Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Lookfantastic Advent Calendar 2022

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic
*Sisältää mainoslinkkejä

Lookfantastic Advent Calendar 2022 on jatkoa jokavuotisille ikonisille kosmetiikkajoulukalentereille. Olen ostanut tämän kalenterin ainakin kolmena vuotena ja tänä vuonna sain sen ilokseni yhteistyön kautta!

20221027_104541

Kalenterin sisältö on aina ollut mielestäni hyvä ja monipuolinen. Kalenteri sisältää meikkejä, ihonhoitoa ja hiustenhoitoa. Saat siis aika laajan kattauksen erilaisia brändejä. Hintaansa nähden tämä on mielestäni yksi parhaista kalentereista. Olenhan ostanut tämän itsekin useina vuosina!

Kalenterista paljastuu tänäkin vuonna kivoja brändejä ja mukana on aina myös luksustuotteita, joita ei oikein raaski itse ostaa. Tämä on kalenterin yksi parhaista puolista. Mukana tulee myös lehtinen, jossa on esitelty kaikki kalenterin sisältämät tuotteet ja niistä on hieman infoa. Tämä on kyllä kiva, niin saa heti tietoa luukusta tulleesta tuotteesta.

lookfantastic advent calendar

Lookfantastic Advent Calendar 2022

  • 25 luukkua
  • 26 tuotetta
  • Myyty loppuun joka vuosi
  • Sisältää brändejä kuten: By Terry, Rituals, Drunk Elephant, The Ordinary ja Avant
  • HINTA 115 €, sisällön arvo yli 550 €
  • Lookfantastic Beauty Boxin tilaaja saa kalenterin hintaan 100 €!
  • Tutustu kalenteriin *täältä
  • Voit tilata Beauty Boxin *täältä ja hyödyntää alen heti kalenteriin!

Tässä muutama sneak peak kalenterista. Kalenteri sisältää monia upeita tuotteita, joten paljastan teille nyt joitain helmiä!

Zelenz Tea Shot Urban Defence Serum 10 ml 39,95 €

Rakastan erilaisia seerumeita ja olinkin iloinen, kun kalenterista paljastui minulle uusi brändi! Tämä antioksidanttipitoinen seerumi suojaa ihoa päivittäisiltä strssitekijöiltä ja ilmansaasteilta. Seerumi sisältää sekoituksen, joka on tehty viidestä erilaisesta teestä: vihreä tee, matcha vihreä tee, valkoinen tee, musta tee ja kombucha sekä fermentoitu musta tee. Kosteuttaa ihoa ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Tutustu seerumiin *täältä.

Lookfantastic advent calendar

ESPA Optimal Skin Pro Moisturiser 55 ml 56,95 €

Tämä on ylellisen täyteläinen kuivan ihon voide. Hyvä valinta siis joulukalenteriin! Voide sisältää Etelä-Afrikan ylösnousemuskasvia, Navarran parsakasvia ja hiivan biofermenttiä. Voiteella tasoitat ihonsävyä, elvytät ikääntymisen merkkejä ja kosteutat kuivaa ihoa. Tästä on verkkokaupassa saatavilla tällä hetkellä matkakokoinen voide, jonka löydät *täältä.

20221027_105644

Rodial Vitamin C Brightening Mask 20ml 29,38 €

C-vitamiini tuotteet ovat nyt kovasti pinnalla ja itsekin niitä mielelläni käytän! Rodial on sieltä hintavammasta päästä ihonhoitotuotteissa ja sitä tulee harvoin siksi itse ostettua. Tämä naamio oli siis iloinen yllätys! Kevyt geelikasvonaamio sisältää 5% puhdasta C-vitamiinia sekä 10% AHA-, glykoli- ja maitohappojen sekoitusta. Naamio siis kuorii ja kirkastaa ihoa. Se myös vaalentaa pigmenttimuutoksia ja tasoittaa juonteita. Tutustu naamioon *täältä.

Lookfantastic advent calendar

Iconic London Triple Treat Mascara 22,95 €

Ripsivärejä testailen aina mielelläni uusia! Tämä on minulle uusi brändi, joten kiva päästä tämä kokeilemaan. Tässä ripsivärissä on kuminen, aika siro, harja. Ripsari lupaa pituutta ja volyymia. Siro harja pääsee hyvin myös silmän reunoille. Tämä kuulostaa kyllä juuri minulle sopivalta! Löydät ripsivärin *täältä.

lookfantastic advent calendar

Miltäs nämä paljastukset kuulostivat? Voin luvata, että kalenterissa on monta muutakin ihanaa tuotetta! Laskeskelin juuri, että näiden neljän tuotteen hinta on jo yli kalenterin ostohinnan! Ja kalenterissa on kuitenkin yhteensä 26 tuotetta. Mukana on kivasti myös meikkejä. Ylimääräistä sälää ei tässä kalenterissa tarvitse pelätä. Inhoan niitä ponnareita ja pinnejä, joita joistain kalentereista tulee!

Nyt viimeistään kannattaa hommata tämä kalenteri joko itselle tai vaikka ystävälle ylläriksi! Kalenterin löydät *täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Lookfantastic Mystery Box Bundle

I love me -messukooste

 

Kaupallinen yhteistyö: Lookfantastic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *