Hae
Purkkisirkus

Lumene – Uusi verkkokauppa on nyt auki

Lumene on jokaisen suomalaisen tuntema kosmetiikkamerkki, joka on kulkenut vuosikymmenet äidiltä tyttärelle. Muutama vuosi sitten Lumene uudisti tuotelinjoja ja pakkauksia. Tämä uusi tyyli oli todella tervetullut uudistus, jonka jälkeen merkki lähti uuteen nousuun. Olen aina tykännyt Lumenesta ja varsinkin heidän ihonhoitotuotteet ovat mahtavia!

Nyt Lumene on ottanut askeleen nykyaikaan ja avannut oman verkkokaupan! Mahtavaa, että Lumenen tuotteita saa nyt laajalla valikoimalla heidän omalta sivultaan. Merkkiä on tietysti monen muunkin verkkokaupan valikoimissa, mutta on mielestäni kiva, että merkillä on omakin verkkokauppa. Ainakin näin alkuun verkkokaupasta löytyy myös kivoja paketteja todella edulliseen hintaan. Itsekin sorruin ostamaan pari settiä suosikkituotteita sekä uusia tuttavuuksia.

Ostoskoriin sujahti tällä kertaa yhden suosikkisarjani eli VALOn voidekaksikko. VALO Nordic-C tuplapakkaus sisältää Heleyttävän päivävoiteen SPF 15 ja Overnight Bright -yövoiteen. Paketin hinta on 27,90€. Tämä paketti oli superhalpa, koska yksinään ostettuna yksi voide maksaa 25,90€! Näissä VALO-sarjan tuotteissa on ihana tuoksu. Ei liian parfyymimäinen vaan ihanan raikas.

Toinen tarjouspaketti, jonka ostin olikin meikkituotteita sisältävä. Heleyttävä Invisible Illumination Universal Light kauneusrituaali sisältää kolme tuotetta. Näistä tuotteista kiinnostavin oli uusi Instant Glow nestemäinen meikinpohjustaja, jossa on SPF 30. Primerit kiinnostaa aina ja nyt kun se sisältyi tähän pakettiin niin ei tarvinnut kauaa miettiä. Kuvauksessa lukee, että tuotetta voi käyttää yksinään antamassa kasvoille hehkua tai meikkivoiteen alla. En kyllä itse voi käyttää tätä yksinään, koska kasvot suorastaan kiiltävät. Meikkivoiteen alla toimii kyllä ihan hyvin. Ainut miinut, että ei kovin hyvin peitä laajentuneita ihohuokosia, mutta jos sellaisia ei ole niin tämä on kiva primeri joka päiväiseen käyttöön.

Toisena tuotteena paketissa oli Instant Glow sävyseerumi. Sävy oli light. Bette Boxissa tuli jossain vaiheessa tämä tuote ja olin siitä innoissani, mutta se tulikin kaikille tilaajille sävyssä medium, joka on minulla liian tumma. Niinpä se lähti kiertoon yhden kokeilun jälkeen. Nyt pääsin testaamaan oikeaa sävyä ja se olikin ihan hyvä sävy iholleni. Tuote levittyy hyvin, mutta ei ole kovin peittävä. Jos kaipaat peittävää tuotetta niin tämä ei ole sinua varten. Ellei sitten laita tätä ensin ja peittävänpää meikkivoidetta päälle, jolloin alla oleva tuote tuo hieman hehkua iholle kuitenkin. Tykkäsin kyllä tästä! Viimeisenä tuotteena pakettiin kuuluu Heleyttävä peitevoide. Peitevoide on tuubissa, jossa on pehmustettu aplikaattoripää. Peiteainetta saa hyvin annosteltua ja töpötettyä iholle. Ihan käypä peitevoide siis. Tämä kolmen tuotteen paketti on nyt saatavilla hintaan 42,90€! Pelkkä sävyseerumi maksaa yksinään ostettuna 34,90€. Tästä paketista on kolme vaihtoehtoa Light, Medium ja Dark. Omani oli siis Light-versio.

Verkkokaupassa on saatavilla kaikki Lumenen tuotelinjat. Myös meikit ovat valikoimassa. Ainoastaan kynsilakat puuttuvat ainakin vielä. Itse ihonhoitonörttinä olen kiinnostunut noista ihonhoitosarjoista enimmäkseen. Seuraavaksi haluaisin testata paljon kehuttua Harmonia-sarjaa. Ne tuotteetkin ovat niin kauniita jo itsessään! Nyt kannattaa siis suunnata Lumene-ostoksille, koska syyskuun loppuun asti saat ensimmäisestä tilauksesta -25% sekä ilmaisen toimituksen koodilla LUMENE25. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

 

Mikä on oma Lumene-suosikkisi?

 


 

Sinua saattaa kiinnostaa myös:

Ostokseni Verkkokauppakeskus Stoorlasta

The Body Shop-ostoksia

Sephora-ostokset

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.