Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

MITOMO – Japanilaista ihonhoitoa parhaimmillaan

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi
*Sisältää mainoslinkkejä

MITOMO on *japanilainen kosmetiikkabrändi, joka on perustettu 2006. Alunperin se valmisti kosmetiikkatuotteita muille yrityksille, mutta alkoi pian myymään omia kangasnaamioita Japanissa. Ne nousivat suureen suosioon ja valtasivat pian sekä kiinalaiset että korealaiset kosmetiikkamarkkinat. Tällä hetkellä MITOMO on yksi Japanin johtavista kosmetiikkayrityksistä. Se on tunnettu korkeasta laadusta ja jatkuvasta kehityksestä.

mitomo

Pääsin tutustumaan tähän mielenkiintoiseen brändiin muutaman tuotteen verran. Ensimmäinen asia mikä pisti silmään oli kauniit pakkaukset! Upeat japanilaiset piirrokset tuovat tuotteisiin mielenkiintoa ja arvokkuutta. Tuotteiden ainesosat ovat myös todella mielenkiintoisia. Kasvovesistä ja seerumeista löytyy mm. Sakea ja kangasnaamioista Matcha-teetä, kultaa sekä *istukkaa. Nämä kaikki ovat hyvin tunnettuja ainesosia sekä korealaisessa että japanilaisessa kosmetiikassa.

mitomo elastic japanese sake skin toner

Tämä toner kiinnitti heti huomioni. Sake eli riisiviini on minulle uusi ainesosa ihonhoidossa. Sake sisältää paljon entsyymejä, aminohappoja, mineraaleja ja vitamiineja. Se myös kosteuttaa ihoa ja tekee ihosta pehmeän. Sake tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta sekä antaa iholle hehkua. Näiden lisäksi Sake auttaa puhdistamaan ja häivyttämään ihohuokosia sekä rauhoittaa tulehduksia ja ehkäisee finnejä.

mitomo

Tämä kuulosti juuri minun sekaiholle sopivalta kasvovedeltä. Koostumukseltaan se on ohuen vesimäistä. Tuoksu on todella mieto. Kasvovettä voi helposti kerrostaa, jolloin iholle saadaan suurempi määrä hoitavia ainesosia. Tykästyin tähän kasvoveteen ja siitä tuli heti osa ihonhoitorutiiniani! Iho tuntuu ihanan pehmeältä kasvoveden jälkeen. Myös ihohuokoset tuntuvat supistuvan. Iholle ei jää minkäänlaista tahmeutta kasvoveden jälkeen vaan se imeytyy iholle todella hyvin. Sake-kasvoveteen voit tutustua *täältä.

mitomo kangasnaamiot

Brändin kangasnaamiot vaikuttivat myös todella mielenkiintoisilta. Kauniit pakkaukset ja mielenkiintoiset ainesosat houkuttelivat tilaamaan useamman vaihtoehdon kokeiluun. MITOMO -kangasnaamiot eivät ole mitään ökyhintaisia vaan kalleimmat maksavat 3,90€. Näitä raaskii kyllä ostaa ainakin silloin tällöin. Tilasin kokeiluun seuraavat kangasnaamiot:

mitomo

Naamioissa on miellyttävä kangas, joka mukautuu aika hyvin kasvoille. Seerumia on pussissa paljon ja kangas on hyvin imenyt suurimman osan siitä itseensä. Naamiota voi helposti pitää puoli tuntia kasvoilla ilman pelkoa kuivumisesta. Kameliaöljyä ja Matcha teetä sisältävä naamio oli aivan ihana! Se heleytti kasvot ja iho tuntui täyteläisen kosteutetulta. Suuria eroja eri maskien välillä en huomannut.

20200615_175121

Kahdessa maskissa oleva Lithospermum eli rohtorusojuuri on tunnettu japanilainen ainesosa, joka on antibakteerinen ja ehkäisee tulehduksia. Kameliakukka taas on yksi Geishojen arvokkaimmista salaisuuksista. Kukka symbolisoi naisellista kauneutta samalla kun siemenöljy vaikuttaa hyöhenenkevyenä syväkosteuttajana. Kameliaöljyssä on runsaasti öljyhappoja ja vitamiineja sekä ravitsevia omega-rasvahappoja. Öljyn molekyylimassa sopii iholle lähes täydellisesti, jolloin öljy imeytyy todella tehokkaasti.

20200614_122711Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tätä japanilaista brändiä! Varsinkin kangasnaamioita on aika laaja valikoima. Lisäksi kasvovesiä ja seerumeita on muutama erilainen. Ihastuin kyllä tähän bärndiin todella! Pakko ostaa myös joku ihana seerumi kasvoveden rinnalle.

Nyt on hyvä sauma lähteä kokeilemaan MITOMON tuotteita! *LYKO.fi viettää nyt 12 vuotissynttäreitä ja sivuilla on todella hyviä tarjouksia. Nyt saat kaikki MITOMO -tuotteet -25% alennuksella! Ihan huippua!!

 

onko tämä brändi sinulle tuttu?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Sheivaan kasvoni säännöllisesti

Wet’n Wild uutuudet tuovat väriä kevääsen

Kaupallinen yhteistyö: Lyko.fi

8 kommenttia

 1. Jasmin kirjoitti:

  Brändistä en ole koskaan kuulutkaan, mutta noin hyvällä mainospuheella sitä täytyykin kokeilla!

  Mitkä asiat toisten blogeissa kiinnittävät huomiosi ja saavat sinut liittymään ehkä jopa lukijaksi?

  ♥ Aurinkoista kesää!♥

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Oi kiitos! 😀 Tykästyin kyllä näihin tosi paljon ? Toisten blogeissa kiinnittää huomiota mielenkiintoiset aiheet ja hyvät kivat.

 2. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

  en ole kuullutkaan, luotan tuttuihin merkkeihin 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Se on hyvä, jos on löytänyt itselle sopivat tuotteet 🙂

 3. maria_lovebeyondwords kirjoitti:

  Siis, wow miten kauniita nuo pakkaukset ovat! En ole ennen kuullutkaan tästä merkistä, mutta ehdottomasti testiin jos tulee vastaan. Hinta ei ainakaan ole paha noilla kangasnaamioilla 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Nämä on kyllä aivan ihania! Kannattaa ehdottomasti testata 🙂 Naamiot on kyl tosi kohtuuhintasia!

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Todella kauniita pakkauksia, minulle ihan uusi tuttavuus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.