Hae
Purkkisirkus

Glossybox joulukalenteri luukut 17-24

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu on juhlittu ja kalenterit on avattu viimeistä luukkua myöden. Niinpä on aika paketoida myös tämä Glossybox joulukalenteri. Viimeiset luukut tulevat siis tässä!

glossybox joulukalenteri

Luukku 17

Ensimmäinen luukku tällä kertaa sisälsi meikkituotteen. NUDESTIX Cream Lip + Cheek Pencil on ihanan pehmeä ja hyvin levittyvä huuli- ja poskipuna. Terotettava kynä tuli sävyssä Mystic. Sävy on kaunis nude. Tuote on hyvin monikäyttöinen, koska sitä voi käyttää huulipunana, huultenrajauskynänä sekä voidemaisena poskipunana. Hauska tuote! Tämä tuli täysikokoisena.

20191229_121411

Luukku 18

Heti perään tuli toinen huulituote. Tämä on jännä tuote, koska sitä ei oikein löydy mistään myynnistä! Merkin omilla sivuilla on muita tuotteita kyllä myynnissä, mutta ei tätä. Kyseessä on siis BB Lipbalm, joka hoitaa huulia samalla kun huulet saavat kivan sävyn. Mitään merkintää sävyn nimestä ei pakkauksessa ole. Tätä pitää kyllä testata.

glossybox joulukalenteri

Luukku 19

Seuraava luukku sisälsi jälleen ihonhoitoa. Tämä tuote on kyllä todellakin minun mieleen! Avant Skincare Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Cream on hyaluronihappoa, merivettä, jojoba öljyä sekä soijalesitiiniä sisältävä kasvovoide. Olen Avantin voiteita päässyt aikaisemmin testaamaan juuri Glossyboxin kautta ja tykkäsin kyllä kovasti. Näistä on ihanaa luksuksen tuntua ja hintakin sen kertoo (112€/50ml). Tuote tuli täysikokoisena.

20191229_121949

Luukku 20

Meikkituotteilla jatketaan taas. the Balm Alternative Rock Vol. 2paletin sisältämä poskipuna sävyssä Bare Minimun kiva monikäyttöinen poskipuna. Tämä matkakokoinen pakkaus on helppo ottaa mukaan, kun ei tarvitse kuljettaa isoa palettia mukana. the Balmin tuotteet ovat muutenkin kiinnostavia ja olen niistä muutamia testaillutkin.

glossybox joulukalenteri

Luukku 21

*First Aid Beauty Hello FAB Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer on primeri, jota voi käyttää yksinään tai meikin alla tuomassa iholle kosteutusta ja hehkua sekä auttamaan meikin pysyvyyden kanssa. Kookoksinen tuoksu on todella hyvä. En kovin paljon käytä primereita, mutta tätä voisin testata! Tuote tuli matkakokoisena.

20191229_121823

Luukku 22

Tästä luukusta löytyi luksus käsirasva. Mitchell and Peach English Leaf Luxury Hand Cream on minulle uusi tuote. Nyt on varmasti vuoden käsirasvavarasto täytetty, kun kahdesta muustakin kalenterista tuli useampi käsirasva! Tämä vaikuttaa kyllä kiinnostavalta ja se tulee käytettyä. MItään kovin ihmeellisiä nämä käsirasvat eivät kuitenkaan yleensä ole. Tuote on täysikokoinen.

20191229_121848

Luukku 23

Tämä loppu osa kalenterista onkin ollut aika meikkipainotteinen ja niin myös tästä luukusta tuli meikkituote. Kaleido Cosmetics Astrolight on nestemäinen highlighter. Sarjassa on 3 sävyä, joista sain sävyn Electric. Sävy on tosi kaunis pronssinen. Brändi on minulle jälleen kerran vieras, mutta tuote on kiinnostava ja sen kyllä kokeilen. Sävy on kyllä aika tumma, joten katsotaan miten toimii mun vaaleella iholla. Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox joulukalenteri

Luukku 24

Viimeinen luukku! Oletin, että viimeisenä tuotteena olisi jokin paletti ja niinhän se olikin. Ciate London Trend Edit Palette on 9 luomiväriä sisältävä paletti. Sävyt ovat todella kauniita! Mukana on lämpimiä punaisia ja ruskeita. Sävyjä on sekä mattana että kimaltavana. Tällä saa luotua niin arki kuin juhlalookin todella helposti. Pienikokoinen paletti on myös helppo ottaa mukaan matkalle! Tämä oli loistava lopetus tälle hyvälle kalenterille!

20191229_122021

Yhteenveto

Nyt on koko kalenteri käyty läpi! HUH! Aikaisemmat luukut näet täältä ja täältä. Kokonaisuutena Glossybox joulukalenteri oli mielestäni hyvä. Tuotteita tuli monipuolisesti sekä ihonhoitoon että meikkeihin liittyen. Unohtamatta hiustuotteita. Kalenterin kaunis ulkonäkö oli houkutteleva. Tuotteista iso osa oli aivan uusilta brändeiltä, mikä lisäsi mielenkiintoa. Monet tuotteet eivät ole edes saatavilla suomalaisista verkkokaupoista. Brändien omista verkkokaupoista tuotteita pystyy kyllä tilaamaan Suomeen.

glossybox joulukalenteri

Suosittelen siis tarttumaan tähän kalenteriin ensi vuonna, jos kaipaat uusia brändejä kokeiluun sekä monipuolisesti laadukkaita tuotteita. Ensi vuotta odotellessa voit tilata Glossyboxin kauneusboksin, jossa tulee joka kuukausi ihania tuotteita yllätyksenä. Blogista löydät kaikki Suomessa ilmestyneet Glossyboxit sisältöineen aihetunnisteella ”Glossybox”. *Täältä pääset myös tutustumaan itse boksiin ja sen tilaamiseen!

20191214_135746

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.