Hae
Purkkisirkus

Bette Box toukokuu – Create Your Own Sunshine

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämän kuun Bette Boxia saikin odotella hieman kauemmin. Osa sai omansa jo perjantaina, mutta minun boksini seikkaili jossain ja toimitus viivästyi. Nyt kuitenkin sain boksin käsiini ja pääsin tutustumaan sen sisältöön. *Bette Boxista voit lukea lisää täältä!

 

IMG_20190516_132601_260

Teemana on tässä kuussa täydellinen kesä, joka oli tietysti arvattavissa. Yleensä kesäbokseista on tullut ihan kivoja juttuja, joten kurkataan mitä tuli tällä kertaa.

Affect Smooth Finish Pressed Powder (19€/kpl)

Ensimmäisenä katsastetaan meikkipuoli. Yhtenä täysikokoisista tuotteista oli tällä kertaa puuteri. Kyseessä on kivipuuteri, jotka on itselläni hieman vähemmällä käytöllä, koska tykkään enemmän irtopuuterista. Tämä on siis hieman huti minulle. Tämä puuteri sisältää vihreän teen ja kaakaon uutteita, jotka ehkäisevät ihon ärsytystä. Näiden lisäksi se sisältää aloe veraa (!), kaoliinia ja micaa, jotka imevät iholta talia. Ainesosat ovat ainakin mielenkiintoisia! Ehkä innostun tätä testaamaan.

20190514_215042

Looks by Cailap rajaussivellin (6,90€/kpl)

Toisena täysikokoisena tuotteena mukana oli sivellin. Itse sain rajaussiveltimen, mutta liikkeellä oli yhteensä 5 erilaista Cailapin sivellintä. Tämänkaltaisia siveltimiä minulla ei ole paljoa, joten olen ihan tyytyväinen. Tämä sivellin on siis tarkoitettu lähinnä silmien rajaukseen. Siveltimen ulkoasua on tosi kiva! Harjaosa on synteettistä karvaa. Testiin tulee tämäkin.

20190514_214903

Trind Nail Balsam (15€/9ml)

Yksi kynsituotekin mahtui mukaan kesäiseen boksiin. Trind on varmasti kaikille tuttu kynsibrändi. Tällä kertaa saimme kynsien kosteuttavan ja joustavuutta lisäävän kynsibalsamin. Tämä on mielenkiintoinen tuote. Kynteni tarvitsevat kyllä hieman ektra hoitoa, joten tämä tuli kuin tilauksesta. Tuote ei tosin ollut täysikokoinen vaan 4ml näytekoko.

 

bette box

SerumMASQ+ kangasnaamio (3,90€/kpl)

Sheet maskit on mun juttu, niin kuin pidempään blogia lukeneet ehkä jo tietääkin. Jälleen sain testiin ihan uuden merkin. Brändi on ruotsalainen. Jaossa oli kolme erilaista naamiota: Relax, Glow ja Upload, joista minä sain tuon viimeisen. Nämä menevät aina innolla testiin! Saamani naamio on oikea vitamiinipommi sisältäen C-vitamiinia, E-vitamiinia ja kofeiinia. Nämä kaikki piristävät elotonta ja väsynyttä ihoa ja saavat sen hehkumaan. Talven jälkeen tämä kuulostaa kivalta energiapommilta. Naamio on täysikokoinen.

20190514_215100

Ultrasun Face SPF30 (25,50€/50ml)

Kesää kohti kun mennään, on hyvä ottaa esiin aurinkosuojat. Kasvoilta näkyy ensimmäisenä ikääntymisen merkit, joita UV-säteily tuo esiin entistä nopeammin. Tehokas aurinkosuoja on siis must-tuote kesäksi. Saimme boksista testiin aurinkosuojan kasvoille. Ainut vaan, että tämä sama tuote on tullut jo kerran tai kaksi minun tilaajaurallani. Olisiko löytynyt mitään muuta merkkiä tämän tilalle mitä ei ole vielä ollut..

bette boxAurinkosuojasta on tärkeä huomioida, että se sisältää sekä UVA että UVB-suojan. SPF30 kertoo vain UVB-suojasta, joten on hyvä tarkistaa, että paketista löytyy maininta myös UVA-suojasta, joka suojaa ihoa juuri tuolta vanhenemiselta. Tässä tuotteessa se oli hyvin merkitty ja suoja on riittävä. Boksista tuli 7ml näytekoko aivan kuin edellisilläkin kerroilla. Tämä tuote olisi voinut olla kyllä täysikokoinen!

Ziaja Nourishing Body Lotion Cashmere (9€/400ml)

Vartalovoiteita tulee aina silloin tällöin, mutta toivoisin niiden tulevan edes vähän isommissa pakkauksissa. Saimme tällä kertaa 50 ml näytekoon. Ziaja on näkynyt boksissa ennenkin, mutta enemmän kasvojenhoitotuotteilla. Kiva testata välillä vartalotuotteitakin tältä merkiltä. Voiteen tuoksu on tosi kiva!

20190514_215002

RFSU Intim Easy Shave Gel (5,5€/150ml)

Kesän tullessa hameenhelmat lyhenee ja on aika kiinnittää huomiota ihokarvoihin. Tämä karvojenajogeeli on tarkoitettu lähinnä intimialueelle, mutta varmasti sitä voi käyttää muuallakin. Se pehmentää ihoa ja helpottaa näin sheivausta. Läpinäkyvägeeli on miedosti hajustettu. Saimme tämän tuotteen 40ml matkakoossa.

 

bette box

Näiden tuotteiden lisäksi saimme pienet näytteet Lanvinin uutuustuoksusta sekä Nivean uudesta vartalovoiteesta. Tämä vartalovoide on minua kiinnostanut, koska se on kookos! Harmittavasti saimme siitä vain aivan pienen näytepussin.

Kokonaisuudessaan Bette Box oli hyvin teemansa mukainen. Kesäisiä tuotteita, jotka varmasti suurimmalla osalla tulevat käyttöön. Omia suosikkejani oli tietysti sheet mask sekä kynsibalsami. Myös sivellin oli kiva lisä. Aurinkosuoja oli pettymys, koska se on tullut aikaisemminkin. Tilannetta olisi pelastanut täysikokoinen tuote.

Jos kesäteema iski sinuun niin katsasta seuraava! Bette Box ilmestyy kesän aikana (kesä-, heinä- ja elokuu) kesäteemalla nimellä KesäBette! Nämä kolme boksia ovat kokonaisuus ja tilausjakso kannattaakin olla siis vähintään tuon kolme kuukautta, jos haluaa hyötyä koko kokonaisuudesta! KesäBetten aiheita ovat festareille, mökille sekä rannalle ja äkkilähtöön. Aiheet on tosi kivat ja toivottavasti sisältö olisi myös huippu! Nyt kannattaa siis tilata itselleen Bette Box vähintään kolmeksi kuukaudeksi, niin pääsee nauttimaan näistä kesäisistä bokseista. Jatkuvan tilauksen voi perua milloin vain, joten se on helppo tilausvaihtoehto! *Tilaamaan pääset täältä!

P.S. Nyt on myynnissä myös mahtava FitBox! FitBox sisältää 4-6 energistä tuotetta, jotka innostavat treenaamaan ja tuovat treeniin mukavaa vaihtelua. Boksin saa nyt myös jatkuvalla tilauksella. *Täältä pääset tilaamaan!

 

Mitä ajatuksia tän kuun Bette Box herätti? Aiotko kokeilla uutta FitBoxia?

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box huhtikuu – Fresh it Up

Bette Box maaliskuu – Katseet Yksityiskohtiin!

16 kommenttia

 1. Jasmiina kirjoitti:

  Mielestäni oli kivan kattavasti tuotteita. Bette box on kyllä kokenut kohennuksen aiemmista ajoista 🙂

 2. Katta /Arki(paska)ruokaa kirjoitti:

  Kortti sateenkaarilausahduksella on ihana! Testasin kollegalta tuota nail balsamia. Tykkäsin! Kun vaan muistaisin vielä ostaa itselle. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

 3. Nena Sofia kirjoitti:

  Ihan kiva sisältö, vaikka vähän tylsältä tuntuu että samoja tuotteita tulee useamman kerran 🙁

  Tuo KesäBette kuulostaa tosi kiintoisalta, nuo teemat on ihanat 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo mua kans vähä ärsyttää et samoja tulee. Sain nyt vasta myöhemmin tietää, että saamani sheet mask oli pitkäaikaistilaajille lahjana, koska osa tuotteista oli tullut aikaisemminkin.

 4. Mari kirjoitti:

  Tää oli ihan ok boksi mun mielestä, pisteitä laski se, että kaksi tuotetta tuli jo kolmatta kertaa :(.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Samaa mieltä. Tuo sheet mask oli pitkäaikaistilaajille lahja, mutta siitä ei ollut mainintaa infokortissa, joten en tiennyt siitä boksin saatuani.

 5. Mia Malmi kirjoitti:

  KesäBetteä voisin minäkin kokeilla! 🙂 Nail Balsam oli noista kiinnostavin tuote. 🙂

 6. Anni kirjoitti:

  Aika laajasti erilaisia tuotteita. Itseäni kiinnosti eniten rajaussivellin, karvojenajogeeli sekä kynsibalsami. Tykkään käyttää paljon kynsilakkoja, joten kynnet vaativatkin hieman enemmän huolenpitoa.
  Pakko myös aiheen ohi mainita, että ostin eilen testiin sen Lorealin hopeashampoon, jota jokin aika sitten vinkkasit. Eli kiitos vinkistä! 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tässä oli kyllä monipuolisesti erilaisia tuotteita mikä oli kiva 🙂 Hei tosi hyvä, että ostit sen. Olen itse tykännyt siitä kovasti! 🙂

 7. Petra / Viilankantolupa kirjoitti:

  Olen seuraillut sivusta näitä boksipostauksia, mutta on pakko todeta, että tällä hetkellä näistä ei kyllä löydy sellaista sisältöä, joka houkuttaisi tilaamaan. Ymmärrän, että tilaajamäärän kasvaessa on entistä hankalampi saada tietyntyyppistä sisältöä mukaan, mutta tiedä sitten olisiko vaihtoehtona kenties boksin tilaajamäärän rajoittaminen ja hinnan nostaminen – vai onko tässä nyt kyseessä kosmetiikan intensiivikäyttäjän linssivääristymä, mutta mutta. Ehkä kallistumme positiivisuuden nimissä jälkimmäiseen. 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo ymmärrän kyllä pointtisi! Välillä tuntuu osa sisällöstä aika turhalta, mutta sitten välillä tulee hyviäkin juttuja. Saa nyt nähdä kauan jatkan tämän tilaamista.

 8. Fanni/Mennen ja tullen kirjoitti:

  Bettebox ei kiinnosta minua niin paljoa, että tilaisin itselleni. Ostan mieluummin sen tarvitsemani ja itse valitun tuotteen, terveisin Ankea akka. 😀

  Tuo RFSU:n sheivausgeeli on pätevää tavaraa ihan säärikarvojenkin poistamisen apuna. Käytin tuota aikanaan useita tuubeja, ehdottomasti yksi parhaita karvanpoistotuotteita mitä on! 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Okei kiva kuulla hyviä kokemuksia tuotteista! Tuo on tullut aikaisemminkin, mutta silloin oli vain minituubi niin on jäänyt käyttämättä 😀 Nyt voisin kokeilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.