Hae
Purkkisirkus

Glossybox lokakuu – Day & Night

*Sisältää mainoslinkkejä

Glossybox lokakuu on jälleen kolahtanut postilaatikkoon ja on aika tutustua boksin sisältöön. Tässä kuussa teemana on Day & Night. Teeman mukaan boksista löytyy tuotteita koko päiväksi, jolloin päivälookista voi helposti luoda näyttävän iltalookin. Käydään siis tuotteiden kimppuun! Voit lukea tarkemmin Glossyboksista *täältä.

20191014_175933

Manna Kadar Bloom Mascara (25,90e/10ml)

Ensimmäisenä tuotteena oli Manna Kadar ripsari. Hauska pakkaus houkuttelee ottamaan tuotteen käyttöön. Tässä ripsarissa on erittäin tiheät kuituharjakset, jotka antavat voimakasta volyymia. Tämä kyllä kuulostaa juuri sellaiselta, mistä voisin tykätä! Taidan ottaa tämän seuraavaksi testiin. Tuote tuli täysikokoisena.

20191014_180003

3INA The 24h Pen Eyeliner (10,95€/kpl)

Odotetusti ripsarin kaveriksi tuli eyeliner. Tämä brändi on minua kiinnostanut jo pitkään, mutta en ole mitään heidän tuotteitaan vielä testannut. Kyseinen eyeliner on väriltään musta ja se on myös vedenkestävä. Kynä on runsaspigmenttinen ja lisäksi täysin vegaaninen! Käytän itse aika vähän eyelineria, joten tämä voi lähteä kiertoon. Tuote tuli täysikokoisena.

20191014_180151

Context Hydrating Toner (31,50€/180ml)

Meikkien jälkeen päästään ihonhoitotuotteisiin. Tämä brändi on minulle täysin vieras. Kasvovedet sen sijaan ovat suosikkejani, joten tämä tulee varmasti käyttöön. Kyseinen kasvovesi on kosteuttava ja kirkastava. Se täydentää ja tasapainottaa ihon kosteutta, samalla puhdistaen, rauhoittaen sekä valmistaen ihoa seuraaviin ihonhoidon vaiheisiin. INCI-lista ei ole mikään kovin kummoinen, mutta tämä tulee varmaa käytettyä jossain vaiheessa kuitenkin. Tuoteesta tuli 15ml näytekoko.

glossybox lokakuu

Love Beauty and Planet Blooming Radiance Sheet Mask (2,50€/kpl)

Tämä brändi on nyt nosteessa kun tässä kuussa myös Bette Boxista tuli tämän brändin täysikokoinen tuote. En ollut kuullutkaan, että heillä on myös sheet maskeja. Tämä oli mukava yllätys ja testaan maskin kyllä mielenkiinnolla. Tämä naamio on heleyttävä, jossa on mukana kosteuttavaa murumuru-voita sekä Bulgarian ruusua. Täytyy testata piakkoin!

glossybox lokakuu

This Works In Transit Camera Close-Up (19€/20ml)

Viimeisenä tuotteena on oikea monitoimituote. Tämä 3-in-1 tuote toimii naamiona, kosteusvoiteena ja meikinsohjustus-seerumina. Se tasoittaa ja kirkastaa ihoa kasviöljyjen ja hyaluronihapon avulla. Tämä vaikuttaa kivalta ja tulen tätä testaamaan ainakin naamiona. Tuote oli täysikokoinen.

20191014_180046Tässä oli Glossybox lokakuu kokonaisuudessaan. Rahalle sai tässä hyvin vastinetta ja boksi sisälsi kivoja uusia tuotteita. Luulen tämän ilahduttavan monia tilaajia! Jos haluat kokea Glossyboxin myös itse, se kannattaa tilata nyt! Tilauksen voit tehdä *täältä. Linkin kautta tehdystä tilauksesta saat ensimmäisestä boksista -20% alennusta!  

 

Mitä mieltä olit tämän kuun boksista?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox syyskuu – Beauty School

Kosmetiikkajoulukalenterit 2019

I love me -messutärpit 2019

2 kommenttia

  1. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Ihan kiva boksi! Olen käyttänyt joskus tuon Love beauty & planet maskin ja se tuoksui niiiiin hyvälle! Muutenkin merkin tuotteet on aika valloittavia, tykkään!
    Manna kadar ei mua oikein brändinä vakuuta, mutta mene ja tiedä jos tuo ripsiväri kuitenkin olisi hyvä. Kasvovesi kuulostaa myös hyvältä!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo toi maski kyllä kiinnostaa! Täytyy tutustua brändiin paremmin messuilla 🙂 Manna Kadar ei ole munkaan suosikki, mutta kokeilen ton ripsarin varmaan kuitenki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.