Hae
Purkkisirkus

Glossybox maaliskuu – All Eyes On Me

*Sisältää mainoslinkkejä

Viime kuun Glossybox tuli aika myöhään ja tämä tuli taas aika aikaisin! Nämä tulevat nyt aika hassusti suhteellisen lähekkäin, mutta halusin kuitenkin heti esitellä boksin sisällön. Tässä kuussa teemana oli All Eyes On Me. Boksin sisällöllä saa upean kevätlookin ja sisältö olikin odotetusta aika meikkipainotteinen.  Voit tutustua Glossyboxiin *täältä. Käydään nyt sisällön kimppuun!

20200312_194452

noughty haircare intensive care leave-in treatment (10,90€/150ml)

Otetaan tähän alkuun ainoa tuote, joka ei ole meikki! Rakastan hiuksiin jätettäviä hoitoaineita ja erilaisia naamioita. Noughty on tullut tutuksi Betten aikaan ja tuotteet on kyllä hyviä. Ja tämä vielä tuoksuu aivan ihanalle. Tämä hoitoaine on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille. Sopii siis mulle täydellisesti! Hoitoaineessa on sheavoita ja arganöljyä, jotka suojaavat ja ravitsevat hiusta. Tuote tuli täysikokoisena.

20200312_194343

sleek makeup Highlighting palette ”solstide” (11,95€/kpl)

Sitten päästään meikkien pariin! Highlighter on yksi suosikki meikkini. Tällä kertaa saimme ihanan highlighter paletin, jossa on yksi voidemainen ja 3 puuterista sävyä. Kaikki sävyt ovat todella monikäyttöisiä ja sopivat monenvärisille ihoille. Ainut miinus tässä on, että minulla on jo tämä täysin sama paletti. En muista tuliko tämä aikaisemmin glossyboxista vai jostain joulukalenterista.

20200312_194139

eyeko black magic mascara (24,45€/8ml)

Myös tämä tuote on mnulla myös jo ennestään. Tämä ripsari taisi tulla jostain joulukalenterista. Olis ollu kiva kokeilla jotain toista versiota. Tämä ripsari lupaa tuuheutta ja kaarevuutta. Sitä ripseni juuri kaipaavatkin, joten taidan vihdoin korkata tämän. Tuote tuli 4ml minikoossa.

20200312_194251

luna by luna eyeliner duo (27€/2kpl)

Silmämeikillä jatketaan. Seuraavaksi boksista paljastui minulle ihan vieras brändi. Paketista löytyi kaksi terotettavaa eyelineria. Sävyinä oli musta ja pronssi. Nämä pigmenttiset eyelinerit tuovat mukavan lisän kevät lookkiin. Pronssinen sävy kuulostaa aika villiltä!

glossybox

the browgal clear water resistant eyebrow gel (21,90€/kpl)

Tämä on yksi suosikeistani tässä kuussa. Kulmatuotteet on minulle aina hyödyllisiä. Tykkään käyttää kulmakarvageeliä ja nyt sain kivan uuden bärndin testiin. Tämä on kirkas geeli joka on myös vedenkestävä! Vaikuttaa lupaavalta! Bärndi on minulle tosiaan ihan vieras, mutta testaan silti tuotetta oikein mielelläni. Tuote tuli täysikokoisena.

glossybox

Tässä oli maaliskuun Glossybox. Mitäs tykkäsitte? Aika meikkipainotteinen boksi ei ole ihan mun ykkössuosikki, mutta mukana oli kuitenkin kivoja tuotteita. Tästä riittää testattavaa pitkäksi aikaa. Jos kiinnostuit Glossyboxista, niin *täältä voit tilata boksin itsellesi tai lahjaksi! Tilaamalla linkin kautta saat ensimmäisen boksin -20% alennuksella. 

glossybox

mikä oli suosikkituotteesi maaliskuun boksissa?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox helmikuu – Love Grosses Borders

Glossybox joulukuu – It’s time for Celebrations!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *