Hae
Purkkisirkus

The Body Shop: Joulun ihmemaa

*Sisältää mainoslinkkejä

Joulu on ollut jo vahvasti läsnä täällä blogin puolella. Yksi varma joulunmerkki on The Body Shopin joulutuotteiden esiinmarssi. Olen aina tykännyt brändin tuotteista ja pääsin nyt ilokseni tutustumaan heidän tämän vuoden joulukokoelmaan. Ja jälleen se oli kyllä todella ihana! Tilasin itselleni jo aikaisemmin heidän *Ultimate joulukalenterin. Minusta on kiva, että joulukalentereita on 3 eri hintaista, jolloin niistä saa valittua sen itselle sopivimman. Kaikki joulukalenterit on esillä suuressa joulukalenteripostauksessani.

20191012_155744The Body Shop lanseeraa aina joulun aikaan erityiset joulutuotesarjat, joissa on ihanat tuoksut. Tämän vuoden joulusarjoja on kolme: *Warm Vanilla, *Rich Plum ja ihan uutena sarjana *Juicy PearNäistä suosikkini on Rich Plum ja hyvänä kakkosena ihana raikas Juicy Pear. Joulusarjoja saa ostettua yksittäisinä tuotteina sekä ihanissa joulupaketeissa. Kaikki joulukalenterit sisältävät kaksi joulusarjan tuotetta!

20191012_160720

20191011_090810The Body Shop tekee aivan ihania joulupakkauksia, joita on helppo ostaa ystäville ja sukulaisille lahjoiksi. Lahjapakkaukset ovat hauskoja ja ehdottoman söpöjä! Kävin Helsingin Forumin liikkeessä tutustumassa tuotteisiin ja siellä oli iso määrä lahjapakkauksia näytillä. Kaikkia liikkeessä olevia lahjapakkauksia en löytänyt verkkokaupasta, mutta sieltä löytyy kuitenkin laaja valikoima monen hintaisia lahjapakkauksia.

20191012_160102

the body shopSain pari lahjapakkausta pr-näytteenä ja olen niistä super innoissani! Mielenkiintoisin on ehdottomasti kasvojenhoitotuotteita sisältävä *Bunny and The Carrot-lahjapakkaus. Se sisältää Carrot Wash Energizing Face Cleanser, Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturiser ja hauskan pupunkorva hiuspannan, jolla saa hiukset hyvin pois kasvoilta ihonhoidon ajaksi. Nämä porkkanasarjan tuotteet sisältävät elintarviketeollisuuteen kelpaamattomia kiemuraisia luomuporkkanoita sekä aloe veraa.

the body shopToinen kiva lahja on nämä kausituotteista kootut paketit, joista sain itse pr-näytteenä *Rich Plum Festive Sack-pussukan, jossa on monta matkakokoista tuotetta sekä täysikokoinen suihkugeeli. Tällä pääsee hyvin tutustumaan näihin uusien sarjojen tuotteisiin!

the body shopLahjapakkauksia on todella monenhintaisia, joten kannattaa kurkkia valikoimaa.

Tässä vielä pari omaa suosikkiani:

*Go Bananas -hiuslahja

*Beard Care Kit -parranhoitopakkaus miehille

*Born Lippy Festive Star

Koko lahjavalikoiman näet *täältä.

Oletko jo miettinyt joululahjoja?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

I love me -messutärpit 2019

10 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Juuri ostin noita banaani shapoita ja hoitoaineita ja itse olen tykännyt niistä. Tuossa lahjapakkauksessa tulee mukana ihana hiusturbaanipyyhe! 🙂

 2. Noora kirjoitti:

  Moi Sonja 🙂 Oli kyllä niin kiva tavata kasvotusten 🙂 Ja mitä kaikkea ihanaa oli koko Thebodyshop täynnä. Täytyy myöntää, etten ees muista koska viimeksi oisin käyny heidän liikkeissään. Mutta onneksi nyt tuli käytyä, koska tuolta saa kyllä niin ihania joululahjojakin. Itse valitsin muuten sen päärynäsarjan, en ole vielä raaskinut avata. Nuuskinut vain 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos samoin oli mukava nähdä! 🙂 En ollut itsekään käynyt liikkeessä pitkään aikaan! Mä jo testasin suihkugeelin ja käsirasvan, jotka oli ihanat! 🙂

 3. tuulanneli kirjoitti:

  En ole vielä ehtinyt ajatella joululahjoja. Ehkäpä kohta täytyy myös ne harkintaan!

 4. Marjut kirjoitti:

  Kiva, että kalentereita löytyy eri hintaluokissa. Nuo lahjapakkaukset näyttää niin söpöiltä <3

 5. Mira Rinne - Voimaannuttajana matkallasi osoitteessa www.fashion-poetry.com kirjoitti:

  Nämä näyttää niin ihanan jouluisilta ja kauniista pakkauksista välittyy hyvin mielikuvia tuoksuistakin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.