Hae
Purkkisirkus

Lookfantastic Mystery Box Bundle

*Sisältää mainoslinkkejä

Lookfantastic Mystery Box Bundle on yllätyskokoelma aiemmin ilmestyneistä Lookfantastic Beauty Boxeista. Itse Beauty Boxien sisällöthän ovat yllätyksiä ja nyt saat kerralla useamman yllätyksen! Mystery Box Bundle sisältää 5 aiemmin tänä vuonna ilmestynyttä boxia (näin ainakin minulla). En tosiaan tiedä tuleeko kaikille tämän setin tilanneille nuo samat viisi boxia kuin minulle.

lookfantastic mystery box bundle

Minulle on tullut yhteistyön merkeissä muutama Beauty Box aikoinaan, mutta siitä on jo sen verran aikaa, että päätin tilata kokeeksi tämän hauskan setin. Jos sinulla on voimassa oleva Beauty Box tilaus ja se on ollut voimassa koko tämän vuoden, niin sinun ei kannata tilata tätä settiä! Uskon nimittäin, että kaikki settiin kuuluvat boxit ovat tältä vuodelta.

Lookfantastic Mystery Box Bundle

Lookfantastic Mystery Box Bundle sisältää siis 5 aiemmin ilmestynyttä Beauty Boxia. Minulle tuli  boxit: 12/21 ja 1-4/22. Kaikki boxit tulevat siis yhdellä kertaa, mikä onkin aika kiva, kun pääsee avaamaa niin monta yllätysboksia! Nämä 5 boksia maksavat yhteensä 50 € ja niiden sisällön arvo on yli 275 €! Tämä on siis tosi hyvä diili! Ajattelin paljastaa muutamia omia suosikkituotteita näistä boxeista! Yllätystä jää siis vielä jäljelle, koska en paljasta läheskään kaikkia tuotteita. Jokaisen boksin sisällä on 5-6 tuotetta! Voit tutkia tarkemmin Mystery Box Bundlea *täältä.

’Tis the Season to Be Beautiful 12/21

Ensimmäinen boksi on viime vuoden joulukuussa ilmestynyt. Sisältö oli tosi kiva ja valitsin omat suosikkini tästä boksista. Tuotteet ovat juuri juhlahumuun valmistaumiseen sopivia!

Starskin VIP The Gold Mask Eye

Olette varmasti jo huomanneet minun rakkauden silmänalusnaamioihin. Niinpä minun oli pakko valita nämä yhdeksi suosikikseni! Enkä ole näitä ennen testannut! Starskin on tunnettu ihanista naamioista sekä kasvoille että vartalolle. Kyseiset naamiolaput ovat kultalehdellä päällystettyjä selluloosakankaasta valmistettuja lappuja, jotka vangitsevat lämpöä lukiten seerumin iholle. Seerumi sisältää mm. jerikonruusua ja rohtosalkoruusua. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

20221009_155252

Eyeko Spotlight Highlighter Pencil

Tämä onkin hauska tuote! Kyseessä on terotettava paksuhko kynä, jolla saa tuotua valoa silmämeikkiin. Tällä voi esimerkiksi tuoda valoa kulmakarvan alle tai silmän sisänurkkaan. Boksista tuli kynä sävyssä Pearl, joka on kaunis vaalea sävy. Sopii varmasti ihan kaikille! Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

Wellness is the Way 01/22

Nyt päästäänkin tämän vuoden bokseihin käsiksi. Tammikuun boksista nousi myös kaksi tuotetta kiinnostavina esiin. Teemana oli hyvinvointi ja näillä tuotteilla ihon hyvinvointia saa kohotettua.

PIXI Glow Tonic

Pixi Glow Tonic on yksi tunnetuimmista kasvovesistä. Tämä kasvovesi sisältää 5 % glykolihappoa, joka kuorii ihon pintakerrosta ja heleyttää ihoa. Lisäksi ginseng-uute parantaa ihon verenkiertoa sekä aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Tästä tuli 15 ml minikoko, mutta vesimäinen kasvovesi kyllä kestää käytössä aika pitkään. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

20221009_155201

skin Chemist Rose Quarts Lip Plump

Toisena tuotteena poimin esittelyyn huulia turvottavan huulivoiteen/kiillon. Tuote sisältää piparminttuöljyä ja tuotteessa onkin kiva mintun tuoksu. Huulivoide on melko ohutta ja levittyy hyvin huulille. Ei tunnu yhtään tahmealta. Huulilla tuntuu pientä kihelmöinti ja pieni turvottava efekti on havaittavissa. Kiva tuote ja tätä voi käyttää myös huulipunan alla! Tätä tuotetta ei tällä hetkellä ole verkkokaupassa saatavilla, mutta voit tutustua brändin muihin tuotteisiin *täältä.

