Hae
Purkkisirkus

I love me -messukooste

Vuoden odotetuimmat messut eli I love me,  ovat nyt takanapäin ja fiilis on väsynyt, mutta onnellinen. Olin messuilla kaikkina kolmena päivänä ja nähtävää kyllä riitti. Nyt on siis aika koota messukooste!

IMG_20221021_124426_932

Messut olivat hieman pienemmät kuin aiemmin ja muutamia tuttuja näyttelilleasettajia puuttui, mutta kaiken kaikkiaan tosi kivat messut! Tässä on nyt ollut kaksi vuotta taukoa messuista, joten ihana oli päästä hypistelemään uutuuksia ja näkemään muita vaikuttajia sekä yhteistyökumppaneita.

Perjantaina kiertelin messuilla itsekseni. Olin ilmoittautunut aamun vaikuttajatilaisuuteen, joten saavuin messuille jo klo: 8.30. Tilaisuudessa oli kevyt aamupala ja muutama puhuja mm. ihana Luonkosin Piritta Fors. Saimme tilaisuudesta myös upeat giftbagit sekä Foodinin joulukalenterit! Vein saadut lahjat säilöön kaappiin ja lähtin kiertelemään messuja.

messukooste

Kolusin kauneuspuolen aika tarkkaan aamupäivän aikana. Korealaista kosmetiikkaa oli kolmessa pisteessä ja luonnonkosmetiikkaa tuntuu olevan vuosi vuodelta kattavammin! Sain monia ihania tuotteita testiin ja ostin myös itse jonkin verran. Perjantain ostoksia oli mm. Remingtonin ilmakiharrin 19,95 €, Jigott kangasnaamioita 10 kpl/10 € sekä Hej Buddy kotisokerointisetti.

IMG_20221021_100900_370

Lauantaiksi olin sopinut treffit Vaikuttajamedia kollega Hannan kanssa. Oli kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Olimme molemmat olleet jo perjantaina messuilla, joten tiesimme suurin piirtein mitä vielä piti nähdä ja ostaa. Päivä meni hujauksessa mukavassa seurassa ja kotiinpäin lähdin neljän aikaan. Tapasimme myös muita kauneusvaikuttajia, mikä oli tosi kiva! Lauantain ostoksia oli mm. Eleven Australian shampoo ja hoitoaine lahjapakkaus huippualella. Lauantaina oli pahimmat ruuhkat niin kuin arvata saattaa!

messukooste

Sunnuntaina kiersin messuja siskon ja kahden hänen kaverin kanssa. Kiertelyä helpotti se, että olin jo kaksi päivää kiertänyt, niin tiesin missä oli mitäkin. Viimeisenä messupäivänä pyrin minimoimaan ostokset ja onnistuinkin siinä aika hyvin! Pari tuotetta tuli vain ostettua! Sunnuntai oli selvästi väljempi päivä kävijämäärän suhteen ja messuosastoilla pystyi hyvin kiertelemään.

IMG_20221021_095739_041

Mitä jäi käteen?

Messukooste. Messut olivat mielestäni oikein onnistuneesti järjestetyt. Mukana oli kivoja näytteilleasettajia ja ohjelmaa oli myös runsaasti siitä kiinnostuneille. Messut ovat aina kiva sosiaalinen tapahtuma, jolloin pääsen verkostoitumaan alan ihmisten kanssa. Minulla olikin monta kivaa kohtaamista näytteilleasettajien ja muiden vaikuttajien kanssa.

messukooste

Odotan siis jo innolla ensi vuoden messuja! Nyt tarvitsen kyllä vähän aikaa jäsennellä saatuja testituotteita sekä omia ostoksia. Olohuoneemme on vallannut kassi jos toinenkin! Toivottavasti I love me -messut ovat vielä isommat, kun tästä koronasta on päästy eroon. On aina hauska nähdä mitä kaikkea kivaa messuille on keksitty!

 

Olitko sinä messuilla tänä vuonna? Mikä näyttelleasettaja/osasto oli sinun suosikki?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

The Body Shopin joulutuotteet

Lookfantastic Mystery Box Bundle

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *