Hae
Purkkisirkus

Näkeekö Tarot-kortit tulevaisuuteen?

PALVELU SAATU. Pääsin viime viikolla tutustumaan Tarot-korttien maailmaan! Ja se oli jännää! Bloggaajakollegani Mirva Emilia kysyi olisinko kiinnostunut ja olinhan minä. En ole juurikaan Tarot- kortteihin tutustunut ennen tätä enkä tosiaan ole koskaan ollut tälläisessä istunnossa mukana. Vähän jännitin aluksi, että mitä Tarot-kortit kertovat ja jos tulee eteen jotain todella poikkeavaa, mitä en ole osannut ajatella. Ja kun ei ollut aikaisempaa kokemusta tästä. Näin Korona-aikaan istunto suoritettiin etänä eli puhelimen välityksellä. Valitsin aihealueiksi työn ja rakkauden.

tarot-kortit kertovat

Istunto alkoi niin, että Mirva soitti minulle ja kertoi hieman tästä. Nopeasti sitten aloitettiin korttien nostaminen ja alettiin niitä tulkitsemaan. Tarot-korteilla ei kovin pitkälle tulevaisuuteen voida katsoa, mutta kesän yli nyt kuitenkin. Ensin nostettiin kortteja minusta itsestäni. Kortit toivat esiin millainen olen luonteeltani ja avasivat minua hieman ihmisenä. En ollut kovin yllättynyt, että korteista nousi vahvasti esiin vahva ja itsenäinen nainen. Olen jo nuoresta ollut vastuuntuntoinen ja auttanut pikkusiskoa. Meidän isä kuoli, kun olin 6 vuotta vanha. Se on varmasti tuonut minulle tätä itsenäisyyttä ja vastuunottoa jo nuorella iällä. Tykkään nyt aikuisenakin huolehtia omista asioistani ja suoritan sovitut jutut aina aikataulussa. Autan myös mielelläni ystäviä ja perheenjäseniä miten vain pystyn.

20200111_103150

Nyt Mirvalla oli vähän parempi kuva minusta ihmisenä, joten siirryimme yhteen minun valitsemaan aihealueeseen eli työhön. Oli mielenkiintoista kuulla mitä sieltä nousisi esiin. Ja aika hyvin osui nämäkin kortit oikeaan. Varsinkin aluksi, kun tuli kortti muutoksesta. Meillä on töissä ollut nyt muutto uusiin tiloihin viime vuonna ja Korona on tietysti myös aiheuttanut muutoksia minun työnkuvassa. Korteista näkyi, että muutokset eivät olleet kaikki minulle mieluisia ja se pätee tuohon, että jouduin vasten tahtoani siirtymään tehovalvontaosastolle töihin pariksi kuukaudeksi. Onneksi sieltä on jo päästy takaisin omaan työhön.

Oli myös kiva kuulla, että korteista näkyi minulla olevan mahdollisuuksia kehittyä työssäni ja edetä siinä. Korteista nousi myös esiin se, että olen luotettava ja arvostettu työkaveri. Olen ollut jo 10 vuotta samassa työpaikassa, joten hyviä työkavereita ja luottamussuhteita on ehtinyt muodostua. Mirvakin kommentoi, että minulla nousi kyllä kyllä todella hyvät kortit työhön liittyen. Selkeästi positiiviset kortit.

tarot-kortit

Toinen valitsemani aihepiiri oli rakkaus. Olen ollut yhdessä avomieheni kanssa 14 vuotta. Tähän aikaan on tietysti mahtunut ylä- ja alamäkiä ja se näkyi myös korteista. Sieltä nousi kortti tasapainosta sekä rakastavaiset-kortti, joka kertoo yhteenkuuluvuudesta. Oli myös kiva kuulla, että edessä näkyy hyvää eikä mitään isompaa karikkoa pitäisi olla näköpiirissä.

Koko istunto kesti noin puoli tuntia. Mirva osasi hyvin selittää korttien tarkoituksia ja kyseli täsmentäviä kysymyksiä niihin liittyen, jotta saisi selvyyttä miten kortti liittyy minuun. Mirvalle oli helppo kertoa asioista ja ne ovat tietysti täysin luottamuksellisia meidän välillä. Voisin ehdottomasti kokeilla tätä uudestaankin! Tarot-kortit vaikuttavat todella mielenkiintoisilta. Tästä jäi tosi hyvä mieli ja istunto oli tosi lämminhenkinen. Jos sinua kiinnostaa Tarot-istunto niin laita viestiä Mirvalle, niin saat lisätietoa!

 

oletko koskaan ollut tarot-istunnossa? uskotko ennustukseen?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Mun ensimmäinen Lookfantastic Beauty Box! Toukokuu 2020

Clarins aurinkosuojatuotteet: Vältä ikääntymisen merkit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.