Self-Love Is in The Air 02/22

Helmikuun boksi sisälsi monta kivaa tuotetta, joista valitsin kaksi esittelyyn. Teemana on itsehoito ja hemmottelu, joten tuotteet myös kuvastavat sitä.

Bybi Clarity Cleanse Gel Cleanser

Bybilla on monta tosi kivaa tuotetta! Tämä geeliputsari on minulle uusi, joten nostin sen siksi tähän esittelyyn. Geeliputsarit koetaan usein ihoa kuivattaviksi, mutta niiden joukosta löytyy myös hellävaraisia vaihtoehtoja. Putsari sisältää luonnollisia salisyylihappoja, jotka puhdistavat ihohuokosia ja poistavat öljyä iholta. Tämä putsari on siis hyvä rasvoittuvalle ja sekaiholle. Tämä putsari ei tällä hetkellä ole verkkokaupan valikoimassa, mutta voit tutustua brändin muihin tuotteisiin *täältä.

lookfantastic mystery box bundle

The Balance Me Brightening Vitamin C Eye Serum

Silmänympärystuotteet ovat usein omia suosikkejani. Tämä brändi on minulle uusi. C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat aina tervetulleita, koska ne kirkastavat ihoa ja vähentävät turvotusta. Tämä 5 ml minikoko on kiva, koska sy-tuotteet kestävät käytössä tosi pitkään! Tutustu tuotteeseen paremmin *täältä.

The Empowerment Issue 03/22

Maaliskuun boksi sisältää voimaannuttavia tuotteita, jotka tuovat esiin käyttäjän naiseutta. Ja ihania tuotteita sieltä kyllä löytyikin!

Espa Refining Skin Polish

Kiva saada testiin tällaisia hieman arvokkaampiakin tuotteita! Espan tuotteet ovat kyllä tosi kivoja ja tämä kasvokuorinta vaikuttaa todella hyvältä. Kuorinta on hellävarainen, mutta tehokas puhdistamaan ihohuokosia. Kuorinta sisältää myös mm. shea-voita, joka ravitsee ihoa. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

20221009_154909

Emma Hardie Brilliance Facial Oil

Jos pitäisi valita yksi tuote, mikä tuo ihonhoitorutiiniin luksusta, niin se on kasvoöljy. Käytän itse talvisin kasvoöljyä ihonhoitorutiinin viimeisenä vaiheena. Tämä Emma Hardien kasvoöljy tuli siis todella hyvään saumaan ja pääsen tätä testaamaan pian! Öljy sisältää yhdeksää eteeristä öljyä mm. appelsiini, minttu ja vanilja sekä viittä kasviöljyä mm. aprikoosi ja manteli. Öljyn ohut koostumus tuntuu miellyttävältä iholla. Tutustu tuotteeseen tarkemmin *täältä.

There’s Power in The Formula 04/22

Huhtikuun boksin teema oli ainesosat. Ja hyviä tuotteita oli kyllä monta. Valitsin jälleen kaksi tuotetta tarkempaan esittelyyn.

Avant Hyalu Replenish Lip Balm

Avantin voiteet ovat minulle tuttuja mm. Lookfantasticin joulukalentereista. Ne ovat aika hinnakkaita, mutta kuitenkin ihan hyviä tuotteita. Uutetna tuttavuutena tuli boksista Avantin huulivoide. Voiteen sisältämät hyaluronihappo ja sheavoi kosteuttavat ja hoitavat huulia. Avantilla on aika laaja valikoima, mutta tätä huulivoidetta ei tällä hetkellä löydy verkkokaupasta. Voit kuitenkin tutustua brändin muihin tuotteisiin *täältä.

lookfantastic mystery box bundle

Molton Brown Gingerlily Shower gel

Ylelliset suihkutuotteet ovat ihanaa luksusta. Molton Brownin suihkusaippuat ovat todella ihania. Tuoksuja on todella monta erilaista ja suihkugeeli on muutenkin miellyttävä käyttää. Tämä inkiväärin ja liljan tuoksuinen suihkugeeli on ihana piristys syksyn keskellä. Voit tutustua tuotteeseen tarkemmin *täältä.

Tässä oli pieni maistiainen tästä hauskasta kokonaisuudesta. Lookfantastic Mystery Box Bundle oli mielestäni hintansa väärti ja sillä sai tosi kivoja uusia tuotteita testiin. Pääset tilaamaan oman setin *täältä. Muista myös Lookfantastic-joulukalenteri, joka on nyt myynnissä! Kalenterin löydät *täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Kosmetiikkajoulukalenterit 2022

Uudet suosikit x 4

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *