Hae
Purkkisirkus

Glossybox huhtikuu – Modern Day Beauty

*Sisältää mainoslinkkejä

Glossybox kolahti postista juuri sopivasti ennen pääsiäistä. Tässä kuussa teemana on Modern Day Beauty. Glossybox on nyt ilmestynyt neljän boksin verran ja olen ollut sisältöihin tyytyväinen. Tässäkin kuussa sisältö oli ihan kiva ja uutta testattavaa löytyy paljon.

glossybox

Jokainen boksi sisältää 5 kosmetiikkatuotetta. Osa tuotteista voi olla matka- tai näytekokoisia. Tuotemerkkijä on todella laajasti laidasta laitaan ja löydät seasta varmasti itsellesi vieraita merkkejä, joita ainakin itse rakastan testata. *Täältä pääset tutustumaan Glossyboxiin paremmin!

Hypätään nyt huhtikuun boksin kimppuun!

-417 Facial Micro Luffa Foaming Gel (16,45€/100ml)

Aloitetaan ihonhoitotuotteilla. Silmiini osui minulle jälleen vieras brändi, joka innostaa heti tutkimaan lisää. Kyseessä on yhdistetty kasvojen puhdistus ja kuorinta, joka syväpuhdistaa ihon kuivattamatta kuitenkaan liikaa. Tehokas, mutta hellävarainen koostumus poistaa iholta epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut sekä ylimääräisen öljyn ja tekee ihon pehmeäksi. Tämä tulee kyllä ehdottomasti testiin. Boksista tuli täysikokoinen tuote.

20190418_180556

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask (6,90€/kpl)

Sheet maskeista ilahdun aina! Tätä en ole aikasemmin testannut, joten ilolla lähtee testiin. Tämä naamio sisältää kultaa, joka toimii anti-inflammatorisena ainesosana ja sillä on myös anti-aging vaikutuksia, jotka rauhoittavat ihoa. Kuulostaa tosi hyvältä! Boksista tuli yksi naamio.

20190418_180615

Oriflame The ONE 5-in-1 Wonder Lash (15€/kpl)

Nyt päästäänkin ensimmäisen meikkituotteen pariin. Oriflame on varmasti tuttu ainakin nimenä suurimmalle osalle suomalaisista. Myös minä tunnen sen nimeltä, mutta en ole brändin tuotteita käyttänyt aikaisemmin. Boksista tullut ripsiväri on ilmeisesti bestseller tuote. Se lupaa kohottaa, taivuttaa, erotella, pidentää ja tuuheuttaa. Siis tehdä aivan kaiken mitä voi toivoa. Kuulostaa todella lupaavalta. Tämä täytyy testata! Boksista tuli täysikokoinen tuote.

glossybox

De Bruyere Jumbo Eye Pencil (15€/kpl)

Glossybox tarjoili tilaajille kivan jumbomeikkikynän. Kynä on tarkoitettu silmämeikin tekoon. Sävy on luultavasti kaikille sama eli khaki-harmaa. Sävy on ihanan hohtava ja sillä saa kivan silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Tuote levittyy hyvin ja on koostumukseltaan ihanan kermainen ja luo pitkäkestoisen meikin. Boksista tuli täysikokoinen tuote.

20190418_180708

Glazel Visage Lip Pencil (7€/kpl)

Viimeisimpänä muttei vähäisempänä paljastui huulikynä. Voidemainen koostumus kestää pitkään huulilla. Kaikki saivat tämän sävyssä Rasberry Pink. Sävy on todella kaunis. Olen juuri petraamalla näiden huulituotteiden käytössä, joten tämä on testattava pikimmiten. Tuote oli täysikokoinen.

glossyboxSiinä oli huhtikuun Glossybox kokonaisuudessaan. Sisältö oli mielestäni monipuolinen sisältäen meikkejä sekä ihonhoitotuotteita.  Sisällön arvo oli tällä kertaa 60,40€, joten rahoille sai hyvin vastinetta. Lisäksi plussaa oli 5 täysikokoista tuotetta! Tämä on huippu juttu.

Jos kiinnostuit tilaamaan oman Glossyboxin se kannattaa tehdä *TÄÄLTÄ!

Tämän linkin kautta saat ensimmäisestä boksista -20%! Tämä alennus kannattaa kyllä hyödyntää. Yleensä kesää kohden kauneusboksit ovat täynnä ihania tuotteita. Glossybox on kiva yllätys myös lahjaksi!

 


 

SINUA SAATTAA KIINNOSTAA MYÖS:

Glossybox maaliskuu – Girl Boss

Unboxing Lookfantastic Beauty Egg

 

 

16 kommenttia

  1. Annukka || @happyannukka kirjoitti:

    Nuo onkin kaikki minulle tuntemattomia tuotteita, joten olisi kiva kuulla kokemuksia niistä sitten kun olet niitä käyttänyt/testannut.

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Laitan kyllä kokemuksia näistä. Voisin koostaa vaikka suosikkejani näistä Glossyboxista tulleista tuotteista! Kiitos postausvinkistä! 🙂

  2. Maisa kirjoitti:

    Itse käytän hyvin vähän kosmetiikkaa, joten tuotteet olivat itselleni ihan vieraita. Huulikynä kuulostaa mielenkiintoiselta. Käytän lähinnä huulikiiltoa ja peitevoidetta tarvittaessa, jos jotain näppylöitä ilmaantuu.

  3. tuulanneli kirjoitti:

    Uusia tuotteita minulle. Maailma on täynnä tänä päivänä kaiken maailman kosmetiikkaa! Ehditkö sinä todellakin käyttää nämä kaikki?

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Valinnan varaa on kyllä nykyään paljon ihan joka asiassa. En tietenkään kaikkia avaa heti, koska silloin ne eivät säily esim. ihonhoitotuotteet. Mutta käytän tuotteita rinnakkain jolloin ehdin kokeilla muutamia aina kerrallaan 🙂

  4. Tiina kirjoitti:

    Kiva boxi jälleen… Ripsiväriä oli pakko heti kokeilla ja yllättävän hyvä on, ei ihme että on jonkinlainen suosikkituote kai. 🙂

  5. Sorakukka kirjoitti:

    Itseäni hirvittäisi ostaa mysteerilaatikoita. Onko koskaan tullut laatikkoa josta on tuotteet jääneet käyttämättä? Itseäni mietityttää juurikin tuotteiden sopivuus itselle

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Yleensä suurin osa tuotteista tulee omaan käyttöön. Ei ole koskaan tullut boksia, jossa kaikki tuotteet olisi jäänyt käyttämättä 🙂

  6. Ananasaika kirjoitti:

    Huulikynä näyttää ihanalta! Mulla on joskus ollut Oriflamen ripsiväri mutta useammin ihonhoitotuotteita.

  7. Sini kirjoitti:

    Toi kangasnaamio kiinnitti heti huomioni, koska oon niiden suurkuluttaja 😀 Tosi mielenkiintoisen oloisia tuotteita jälleen kerran, voisi vaikka kaikki ottaa heti testiin!

  8. Eija/Lentävä joogamatto kirjoitti:

    Toimivan oloisia tuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *