Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Olen puroBIO Ambassador!

Kaupallinen yhteistyö: puroBIO

Nyt onkin kivoja uutisia kerrottavana! Alkuvuodesta minut ja kolme muuta bloggaajaa valittiin italialaisen luonnonkosmetiikkamerkin puroBIOn ambassadoreiksi. PuroBIO on keskittynyt meikkeihin ja heillä on laaja valikoima tuotteita, joilla saa luotua meikin joka tilanteeseen sopivaksi. PuroBIOn tuotteet valmistetaan Italiassa ja ne ovat saaneet monia luonnonkosmetiikan sertifikaatteja. Muutamaa huulipunasävyä lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat vegaanisia. Tuotteet eivät sisällä silikonia, vaseliinia, parabeeneja, säilöntäaineita tai synteettisiä väriaineita.

purobio

Saimme kaikki mahtavan paketin puroBIOn tuotteita kokeiltavaksi ja se sisälsi myös uutuus tuotteita, jotka tulevat myyntiin Prismoihin maaliskuun aikana. Olen nyt kokeillut tuotteita ja varsinkin näitä uutuuksia. Meikit ovat yllättäneet laadukkuudellaan ja värivalikoima on hyvä. Ne ovat sopineet iholleni hyvin.

Kaunis meikkipohja

PuroBIOlla on paljon tuotteita kestävän ja kauniin meikkipohjan tekemiseen. Meikinpohjustustuotteita löytyy eri ihotyypeille sekä silmämeikille. Itse kokeilin kuivalle iholle sopivaa pohjustusta ja se tasoitti ihoa mukavasti.

purobioMeikkivoiteissa on hyvin valinnanvaraa. Saatavilla on kevyt BB-voide, peittävämpi meikkivoide, meikkipuuteri sekä nyt kevään uutuutena kevyt Drop-meikkivoide. Tykkään itse kevyestä meikkipohjasta, joten tämä uutuus sopi minulle täydellisesti. PuroBIO Drop on todella riittoisa ja sen saa hyvin levitettyä kabuki-siveltimellä. Levittämiseen voi käyttää myös meikkisientä. Tässä meikkivoiteessa sävyjä on kuusi. Kalkkilaivan kapteenina otin testiin tietysti vaaleimman sävyn (01), joka meinasi kuitenkin olla hieman liian tumma näin talviaikaan. Meikkivoiteesta tuli kasvoilla tosi ihana hehku ja peittävyyttä oli ainakin omiin tarpeisiin riittävästi.

Meikkipohjaa täydentämään on saatavilla peiteaineita ihon pienten virheiden peittämiseen. Saatavilla on tuubimuotoinen peittävämpi peitevoide sekä kevään uutuutena aplikaattorin sisältävä valoa tuova peitevoide. Tämä uutuus on ollut minulla nyt käytössä ja vaalein sävy (01) on jälleen minulle se sopivin. Tästä uutuudesta on saatavilla viisi sävyä.

purobioMeikkipohja kiinnittyy hyvin puuterilla, joista voi valita oman mieltymyksen mukaan kivipuuterin tai irtopuuterin. Olen itse enemmän irtopuuterin ystävä ja ihastuin tähän puroBion irtopuuteriin kovasti!

Valoja ja varjoja

Kaunis meikki vaatii hyvän pohjan lisäksi hehkua ja varjoja, joilla saadaan kasvot eloon. Olen suuri korostustuotteiden ystävä ja puroBIOlta löytyykin hyvä valikoima highlightereita. Saatavilla on neljä eri sävyä, joista itse ihastuin sävyyn Shampanja (01). Uutuutena valikoimaan on tullut Kultainen Roosa (04). Tämä kaunis ruusukullan sävy on minulle liian tumma kasvoille, mutta se soveltuu käytettäväksi hyvin myös luomivärinä.

20190324_165156

Aurinkopuuteri on monelle välttämätön tuote omassa meikissä. PuroBIOlta löytyy yhteensä viisi kaunista sävyä, joilla saa tehtya hyviä varjostuksia. Itselleni sopivin on jälleen se vaalein sävy vaaleanruskea (01). Uutena sävynä on valikoimaan tullut lämmin ruskea (05).

