Hae
Purkkisirkus

Ľoréal Smooth Sugars Scrub – Tehokasta kuorintaa kasvoille

Ľoréal on tuonut keväällä markkinoille uudet sokeripohjaiset kasvojenkuorintageelit. Olen himoinnut näitä uutuuksia jo jonkin aikaa ja sainkin onneksi näytepussin kesäkuun Bette Boxissa! Ihastuin siihen täysin ja oli pakko ostaa se itselle kaupasta. Sopivasti oli alet ja sainkin 2 kuorintaa yhden hinnalla! Ostoskoriini sujahti Smooth Sugars Clearing Scrub sekä Smooth Sugars Glow Scrub. Nämä ovat molemmat todella ihania ja varmasti myös sarjan kolmas versio, Smooth Sugars Caring Scrub, on yhtä ihana.

Smooth Sugars Glow Scrub oli aivan niin tehokas kuin muistinkin. Kuorinta tuoksuu todella hyvälle. Kuorinta on tarkoitettu samealle iholle. Se sisältää kolmea hienojakoista sokerilaatua, jotka ovat 100% luonnollista alkuperää. Sokerin lisäksi toisena kuorivana ainesosana on acaijauhetta. Kuorinta sisältää myös rypälesiemen- ja monoiöljyä, jotka tunnetaan kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksistaan. Iho on todella pehmoisen ja heleän tuntuinen kuorinnan jälkeen.

Smooth Sugars Clearing Scrub näyttää todella herkulliselta! Raikkaan vihreän värinen kuorinta on syötävän ihana. Kuorinta on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle. Myös tämän kuorinnan pohjana on nimensä mukaisesti kolmea hienojakoista sokerilaatua ja lisäksi kiiwinsiemeniä. Kuorinta sisältää myös eteeristä ja ihoa rauhoittavaa piparminttuöljyä sekä puhdistavasta vaikutuksestaan tunnettua sitruunaruohoa. Tämä kuorinta vähentää epäpuhtauksia, rauhoittaa ihoa sekä tekee ihosta puhtaan, raikkaan ja ihanan pehmeän.

Molemmat kuorinnat toimivat samalla tavalla eli puhtaalle, kuivalle iholle levitetään tuotetta pyörivin liikkein. Tämän jälkeen käden kostutetaan vedellä ja niillä hierotaan kasvoja. Kuorinnassa olevat sokerit sulavat veden ja hierovan liikkeen ansiosta. Kun sokerit ovat sulaneet, kasvot huuhdellaan lämpimällä vedellä. Ihosta tulee ihanan pehmeä! Nämä kuorinnat ovat syötävän tuoksuisia ja onneksi ne soveltuvat myös huulien kuorintaan! Huulista saa todella pehmeät.

Suosittelen kokeilemaan näitä kivoja kuorintoja. Hintaa näillä on vähän alle 10€, joten ei kovin paha hinta laatuun nähden. Ľoréal Smooth Sugars Scrub on saatavilla ihan päivittäistavarakaupoista.

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine -kuorintalaput

Whamisa Organic Seed Peeling Finger Mitt – Korealaiset kuorintalaput kasvoille

2 kommenttia

  1. Heli Heinonen kirjoitti:

    Cittarin -40% alesta ostin juurikin sen kolmannen, hoitavan, kuorinnan ja onhan se vallan ihana. Täytyy vielä kokeilla noita muitakin jollain aikaa.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Multa jäi se kauppaan, koska ajattelin etten tarvitse niin hoitavaa kuorintaa sekaiholle 🙂 Puntaroin kyllä pitkään eri vaihtoehtoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.