Hae
Purkkisirkus

FOREO LUNA Mini 2 – Tehokkuutta ihonpuhdistukseen

*sis. mainoslinkin

Erilaiset ihonpuhdistuksen tehostajat ovat olleet suosittuja jo monta vuotta. Näistä silikoninen kasvoharja FOREO on monille tuttu. Erilaiset ja erihintaiset versiot suositusta kasvoharjasta takaavat jokaiselle iholle ja lompakolle sopivan vaihtoehdon. Olen käyttänyt vuoden verran FOREO LUNA Play Plus -kasvoharjaa. Ihastuin siihen täysin. Iho tuntui todella pehmoiselta laitteen käytön jälkeen. Kirjoitin tästä edullisemmasta laitteesta blogiin aikaisemmin. Nyt syksyllä Elevenillä oli hyvä tarjous, joten tilasin pitkään himoitsemani *FOREO LUNA Mini 2 -laitteen. Tämä tuntuu vielä tehokkaammalta kuin vanha Foreoni.

Puntaroin eri vaihtoehtojen välillä ja kovasti kiinnosti myös uusi Fofo, mutta se on kooltaan oikeastaan samankokoinen kun Play Plus, joten päädyin sitten kooltaan isompaan LUNA Mini 2 -laitteeseen. Väriksi valitsin hempeän vaaleanpunaisen. FOREO LUNA Mini 2 on toiminnoiltaan samanlainen riippumatta laitteen väristä. Myös silikoniset harjakset ovat samanlaiset. Laitteen teho perustuu T-Sonic™-teknologiaan. Se puhdistaa ihon sekä auttaa tekemään siitä heleämmän ja kirkkaan näköisen. Nopeaan värähtelyyn perustuva T-Sonic™-teknologia puhdistaa todella tehokkaasti. Laite puhdistaa ihohuokoset meikistä ja poistaa iholta jopa 99,5-prosenttia epäpuhtauksista ja öljyistä. Laite värähtelee 8000 kertaa minuutissa.

FOREO LUNA Mini 2 -laitteessa on kolme erilaista hoitopintaa, joissa on erikoisia silikonisia nystyjä. Etupuolen ohuet harjakset sopivat hyvin normaalille ja herkälle iholle. Etupuolen yläreunan paksummat nystyt sopivat hyvin tarkkaan ja ahtaaseen paikkaan, kuten nenän alue. Takapuolella olevat paksummat nystyt syväpuhdistavat ihon tehokkaasti sekä ehkäisevät epäpuhtauksien syntymistä rasvaisemmilla ihoalueilla.

 

Laitteen koko on juuri sopiva käteen. Ei liian iso, mutta harjaspinta on kuitenkin tarpeeksi suuri, jotta ihonhoito on vaivatonta. Käytössä tämä on samanlainen kuin edellinen Play Plus. Ainoastaan koko on isompi ja LUNA Mini 2 -laitteessa saa värähtelyn voimakkuutta säädettyä oman mieltymyksen mukaan 8 eri nopeuteen. FOREO LUNA Mini 2 on uudelleen ladattava ja täysin vedenkestävä. Laitetta voi käyttää myös suihkussa. Laitteen mukana tulee USB-johto, jolla akun täyteen lataaminen kestää vain tunnin. Ei siis tuntikausien lataamista vaan uuden laitteen saa käyttöön hyvin nopeasti. Yhdellä täydellä latauksella käyttökertoja saa jopa 300! Ei siis tarvitse koko ajan olla latailemassa.

Pääasiassa käytän itse Foreota iltaisin, mutta sitä voi käyttää niin aamu- kuin iltarutiinissa. Poistan ensin meikit öljyputsarilla ja tämän jälkeen levitän kasvoille vesipohjaisen puhdistusvaahdon. Tämän jälkeen käyn kasvot läpi Foreolla ja huuhtelen lopuksi vedellä. Kasvojen puhdistus Foreolla kestää vain minuutin. Lyhyestä ajasta huolimatta puhdistusteho on todella hyvä. FOREO LUNA Mini 2 antaa pienen merkkivärähdyksen aina 15 sekunnin välein jolloin on aika siirtyä kasvojen seuraavan osioon. Tämä auttaa hahmottamaan ajan kulua paremmin. Käytön jälkeen Foreo huuhdellaan vedellä ja se on taas valmiina seuraavaan puhdistuskertaan.

Olen ihan koukussa tähän Foreoon ja se kuuluukin olennaisena osana iltarutiiniini. FOREO LUNA Mini 2 sopii hyvin myös herkälle iholle, mutta silloin ehkä vain kerran päivässä käytettynä. Värähtelytehon säädöllä voi räätälöidä itselleen sopivan puhdistustehon. Tuo korkein värähtelytaso on kyllä todella voimakas enkä sitä itsekään käytä. Laite muistaa viimekertaisen värähtelytehon, joten puhdistus on helppo aloittaa. Eri kasvojen osille voi myös käyttää erilaista värähtelytasoa. *FOREOta myy Eleven ja heillä on laaja valikoima erimalleja. Näistä löytyy jokaiselle omiin tarpeisiin sopiva malli. Tämä on myös mahtava lahjaidea kosmetiikasta ja ihonhoidosta kiinnostuneelle.

 


 

Aiheeseen liittyy:

FOREO LUNA Play Plus

Kaksoispuhdistus – Korealaisen ihonhoitorutiinin perusta

 

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Multa löytyy se ”testikappale” eli Luna Play, mutta alkuinnostuksen jälkeen sen käyttö jäi ja siinä edelleenkin hieman virtaa olisi 😀

 2. Janina kirjoitti:

  En olekaan aiemmin kuullut tästä tuotteesta, mutta vaikuttaa todella hyvältä! Täytyy pistää muistiin, jos hankkisi testiin 🙂

 3. Hymyillään blogin Helena kirjoitti:

  Kasvoharja on minullekin entuudesta tuntematon tuote. Kiinnostuin kyllä heti tästä sillä osaat esitellä tuotetta niin yksityiskohtaisesti ja hyvin. Voisin miettiä ostavani tämän itselleni. Kiitos postauksesta :).

 4. hanna kirjoitti:

  Minen ole edelleenkään testannut kyseistä laitetta vaikka mieli on jo pitkään tehnyt!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.