Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Miten hoidan ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä?

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Kaikilla naisilla taitaa tulla ikäkriisi jossain vaiheessa. Minulle meinaa iskeä se nyt päälle! Täytin nyt 1.1. 35 vuotta ja tuntuu, että tästä se alamäki alkaa. Onhan se vähän hullua ajatella niin, koska olen monella mittarilla vielä kuitenkin aika nuori. Silti sitä alkaa vaistomaisesti tutkimaan naamaa ja etsimään ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Olen tietysti hoitanut ihoani kokoajan, mutta nyt olen ottanut muutaman tuotteen erityisesti käyttöön, tehostamaan anti-age vaikutusta. Miten siis häivytän ensimmäiset ikääntymisen merkit?

aha-hapot avuksi

Olen käyttänyt happoja jo aiemminkin, mutta olen keskittynyt enemmän BHA-happoihin. Niillä olen hoitanut ja ennaltaehkäissyt epäpuhtauksia ja mustapäitä. AHA-hapot ovat taas sopivampia kirkastamaan ihoa ja häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

AHA-hapot ovat vesiliukoisia. Tästä johtuen ne vaikuttavat vain ihon pinnalla. Ne pitävät ihon kosteutettuna ja niitä suositellaankin erityisesti normaalille ja kuivalle iholle sekä auringon UV-säteilyn aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen.

20190102_aha70348 (1)

Yleisimmin käytetty on glykolihappo (glycolic acid). Muita AHA-happoja ovat maitohappo (lactic acid), omenahappo (malic acid), mantelihappo (mandelic acid), sitruunahappo (citric acid) ja viinihappo (tartaric acid). Suomenkielinen yleisnimitys on hedelmähapot. 

Yksi suosikkituotteeni tällä hetkellä on *COSRX AHA 7 Whitehead Power Liquid. Se sisältää 7% AHA-happoa. Tuote on täysin hajustamaton ja on myös vegaaninen. Happotuotteet kannattaa laittaa iholle heti kasvoveden jälkeen. Kasvovesi tasatainottaa ihon pH:n, jolloin hapot toimivat paremmin iholla. Tämä tuote toimii loistavasti ja iho tuntuu heti kuulaalta. Voit käyttää tätä vaikka päivittäin, kunnes iho on ensin tottunut happoihin, joten kannattaa aloittaa varovasti.

etananlima korjaa ja uudistaa

Korealaisessa ihonhoidossa yksi tunnetuimmista ainesosista on etananlima. Sitä on käytetty Koreassa jo vuosikymmeniä ja sen teho on uskomaton. Ainesosana se ällöttää monia länsimaalaisia, mutta siihen kyllä tottuu nopeasti, kun huomaan sen tehon.

Etananlima on täydellinen ikääntyvälle iholle, mutta se käy kyllä ihan kaikille ihotyypeille. Se korjaa, uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä vaalentaa pigmenttiläiskiä. Etananlima on myös antibakteerinen ja näin sopii mainiosti myös epäpuhtaalle iholle.

20190124_snail_essence_0233

Suosikkietanatuotteeni on *COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Tämä ihana hoitoneste sisältää 96% etananlimaa ja on siksi yksi markkinoiden tehokkaimmista etanatuotteista. Tuote on myös täysin hajustamaton. Tätä voi käyttää joko hoitonesteenä tai seerumina. Tuotteen koostumus on paksuhko geelimäinen, mutta se imeytyy iholle todella hyvin. Tuote on myös äärimmäisen riittoisa! Täydellinen tuote häivyttämään ensimmäiset ikääntyminen merkit.

c-vitamiini kirkastaa

C-vitamiinilla saa hyvin ensimmäiset ikääntymisen merkit piiloon. Se kirkastaa ja heleyttää sameaa ihoa. C-vitamiini myös stimuloi kollageenin tuotantoa, joka kiinteyttää ihoa. Sillä saa siis hyvin heleytystä ja nuorekkuutta iholle.

Itse olen käyttänyt C-vitamiinia sekä seerumina että voiteena. Nyt minulla on käytössä *Elizavecca Milky Piggy Vitamin C 21% Ample Mask. Tämä poispestävä naamio sisältää 21% C-vitamiinia, joten se on aika tehokas tuote. Naamion koostumus on aika jännä venyvä, mutta naamio levittyy hyvin kasvoille. Se myös lämpenee kasvoilla aluksi, joten sitä ei kannata säikähtää. Aivan ihana naamio!

ensimmäiset ikääntymisen merkit

Ikä on vain numero eikä siitä tulisi ottaa liikaa stressiä. Silti itsestä tuntuu kivalta huolehtia ihonhoidosta, jolloin iho näyttää mahdollisimman heleältä. Näillä tuotteilla saa ihon ikääntymistä hieman jarrutettua ja jo tulleita ikääntymisen merkkejä lievennettyä. Lopuksi vielä muistuttelen alekoodista *Beautyko-verkkokauppaan. Koodilla PURKKISIRKUSSONJA, saat 3€ alennusta tilauksestasi!

ensimmäiset ikääntymisen merkit

 

oliko mukana sinulle tuttuja tuotteita tai ainesosia?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Huippusuosittu Elizavecca saapui Suomeen!

Kokemuksia kangasnaamioista

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Kyllähän se ajoittain mietityttää, mutta kovin pahaa stressiä en ainakaan vielä ole asiasta ottanut 😀

 2. S kirjoitti:

  Ei ole vielä stressannut. : ) Iän myötä on tullut enemmän varmuutta olla just minä, joten jos peilissä näkyykin välillä pari kiloa tai ryppyä enemmän niin siellä näkyy myös mimmi joka ei taatusti jää huomaamatta, jos niin haluaa. 😉

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo tämä on kyllä ihan totta! Ei pidä liikaa murehtia omaa ulkonäköä.

 3. villananna kirjoitti:

  Mulle alkoi ikäkriisiä tulla hiukan tuossa kun täytin 48v. Hiukan pelottaa tuo 50 tuolla oven takana 🙂 Mutta ei muutoin oikein tuota ikäkriiseilyä ole.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mua on vähä alkanu 40 pelottaa, mut siihen on onneks vielä muutama vuosi, niin ehtii sulatella sitä 😀

 4. Henna kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus! Ja tulipa sopivaan aikaan 🙂 Mulla on aina ollut kasvoissa ihan super hyvä ja helppo iho, mutta nyt viimeisen vuoden aikana se on pikkuhiljaa sieltä ja täältä alkanutkin kiukuttelemaan. Joten tästä sai paljon irti 🙂

 5. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Olen käyttänyt Beatykolta vain kangasmaskeja. Muitakin tuotteita voisi kokeilla.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Valikoimassa on 4 hyvää brändiä, joten jokaiselle löytyy kyllä sopivat tuotteet 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.