Hae
Purkkisirkus

The Body Shopin joulutuotteet

*Sisältää mainoslinkkejä

The Body Shopin joulutuotteet ovat saapuneet myymälöihin ja verkkokauppaan. Pääsin tänään tutustumaan Forumin liikkeen valikoimaan ja nuuhkimaan tämän joulun tuoksuja. Tarjolla oli ihana vegaaninen aamupala ja saimme tutustua The Body Shopin uutuuksiin. Tässä pieniä makupaloja tämän joulun tuotteista!

The Body Shop joulukalenterit 2022

Joulukalentereista olenkin jo kertonut erillisessä joulukalenteripostauksessa! En kuitenkaan voi olla mainitsematta näitä ihanuuksia, kun kyseessä on joulun tuotteet.

  • Saatavilla 3 erilaista kalenteria
  • Box of Wishes: sisältää matkakokoisia tuotteita 79 €, arvo 132,43 €. Osta *kalenteri.
  • Box of Wonders: sisältää sekä matkakokoja että täysikoisia tuotteita 99 €, arvo 199,30 €. Osta *kalenteri
  • Box of Wishes & Wonders: sisältää suurimmaksi osaksi täysikokoisia tuotteita 149 €, arvo 295,20 €. Osta *kalenteri

IMG_20221013_092301_032

Joulun kausisarjat

Joka joulu The Body Shop tuo myyntiin uusia kausituotteita. Kausituotteiden tuoksumaailmat ovat usein jouluisia ja talvisia. Tänä vuonna valikoimaan tuli 2 uutta tuoksua ja yksi viimevuotinen. Lisäksi syksyn kausi tuoksu on edelleen saatavilla!

Suosikkini kausituoksuista on tämän vuoden uutuus *Spiced Orange. Tämän sarjan tuotteet tuoksuvat appelsiinille, vaniljalle ja kanelille. Ihan täydellisen herkullinen kombo! Tuoksu tuo mieleen piparkakut. Aivan ihana! Sarjaan kuuluu suihkugeeli, vartalojogurtti, käsivoide, vartalovoi, huulivoide, vartalokuorinta ja kylpypommi. Lisäksi on useita valmiita lahjasettejä saatavilla! Sain itse tilaisuudesta lahjaksi aivan ihanan setin, jonka löydät *täältä.

20221013_115144

Toinen uutuus tälle vuodelle on mielenkiintoinen ja hieman maskuliininen *Wild Pine. Sarjan tuotteet tuoksuvat männylle ja mintulle. Tuoksu on mielestäni aika maskuliininen, mutta ei liian voimakas. Tämä on kyllä oiva sarja erimerkiksi isänpäivälahjaksi tai joululahjaksi! Sarjaan kuuluu suihkugeeli, vartalovoi, bodylotion, käsivoide, huulivoide, vartalokuorinta ja huonetuoksu. Myös tästä sarjasta löytyy ihania lahjapakkauksia!

The body shopin joulutuotteet

Kolmas joulun kausisarjoista on viimevuotinen *Love & Plums. Ihanan makea luumuinen tuoksu valtaa mielen, kun nuuhkii tämän sarjan tuotteita. Sarjasta on tällä hetkellä saatavilla vain suihkugeeli, vartalokuorinta ja huulivoide. Loput tuotteet tulevat myyntiin myöhemmin syksyllä. Tämä on todella herkullinen sarja myös!

20221013_093035

Näiden kolmen sarjan lisäksi myynnissä on edelleen syksyn kausisarja *Vanilla Pumpkin. Tämän sarjan tuotteissa on todella ihana vaniljan, kurpitsan ja toffeen tuoksu! Niin herkullinen! Sarjasta on saatavilla vartalovoi, suihkuvoide, käsivoide ja kylpypommi.

20221013_092832

Lahjapakkaukset

Joka vuosi The Body Shopin joulutuotteet täydentyvät ihanilla joulupakkauksilla. Pakkaukset on koottu klassikoista ja uutuuksista. Settejä on todella monen hintaisia, joten jokaiselle kyllä löytyy jotain. Löydät kaikki lahjasetit *täältä. Sain myös lahjaksi yhden näistä ihanista seteistä ja sen löydät *täältä.

Lahjaseteistä minua houkutteli oma ikisuosikkini kookos sekä ihanat uudet ihonhoitosetit. Näistä klassikkolahjaseteistä on kyllä valinnanvaraa valikoimasta löytyy varmasti ihana lahja niin ystävälle, kuin äidille tai siskollekin, miehiä unohtamatta!

The Body Shopin joulutuotteet

Uskon, että melkein kaikilla on jotain muistoja The Body Shopin tuotteista. Omat varhaisimmat muistoni liittyvät varmaankin teinivuosiin, jolloin ostin kaverin kanssa aina erilaisia vartalovoita ja omaksi suosikikseni nousi ylivoimaisesti kookos!

Mitä muistoja The Body Shopin joulutuotteet tai klassikot sinussa herättävät?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lookfantastic Mystery Box Bundle

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *