Hae
Purkkisirkus

Tehokosteutusta talvi-iholle – Glow Hub The Hydration Hero Serum

*Sisältää mainoslinkkejä

Jos kaipaat tehokosteutusta talvi-iholle, niin jatka lukemista. Saat tietysti jatkaa muutenkin! Talvi on kovaa aikaa iholle. Lämpötilan vaihtelut ja kuiva sisäilma tekevät iholle hallaa melko nopeasti, jos ihonhoitorutiinia ei ole päivitetty talven varalle. Nyt eletään jo marraskuun puoliväliä, joten on aika ottaa tehokkaammat tuotteet käyttöön.

tehokosteutusta talvi-iholle

Talvella iho kaipaa ensisijaisesti kosteutusta ja sen jälkeen hyvää suojausta. Tällä kertaa keskitytään tähän kosteutukseen. Tehokosteutusta talvi-iholle tuo kasvovedet, hoitonesteet ja seerumit. Näistä seerumi on kaikkein tehokkain, koska siinä tehoaineet ovat tiivistetyssä muodossa. Esittelenkin nyt yhden hyvän seerumin, jota olen testaillut hetken aikaa.

Tehokosteutusta talvi-iholle

*Glow Hub on brittiläinen brändi, jonka tuotteet ovat helposti lähestyttäviä ja niistä löytyy tuote jokaiseen iho-ongelmaan. Minulla on ollut nyt käytössä heidän *The Hydration Hero seerumi, joka on oikein hyvä tuote talvi-ihon kosteutukseen.

Nimensä mukaisesti seerumi on oikea tehokosteuttaja. Se sisältää hyaluronihappoa, joka tunnetaan hyvänä kosteuttavana ainesosana. Seerumissa on kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka imeytyvät ihon eri kerroksiin kosteuttaen ihoa syvältä.  Hyaluronihapon lisäksi seerumi sisältää polyglutamiinihappoa, joka on 4 kertaa tehokkaampi kuin hyaluronihappo. Tämä kombo tuo siis todellista tehokosteutusta talvi-iholle.

20221113_130023

Seerumin koostumus on melko juokseva, mikä tekee siitä helposti levittyvän. Ohut, juokseva koostumus imeytyy iholle hetkessä eikä jätä tahmaista tunnetta. Pipettipullo on mielestäni paras seerumeissa, koska pipetillä seerumin voi annostella suoraan kasvoille. Näin tuotetta ei mene hukkaan, vaan kaikki päätyy suoraan iholle.

Tämän kaltainen kosteuttava seerumi on myös oiva pari tehokkaille aktiiviaineita sisältäville seerumeille, kuten C-vitamiini, retinol sekä kuorivat hapot. Tehokkaat aktiiviaineet tarvitsevat parikseen hyvän kosteuttavan tuotteen, joten tätä kannattaa kokeilla myös siihen! Kevyt koostumus ei tunnu liian raskaalta, vaikka käyttäisit kahta eri seerumia peräkkäin.

tehokosteutusta talvi-iholle

Kaiken kaikkiaan tämä seerumi tuo todella hyvää tehokosteutusta talvi-iholle. Kannattaa siis ehdottomasti tutustua tähän tarkemmin. Tuote on myös aika edullinen, joten se helpottaa testaamisen aloittamista. Glow Hubin valikoimasta löytyy tuotteet kokonaiseen ihonhoitorutiiniin, joten kannattaa tutustua valikoimaan kunnolla! Seerumeitä löytyy myös onta erilaista ihon eri ongelmiin. Näistä voi jokainen koota omalle iholle sopivan kombon. Tutustu koko valikoimaan *täältä.

 

Oletko jo ottanut tehokkaammat ihonhoitotuotteet käyttöön?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Testissä: Whamisa Fresh Algae Kelp Mask

Purodoré Nourishing Facial Oil

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kasvoöljyä juuri tässä aloin kaipailla taas ihonhoitoon mukaan, seerumit on käytössä läpi vuoden 😅

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mulla kans seerumit käytössä ympäri vuoden. Öljy on kyllä hyvä lisä näin talviaikaan!

 2. Nadine G / Via Per Aspera Ad Astra kirjoitti:

  Minä vasta tappelen sen kanssa, mikä olisi se oikea tuote täksi hetkeksi. Pohjoisessa mulla oli jo rutiinit tiedossa, mutta nyt kokeilen kaikennäköistä siinä toivossa, että löytyy se oikea. Pitäisi katsoa, onko tätä brändiä täällä Maltalla. Jos on brittiläinen, niin hyvin voi olla. Ei ainakaan hinnalla pilattu.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo voi hyvinkin olla siellä saatavilla! Mutta pääasia, että löytää omalle iholle sopivat tuotteet 🙂

 3. villananna kirjoitti:

  On juu otettu käyttöön vähän tehokkaammat öljyt.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Täällä myös ja tulee kyllä tarpeeseen, kun ilmat viilenevät!

 4. petra kirjoitti:

  Mulla on tänä syksynä jotenkin enemmän kuivuutta kuin muistan olleen pitkään aikaan! Kosteuttava yönaamio on ollut mun pelastus. 😊 Tämä oli ihan vieras merkki, piti käydä katsomassa ja nyt on kyllä hauskat pakkaukset koko tuotesarjalla 😃

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä kans rakastan yönaamioita! Tää on kyllä kiva brändi ja söpöt pakkaukset tosiaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *