Hae
Purkkisirkus

Bette Box elokuu – KesäBette vol.3

*Sisältää mainoslinkkejä

Nyt alkaa kesä jo taittua syksyyn päin, mutta vielä elokuu lasketaan kesäkuukaudeksi. Niinpä on myös aika kurkata viimeinen KesäBette ja sen sisältö. Teemana tässä viimeisessä KesäBettessä oli vanhat klassikot uudella twistillä. Tällä kertaa boksin paino oli todella alhainen, vain 105g! (Norm. noin 400-500g). Tämä herätti todellakin ihmetystä, mutta selittyi sisällöllä. Eiköhän siis hypätä suoraan sisällön kimppuun.

bette box elokuu

Oslo Skin Lab The Solution (35,70€/70g)

Tällä kertaa paketista löytyi aiemminkin jo blogissa näkynyt Oslo Skin Lab -kollageenijauhe. Boksista tuli 5 annospussia eli viiden päivän kollageenit. Normaalisti tätä jauhetta kannattaa syödä vähintään 8 viikkoa, jotta tuloksia alkaa näkymään, mutta tällä pääsee jo vähän alkutuntumaan. Jauhe on täysin hajuton ja mauoton ja sen voi sekoittaa mihin vaan ruokaan tai juomaan. Jauheen sisältämä kollageeni lisää ihon kimmoisuutta ja poistaa sellutiittia. Tykkäsin tästä kyllä tosi paljon, mutta viikon setillä ei vielä tuloksia saa esiin. Testipakkauksen arvo on n. 10€. Saimme myös alekoodin ensimmäisen kuukauden kollageenijauheille. Voit kurkata tarkemmin mun fiiliksiä tästä jauheesta aiemmin kirjoittamastani postauksesta täältä!

20190806_194123

Sweety Signature Eye Shader Brush L (12,90€/kpl)

Seuraavaksi silmiin osui sivellin. Uusi kotimainen verkkokauppa Sweety on lanseerannut myös hienon sivellinsetin, joka sisältää 10 sivellintä. Tämän kuun Bette Box sisälsi jonkun näistä kymmenestä. Omalle kohdalleni osui iso luomivärisivellin. Metallinen hehkuvan punainen varsi on tosi ihana ja musta synteettinen harjasosa on tosi pehmeä. Sivellinosa on kyllä aika pitkä ja lörppö, joten en tiedä miten hyvin tällä saa käytännössä luomiväriä laitettua. Tämä voisi toimia jopa highlighter-siveltimenä tai irtopuuterin tuputteluun silmänalusille. Tässä kohtaa boksin tilanneet joutuvat aika eriarvoiseen asemaan, koska halvin sivellin maksaa 8,90€ ja kallein 19,90€. Näin koko boksin hinta vaihtelee aika paljon eri ihmisillä. Siveltimen lisäksi saimme alekoodin Sweety-verkkokauppaan.

20190806_194201

Cien Eyeliner Pen (2,99€/kpl)

Silmämeikin tekoon löytyi myös rajauskynä. Jaossa oli Cien-merkiltä joko saamani Eyeliner Pen tai Liquid Eyeliner. Molempia on saatavilla mustana ja ruskeana ja minulle tuli ruskea. Olen aika huono käyttämään silmänrajauskyniä, joten tämä menee varmasti kiertoon. Tykkään kyllä kun kynä ei ole terotettava vaan hylsyä kääntämällä saa lisää terää näkyviin. Cienin tuotteet ovat myynnissä Lidlissä.

20190806_194141

Vichy Dermablend SOS Cover Stick SPF25 (18€/kpl)

Lisää meikkituotteita. Saimme Vichyltä peitepuikon, jossa on auringonsuojakerroin 25. Mielenkiintoista. Omani sain sävyssä 15 Opal. Sävy vaikuttaa tarpeeksi vaalealta minulle, joten tämä menee testiin. Minulla ei ole ollutkaan peitepuikkoa vuosikausiin. Nykyään peiteaineet olen ostanut nestemäisenä. Tämän luvataan olevan myös vedenkestävä. Tuote oli kohdennettu alle 35-vuotiaille.

20190806_194236Näiden tuotteiden lisäksi saimme jälleen (!) tuoksunäytteen, joka oli tällä kertaa listattu viidenneksi tuotteeksi. Mielestäni ilmaisnäyte ei voi olla kortissa lukeva tuote vaan se on kaupanpäällinen.

Bette Box

Odotin innolla tätä vanhat klassikot teemaa, mutta boksi ei mielestäni ihan lunastanut odotuksia. Ensinnäkin varsinaisia tuotteita oli vain kolme, koska kollageenijauhe oli vain näytesatsi ja hajuvesi oli ilmaisnäyte. Tykkään itse enemmän ihonhoitotuotteista, joten tämä boksi ei siksi ollut ihan minulle tehty. Boksin sisällöstä on myös todella monta erilaista komboa, joten toisilla on voinut osua tosi hyvin kohdalle. Oman boksin hohtoa olisi nostanut joku kasvosivellin luomivärisiveltimen sijaan.

Syyskuun Bette Box on teemaltaan kauniina uuteen syksyyn. Betten sivuilla on myös kovasti intoiltu The Ordinarysta, joten hieman kyllä odotan ensi kuun boksin sisältävän jonkun näistä ihanista tehoaineista. Jos syyskuun boksi alkoi kiinnostamaan, niin omasi voit tilata *täältä! Saatavilla on eripituisia tilausjaksoja.

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box heinäkuu – KesäBette vol.2

Bette Box kesäkuu – KesäBette vol.1

20 kommenttia

 1. Cami kirjoitti:

  Tämä boxi oli kyllä valtaisa pettymys. Sain tuon saman siveltimen ja pohdin itsekin ettei oikein voi sopia luomivärin levitykseen.

  Nuo Oslo skin labin tuotteet olisi saaneet jäädä tulematta ja itselläni lentää ainakin suoraan roskiin. En usko sisäisesti nautittavan kollageenin tehoon lainkaan.

  Ehdin myös jo kirjoitella oman mielipiteeni boxista, käy kurkkaamassa

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo ei kyllä ollut mikään paras boksi! Muaki ihmetytti toi oslo skin lab ku ei noin pienellä määrällä voi todellakaan saada mitään tuloksia et toiki on iha vaa näyte.

 2. Nimetön kirjoitti:

  The Ordinary merkistä on luultavasti intoiltu, sillä osa tilaajista löyti tämän kuun boksista kyseisen merkin seerumin. En siis usko ensi kuun boksista löytyvän The Ordinarya, vaikka se olisi kyllä mieleinen yllätys.

 3. Johanna kirjoitti:

  Tää oli tosiaan suuri pettymys ja ihan hyvillä mielin jätän Betten tauolle tämän jälkeen. Multa puuttui boksista tuotekortti joten aluksi mietin että ehkä siitä puuttuu joku tuotekin, mutta ei, tässä ne kaikki näytti olevan 😀 Klassikot uudessa valossa kuulosti hyvältä teemalta mutta ei toiminut kyllä mun kohdalla yhtään..

 4. Melissa kirjoitti:

  Helsingissä on ainakin jo ihan syksyn tuntu ilmassa, tuoksukin on hyvin syksyinen 🙁 En halua päästää kesästä irti vielä…
  Harmillista, jos boxi ei ollut odotusten arvoinen…Käykö niin useasti, että boxit eivät ihan vastaa odotuksia?

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   On kyllä syksyn tuntua jo ja odotan kyllä jo innolla syksyä! Nyt viime aikoina on ollut vähän huonompia bokseja, mutta se riski siinä aina on kun sisältö on yllätys.

 5. Milley kirjoitti:

  Oma paketti on vielä postissa mut oli ”pakko” tulla kurkkimaan mitä uusimmassa boxissa on 😀 aika pettymys tämä loota jos tuossa on kaikki tuotteet.. ja oon saanu parin vuoden sisällä kolme luomivärisivellintä boxeista, toivottavasti ei taas olisi sama sivellin odottamassa mua :/

 6. Nimetön kirjoitti:

  Onneksi en tilannu tätä boxia, vaikka pitkän pohdinkin että kokeilisko taas väliin Betteä. Sisältö on ihan luokattoman huono. Huomasin myös, että joillekin oli sattunu tuosta peitevoiteesta pilaantunut versio.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä huomasin kans ton! Se on kyllä tosi kurjaa et on pilaantuneita tai rikkoontuneita tuotteita.. Mulla oli onneks ihan hyvässä kunnossa toi.

 7. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Minua kiinnostaa kovasti tuo Oslo Skin Labin kollageenijauhe. Olen kuullut siitä paljon kehuja. Täytyy käydä kurkkaamassa tuo aikaisemmin kirjoittamasi testaus. Kiitos vinkistä.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tykkäsin kyllä itse kovasti tuosta jauheesta, koska se oli tosi helppokäyttöistä ja sen sai helposti sekoitettua mihin vaan ruokaan ja juomaan 🙂

 8. reetta kirjoitti:

  Höh! Olipas pettymys tää boksi :/ Bette on konseptina tosi kiinnostava, mut ei jotenkin viime aikoina sisältö oo innostanut mua.

 9. hannamariavv kirjoitti:

  Mä meinasin jo suuttua tolle painolle kun kävin boxin hakemassa, onneks sisältö sitten kompensoi 😀 Tästäkin on näköjään liikkunu taas useempaa veriosta ympäriinsä, yhdellä tuttavalla oli mm. Biozelliä ja Cailapin harja!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mua kans ihmetytti toi paino! Ensin epäilin et postin sovellus näyttää omiaan 😀 Toivotaan ens kuun boksista rutkasti painavampaa!

 10. Essi kirjoitti:

  Oli kyllä surkea boksi! Mä lopetin pitkäaikaistilaajana nyt tän tilaamisen ja vaihdoin glossy boxiin, jännityksellä odotan niitä.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.