Hae
Purkkisirkus

Paras kasvovoide sekaiholle – Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream

*mainoslinkki

Sekaiholle on välillä vaikea löytää hyvää kosteusvoidetta, joka ei ole liian paksu, mutta kuitenkin tarpeeksi kosteuttava. Minulla on pintakuiva sekaiho, joten kosteutusta on saatava riittävästi myös kesällä. Nyt keväällä ostoskoriin sujahti paljon kehuttu *Missha Super Aqua Cell Renew Snail Cream. Voide on ollut todella hyvä minun iholle. Tykkään etenatuotteista muutenkin, joten oli kiva kokeilla sellaista myös kasvovoiteena.

Voide sisältää 70% etanalimaa, joka kosteuttaa vahvistaa ja rauhoittaa ihoa. Geelimäinen voide on superkosteuttava, mutta ei kuitenkaan raskas ja paksu. Se suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymisen merkeiltä sekä korjaa pieniä juonteita. Voide sisältää myös kasviuutteita, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa ja pehmittävät sitä. Tässä parin kuukauden käytön aikana iho on tuntunut täyteläisen kosteutetulta, mutta ei rasvaiselta. Voide ei tuki ihohuokosia. Nämä Misshan tuotteet ovat ylipäätään vieneet sydämeni, mutta tämän hetkinen suosikkini on tämä ihana voide. Luulen, että voide toimii sekaiholla myös talvella, jos alle laittaa vaan hyvän kosteuttavan hoitonesteen ja seerumin. Itse käytän kyllä nyt kesälläkin voiteen alla hoitonestettä ja seerumia. Niitä voi vaihdella ihon kunnon ja vuodenajan mukaan.

Nyt näillä helteillä kasvojen iho ei kaipaa paksuja voiteita ja seerumeita. Geelimäisen voiteen alle voi käyttää ohuen vesimäistä hoitonestettä ja seerumia, jolloin ne ei tunnu niin raskailta iholla. Tällä hetkellä itse käytän Secret Key Starting Treatment Essence Rose -hoitonestettä ja vaihtelevasti erilaisia seerumeita.

 

Mikä on oma suosikkisivoiteesi sekaiholle?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.