Poskipuna on itselleni se must have -tuote. PuroBIOn uutuussävy Cherry Blossom (06) on ollut minulla nyt arkikäytössä. Minulle sopii nämä kylmät roosat paremmin, joten tämä on ollut ihan täydellinen. Yhteensä sävyjä on siis kuusi, joten valinnanvaraa löytyy jokaiselle ihonsävylle.

Lilaa luomeen

Luomivärivalikoima on puroBIOlla tosi hyvä. Saatavilla on niin matta kuin kimaltaviakin sävyjä. Uutuussävyinä valikoimaan on tullut ihana kimaltava kolmikko hopea (23), kulta (24) ja ruusukulta (25). Näitä kimaltavia sävyjä voi lisätä liikkuvalle luomelle ihan sormellakin, jolloin tulos on luonnollisen hehkuva. Varsinkin tuo ruusukultainen sävy on oma suosikkini.

purobio

Luomiväreissä on hyvin pigmenttiä ja ne levittyvät sekä häivyttyvät hyvin. Näillä saa tehtyä kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaankin.

Punaa huuliin

Olen aika huono käyttämään huulipunia, mutta pikkuhiljaa olen sitä opetellut. PuroBIOn valikoimassa on upeita sävyjä ihan perinteisistä huulipunista. Koko valikoima sisältää 15 ihanaa sävyä. Uusia sävyjä joukossa ovat Vadelma (11), Vesimeloni (12) ja Punainen (14). Nämä ovat kaikki kivoja. Tuo 14 on todella kaunis tumma punainen, joka sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen.

20190324_164907

Koostumus näissä punissa on kermainen ja hyvin levittyvä. Pysyvyys ei ole mattapunien luokkaa, joten hieman varovainen saa olla. Syömisen jälkeen saa kyllä punaa lisäillä. Huulilla puna on kosteuttavan tuntuinen ja kauniin näköinen.

20190324_164549

Tässä pieni katsaus puroBIOn tuotteisiin ja varsinkin kevään uutuuksiin. PuroBIO tulee näkymään jatkossa tasaisin väliajoin täällä blogissa. Tuotteet löydät tosiaan Prismoista. Hinnaltaan ne ovat edullisia ja kuitenkin tosi laadukkaita. On hienoa, että luonnonkosmetiikan meikkejä saa edulliseen hintaan, jolloin ne ovat isomman yleisön saatavilla. Koko puroBIO valikoiman näet täältä.

 


SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Luonnonkosmetiikan messut – Luonnonkaunis 2019

Katja Kokko: Kuulaan Kaunis – Korealainen Ihonhoito

Kaupallinen yhteistyö: puroBIO

12 kommenttia

 1. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen yhden highlighterin sarjalta testannut ja se kyllä ainakin vakuutti 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Onnea – mahtavaa, että pääsit tähän mukaan ja näkyihän siellä pari muutakin tuttua 😉
  Mä testailin näitä tuotteita viime syksynä ja sillon hehkutinkin, että hakekaa mukaan ambassadoriksi. Kiva kuulla jatkossa sulta näitä juttuja 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Joo muistankin kun kirjottelit näistä! Mulle tää oli uusi merkki enkä ollu näitä aikasemmin kokeillu niin kiva päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin.

   Ja tosiaan oli pari muutakin tuttua joukossa 😀

 3. Minna M kirjoitti:

  Onnea ambassadoriksi pääsystä! Nämä tuotteet kuulostavat kokeilemisen arvoisilta! Mielelläni suosin luonnonkosmetiikkaa.

 4. Mari kirjoitti:

  En oo vielä koskaan kokeillut merkin tuotteita, mutta nää vaikuttaa kyllä tosi kivoilta :).

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Itsellekin tämä on ensikosketus tähän brändiin ja tykkään kyllä! Lisäksi kun hinta on kohtuullinen, niin se on entistä parempi juttu! 🙂

 5. Anni kirjoitti:

  Onnea, hieno mahdollisuus! En ole näitä tuotteita koskaan testannut, mutta varsinkin nuo huulipunat näyttää ihanille! Punainen on ihan mun väri.

 6. Nimetön kirjoitti:

  Onnea lähettilään pestistä! Ihanat värisävyt luomiväreissä. Mulla riittää samat meikit tosi pitkään mutta täytyypä Prismassa käydessä tsekata, luonnonkosmetiikka kyllä kiinnostaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.