Hae
Purkkisirkus

Bette Box tammikuu – And So the Adventure Begins

*sis. mainoslinkin

Tämä Bette Box oli erittäin jännittävä saada, koska sitä mainostettiin kovasti. Bette Box uudisti ilmettään, joten innolla odotin kääntyykö viime kuun pettymys iloksi. Olen kritisoinut Bette Boxia pienistä näytekokoisista tuotteista, joiden rahallinen arvo ei ole kovin korkea. Kohta näemme tuliko siihen parannusta. Jos oma Bette Box on vielä tilaamatta, niin *täältä löydät tietoa boxista ja pääset tilaaman omasi itselle tai vaikka lahjaksi. Tilausjaksoja on eri pituisia, joista voi valita omansa. Jatkuva tilaus on halvin ja sen voi peruuttaa vaikka jo ensimmäisen kuukauden jälkeen! Mutta nyt itse asiaan ja katsotaan mitä vuoden ensimmäinen boxi piti sisällään.

J. Mäki Professional Color -shampoo ja hoitoaine (13,90€/300ml)

Täysikokoinen tuote tai oikeastaan kaksi! Shampoot ja hoitoaineet eivät nyt ole mitään maailman hohdokkaimpia, mutta tämä merkki on minulle uusi ja siitä tuli juuri sopivasti värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet, joten kokeilen tätä mielelläni. Tuotteiden tuoksu on minusta todella kiva, sellainen raikas. Tykkään! Värjätyille hiuksille tarkoitetut tuotteet sisältävät arvokkaita ja ravintorikkaita öljyjä. Koostumus kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä lisää kiiltoa. Mielenkiintoinen kaksikko!

Saman merkin tuotteita oli neljä eri komboa jaossa. Tämän lisäksi jaossa oli tuuheuttava shampoo ja hoitoaine sekä hiusnaamio värjätyille hiuksille tai korjaava naamio vaurioituneille hiuksille. Naamiot tulivat siis yksinään ja shampoo ja hoitoaine tulivat parina. Hieman ehkä epäreilu yhtälö, koska naamio oli vain kaksi euroa kalliimpi, niin sen kanssa olisi voinut tulla jokin muu tuote lisäksi. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tähän omaan kombooni.

Ziaja Goat’s Milk Enzyme Peeling (8,90€/75ml)

Kasvokuorinnat ovat kivoja ja entsyymikuorinnat varsinkin. Olen vähentänyt aika paljon raakeellisten kuorintojen käyttöä ja ihastunut näihin hellävaraisiin rakeettomiin kuorintoihin. Tämä Ziajan vuohenmaito sarja on ollut tosi suosittu ja itsekin tykkään näistä tuotteista. Entsyymikuorinta on uusin lisäys sarjaan. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolukkoa samalla pehmentäen sitä. Ja mikä parasta tämäkin tuli täysikokoisena!! Hieno parannus! Kuorinnassa on raikas tuoksu. Testiin menee tämäkin.

Love Beauty & Planet Muru Muru Butter & Rose Face Scrub (12,90/125ml)

Toinen kasvokuorinta! Tämä on yksi kritiikin kohde Bette Boxissa, että samassa boxissa tulee kaksi saman kategorian tuotetta. Ja tämäkin oli muuten täysikokoinen. Siis neljä täysikokoista tuotetta tähän mennessä! Tämä on myös minulle uusi tuote. Saman sarjan shampoo ja hoitoaine tulivat jokunen kuukausi sitten boxista. Tämä tuote  aikuttaa ihan kivalta, mutta tämän tilalla olisi voinut olla joku muu vaikka kasvonaamio, jolloin olisi saanut hieman vaihtelevuutta boxiin.

Cougar The 3 Shades of Nudes (£13/6 shades of nudes)

Luomivärejä! Tämä on minulle ihan vieras merkki. Kiva saada ihan uusia tuttavuuksia boxista. Sehän on mielestäni boxin idea. Että tilaajat saavat uusia tuotemerkkejä kokeiluun. Tämä on siis minipakkaus, koska täysikokoisessa on kuusi eri sävyä. Minun paletissa oli kolme ruskean sävyä. Melko tummia kaikki. Ei ehkä minun makuuni, mutta voihan näitä testailla.

Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash (6€/150ml)

Näytetuotteena tuli tällä kertaa syyskuussa lanseerattu puhdistusgeeli, joka sopii hyvin rasvoittuvalle iholle. Vaikuttaa ihan kivalta. Geelimäiset puhdistusaineet eivät ole ihan suosikkejani, mutta tämä voisi mennä vaikka mökillä, kun on niin pieni putkilo. Puhdistusgeeli syväpuhdistaa ja poistaa bakteereita pitäen ihon terveenä ja puhtaana.

Lisäksi boxista löytyi jälleen tuoksunäytteitä. Joo.. Tällä kertaa niitä tuli jopa kolme eli Ted Bakerin uutuus tuoksut. Pakkaus oli tällä kertaa parempi kuin yleensä näissä tuoksunäytteissä. Tämän lisäksi sain Glamlinin 25€:n arvoisen etusetelin kauneuskonsultille. Tämä oli kiva yllätys!

Tässä oli koko Bette Box sisältöineen. Ja täytyy sanoa, että tykkäsin tästä kyllä enemmän kuin viime kuun versiosta. Yhteensä 4 täysikokoista tuotetta, mikä on todella hyvin. Ainut miinus tuli kahdesta kasvokuorinnasta, mutta pystyn elämään sen kanssa. Ensi kuun boxi sisältää hiustenhoito tuotteita, joten jos sellainen kiinnostaa, niin kannattaa käydä tilaamassa oma Bette Box mahdollisimman pian! *Tilaamaan pääset täältä.

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Bette Box joulukuu

Bette Box marraskuu

13 kommenttia

 1. Nena Sofia kirjoitti:

  Ihan loistava boksi! 🙂 pitääkin seurata, jos taso pysyy tällaisena niin voisin pitkästä aikaa uusia omankin tilaukseni.

 2. hanna kirjoitti:

  Olin todella vakuuttunut sisällöstä sekä uudesta ulkoasusta itsekin, suuresti plussaa sai tämä uudistus minulta!

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle tuli täysin identtinen boxi – myös ulkomuoto oli vanhaa mallia niinkuin sulla 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/01/bette-box-tammikuu.html

 4. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Joulukuuhun verrattuna parannus oli huomattava, mutta en ole ihan vielä valmis liputtamaan Betten puolesta :D. Jos tämä sama meno jatkuu, niin sitten!

 5. Henna kirjoitti:

  Hieman kyllä harmittaa, ettei itse ole tilannut tätä boksia 🙂 näyttäisi olevan hyvin kohdallaan ollut paketti! Vaikkakin itseäni kyllä ärsyttäisi myös tuo kaksi samaa tuotetta vain eri merkeiltä. Mutta onneksi muut olivat kaikki tosi mielenkiintoisia 🙂

 6. Petra / Viilankantolupa kirjoitti:

  Hiustenhoitoboksi kuulostaa mielenkiintoiselta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.