Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

N.A.E. – italialaista luonnonkosmetiikkaa edullisesti

Kaupallinen yhteistyö: N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

Sain pari viikkoa sitten mielenkiintoisen lähetyksen. Pääsin mukaan testailemaan luonnonkosmetiikan vartalonhoitotuotteita! Italialainen luonnonkosmetiikkabrändi N.A.E. lähetti minulle tuotteita kahdesta heidän sarjastaan. Pääsin siis toden teolla testailemaan vartalonhoitotuotteita käytännössä. Sarjoista toinen on kosteuttava Idratazione ja toinen on rauhoittava Delicatezza. Molemmista sarjoista sain 5 tuotetta eli vartalovoide, käsivoide, suihkugeeli, käsisaippua ja deodorantti.

n.a.e.

naturale antica erboristeria

N.A.E. on italialaista luonnonkosmetiikkaa parhaimmillaan. Brändillä on tuotteita hiusten-, ihon- ja vartalonhoitoon. Tuotteiden reseptit perustuvat italialaiseen kasvilääkintään. N.A.E. on tunnettu brändi Italiassa ja se on ollut markkinoilla jo vuosikymmenten ajan. Heidän ideologiansa on yhdistää luonnollisia ainesosia tehokkaisiin aktiiviaineisiin. N.A.E. on räätälöinyt jokaiseen tarpeeseen tehokkaan yhdistelmän. Näissä jokainen yrtti ja luonnollinen ainesosa on huolellisesti valittu erityisten ominaisuuksiensa perusteella. Tällä metodilla syntyy laadukkaita ja luotettavia tuotteita koko perheen käyttöön.

n.a.e.

N.A.E. vie ajatukset Italiaan. Italian luonnosta löytyy paljon hienoja ainesosia, joita paikalliset naiset ovat käyttäneet kauneudenhoidossa jo vuosisatojen ajan. Nämä tiedot ovat periytyneet sukupolvelta toiselle. Nyt N.A.E. paljastaa nämä salaisuudet kaikille! Ihanat ja hemmottelevat koostumukset ovat kunnianosoitus italialaiselle kasvilääkintä- ja kauneudenhoitoperinteelle. Tuotteiden kaikki ainesosat ovat vähintään 97% luonnollista alkuperää. Kaikki hiustenhoito- ja vartalonhoitotuotteet ovat lisäksi vegaanisia ja luomusertifioituja.

n.a.e. idratazione

Idratazione on kosteuttava sarja, jonka tuotteet sisältävät luomuviikunaa ja hibiskusuutetta. Sarjan tuotteissa on ihana raikas tuoksu, joka ei mielestäni ole perinteinen luonnonkosmetiikan tuoksu. Tuoksu ei ole myöskään liian voimakas vaan haihtuu iholta melko nopeasti. Käsirasva ja –saippua ovat olleet nyt kovassa käytössä. Kädet ovat pysyneet hyvässä kunnossa vaikka työskentelen hoitajana.

20200309_095214

Suihkugeeli on ihanan virkistävä ja sen tuoksu piristää aina. Geeli vaahtoa hyvin ja se on miellyttävän tuntuinen iholla. Iho on suihkun jälkeen pehmeä eikä yhtään kiristävä. Itselläni  on hieman atooppinen iho, joten liian pesevät suihkugeelit saavat ihoni kiristelemään kuivuudesta. Suihkun jälkeen olen käyttänyt sarjan vartalovoidetta. Voide ei ole liian paksua, mutta se on kuitenkin ihanan kermaista ja siinä on hieman luksuksen tuntua. Voide imeytyy iholle tosi hyvin eikä jätä ihoa tahmeaksi. Vartolovoiteissa tykkään purkkimallisista tosi paljon.

20200309_095346

Testattavista tuotteista eniten jännitin deodorantin testausta. Olen vuosikausia käyttänyt antiperspirantteja, jotka ovat kaukana luonnonkosmetiikasta. Pelkään aina että haisen hielle, joten hyvä luonnonkosmetiikan dödö on kiva löytää. Ja N.A.E. on tässä onnistunut. Sarjan deodorantti tuoksuu miellyttävälle ja pitää hien hajun poissa koko päivän. En saa töissä käyttää hajusteita, mutta tämä hajustettu dödö ei kuitenkaan tuoksu liian voimakkaasti.

n.a.e.

n.a.e. delicatezza

Delicatezza -sarja on hajustamaton ja rauhoittava, herkän ihon sarja. Sarjan tuotteet sisältävät luomuappelsiininkukkaa ja aloa vera -uutetta. Jos olet herkkä hajusteille, niin tämä on sinun sarjasi! Sarjan tuotteissa ei todellakaan ole hajustetta, ainoastaan mieto ”hajustamattoman tuotteen tuoksu”.  Yleensä itse valitsen aina hajustettuja tuotteita, joten innolla kokeilin näitä tuoksuttomia vaihtoehtoja myös!

n.a.e.

Käsisaippua ja –voide ovat hyvin samantyyppisiä kuin hajustetussa sarjassa. Voide on hyvin käsiä kosteuttava ja saippua pesee hellävaraisesti, mutta kuivattamatta. Näillä pysyy hoitajan kädet kunnossa. Suihkugeeli oli jännä kokemus, koska en ole varmaan koskaan käyttänyt hajustamatonta suihkugeeliä. Tämä oli kuitenkin todella miellyttävä kokemus eikä hajusteen puuttuminen vaikuttanut juuri mitenkään. Atooppinen ihoni oikeastaan tykästyi tähän ihoa rauhoittavaan koostumukseen.

20200405_143617

Vartalovoide on koostumukseltaan samankaltainen hajustetun version kanssa. Se myös imeytyy yhtä hyvin iholle, mikä on minulle tosi tärkeää. N.A.E. on saanut hienosti tehtyä hajustamattoman vartalovoiteen, jota on kuitenkin miellyttävä käyttää. Usein luonnonkosmetiikan tuotteet ovat todella voimakkaasti hajustettuja erilaisilla eteerisillä öljyillä ja muilla.

20200405_145043

Deodorantti oli myös jännä, koska minulla on aina ollut hajustettu dödö. Tätä testatessa jännitin vielä enemmän kuin edellisen, hajustetun version kanssa. Jännitys oli turhaa, koska dödö piti hienosti hien hajun poissa koko työpäivän. Myös kainaloiden iho tykkäsi tästä rauhoittavasta koostumuksesta.

n.a.e.

n.a.e. pähkinänkuoressa:

 • Vähintään 97% luonnollista alkuperää
 • Italialainen luonnonkosmetiikkabrändi
 • Luomusertifioitu
 • Kaikki tuotteet vegaanisia
 • Tuotteilla edulliset hinnat: suurin osa alle 10€/tuote
 • Saatavilla tuotteita niin ihon- kuin hiustenhoitoon
 • Myynnissä mm. Tokmannilla ja Stockmannilla

 

oletko tottunut käyttämään luonnonkosmetiikkaa?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Luonnonkosmetiikkapäivä 2020 – Uusi brändi tulossa

Dewytree: Uusi korealainen brändi Suomessa!

Kaupallinen yhteistyö: N.A.E. Naturale Antica Erboristeria

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Näihin tuotteisiin oli todella mielenkiintoista päästä tutustumaan 🙂

  https://blingershimmer.blogspot.com/2020/03/naturale-antica-erboristeria.html

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo oli kiva saada vartalotuotteita testiin! Tykästyin kyllä näihin varsinkin tähän punaiseen sarjaan 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Valitsen mieluiten luonnonkosmetiikkaa. Tosin teen paljon itse, esimerkiksi dödön teen itse.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Itse en ole kokeillut valmistaa kosmetiikkaa koskaan. Mutta se kuulostaa kyllä kiinnostavalta! 🙂

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Mielelläni käytän luonno kosmetiikkaa, mutta toistaiseksi olen sekakäyttäjä eli en käytä pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Tätä merkkiä minulla ei ole käytössä, mutta pitää ehdottomasti kokeilla. Seuraavaksi ostoslistalla olisi yövoide.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä olen myös täysin sekakäyttäjä. Vuoden sisään olen tutustunut entistä enemmän luonnonkosmetiikan eri brändeihin.

 4. Marjut kirjoitti:

  En ollutkaan kuullut näistä aiemmin. Itse pidän hajusteettomista tuotteista, mutta yleensä luonnonkosmetiikassa tuoksutkin on ihania ja raikkaita. 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tässä on kyllä hyvä, kun on sekä hajustettuja että hajustamattomia tuotteita 🙂

 5. Minna kirjoitti:

  Ihan uusi tuttavuus mulle mutta nämä taitaa olla ihan markettituotteita niin se kiinnostaa kovasti. Haluan ostaa tämmöisen arkikosmetiikan mieluiten kätevästi sieltä mistä muutkin arkitarpeet 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tämä on kyllä helposti saatavilla ja se onkin monien mieleen! Hinta myös todella edullinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.