa hoetaan big city, big city life!) Mutta mennäänpäs nyt asiaan.

Eli tämä seerumi on koostumukseltaan kirkasta ja melko juoksevaa. Seerumi imeytyy hyvin kasvoille eikä jätä tahmaista tunnetta. Käytän tätä siis aamuisin ja se sopiikin siihen erinomaisesti, koska seerumi muodostaa näkymättömän kalvon iholle. Kalvo suojaa ihoa vapailta radiakaaleilta ja ilmansaasteilta. Seerumi on myös tehokas kosteuttaja.

20221001_104948

Tämä uudet suosikit -kooste tuleekin hyvään aikaan, koska moni näistä tuotteista on näköjään nyt alessa! Tätä seerumia myy KICKS ja löydät seerumin *täältä. Nyt siis KICKSillä on kaikki ihonhoitotuotteet -20 % eli myös tämä ihana seerumi!

SHOR HydroProtect Aqua-Phytonic Eye Cream

Tuote saatu. Sain tuossa alkukesästä testiin muutamia tuotteita SHOR-nimiseltä brändiltä. Nyt olen päässyt testailemaan heidän silmänympärysvoidetta ja tämä on kyllä hyvä!

Nyt ilmojen viiletessä kaipasin sy-alueelle kosteuttavampaa tuotetta. Tämä tuote on voidemainen, mutta ei kuitenkaan ihan kamalan paksu. Imeytyy hyvin ja jättää sy-alueen kosteutetuksi. HydroProtect -sarjan tuotteet palauttavat ihon hydrolipiditasapainon, parantavat ihon sävyä ja lisäävät elastisuutta. Tuotteen päätehtävänä on hoitaa pintakuivaa ihoa nostamalla veden sekä lipidien tasoa sarveiskerroksessa.

uudet suosikit

Silmänympärysvoide häivyttää pieniä juonteita ja parantaa ihon joustavuutta sy-alueella. SHOR-tuotteet ovat ammattilaistuotteita eikä niitä ole monessa paikassa myynnissä kuluttajille suoraan. Jos törmäät jossain hoitolassa tämän brändin tuotteisiin, niin suosittelen testaamaan! Löydät tämän sy-voiteen täältä.

Tässä oli minun uudet suosikit x4! Miltäs vaikutti? Osa tuotteista ei tosiaan ole sinällään mitään uutuuksia, mutta olen ne nyt ottanut hiljattain säännöllisempään käyttöön. Voisin aina välillä koota tänne muutamia uudet suosikit -postauksia, niin näette mitä tuotteita mulla on nyt käytössä.

 

SEURAA PURKKISIRKUSTA SOMESSA

PURKKISIRKUS FACEBOOKISSA

PURKKISIRKUS INSTAGRAMISSA

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Testissä: The Saem uutuudet

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *