Hae
Purkkisirkus
Kaupallinen yhteistyö

Kaksoispuhdistus Skinfoodin uutuuksilla

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko
*Sisältää mainoslinkkejä

Korealainen ihonhoitorutiini on ollut osa minua jo kolme vuotta. En tee kaikkia vaiheita ihan joka päivä, mutta yksi osio on mukana joka ikinen päivä. Ihonpuhdistus on koko ihonhoitorutiinin perusta. Kaksoispuhdistus tekee siitä tehokkaamman, mutta se ei kuitenkaan rasita ihoa.

kaksoispuhdistus

Kaksoispuhdistuksella tarkoitetaan ihonpuhdistusta, jossa käytetään kahta eri puhdistusainetta. Perinteisesti siinä käytetään ensin öljypohjaista putsaria ja sen jölkeen vesipohjaista. Näin iho saadaan puhdistettua perusteellisesti ja ihoa hoitavat tuotteet imeytyvät iholle paremmin.

Öljypuhdistus

Kaksoispuhdistus alkaa siis öljypuhdistuksella. Puhdistus aloitetaan hieromalla puhdistusöljyä kuiville kasvoille. Tämän jälkeen kosteilla käsillä hierotaan, jolloin öljy emulgoituu vaaleaksi. Tämän jälkeen se huuhdotaan pois. Öljy irrottaa hyvin kaiken meikin sekä aurinkosuojatuotteet. Perus periaate on, että rasva irrottaa rasvaa. Näin saadaan iholta rasvapohjaiset meikit ja muut pestyä pois, jolloin seuraava putsari pääsee toimimaan oikein.

Minulla on ollut nyt testissä Skinfoodin uusi *Black Sugar Perfect Cleansing Oil. Korealaiset puhdistusöljyt ovat hyvin levittyviä ja ne emulgoituvat veden vaikutuksesta todella hyvin, jolloin ne on helppo huuhtoa kasvoilta. Tämä kyseinen öljy oli kyllä todella hyvä! Koostumus on melko ohut. Tuotteen tuoksu tulee mustasta sokerista. Sain vaivattomasti pestyä meikit pois eikä ripsarista tai muista jäänyt mitään rippeitä. Öljy on myös tosi riittoisa, sillä 1-2 pumppausta riittää jo varsin hyvin.

20200206_190355

Vesipohjainen puhdistus

Kaksoispuhdistuksen toisena vaiheena on vesipohjainen putsari. Vesipohjaisella putsarilla tarkoitetaan yleisesti ottaen vaahtoavia putsareita sekä puhdistusmaitoja. Itse tykkään käyttää vaahtoavia putsareita. Usein nämä ovat aluksi voidemaisia, mutta pienellä määrällä vettä sen saa vaahdotettua kuohkeaksi vaahdoksi. Valmiiksi käsissä vaahdotettu vaahto on iholle hellävarainen, koska kasvoja ei tarvitse hinkata niin kovasti tuotteen vaahdottumiseksi.

kaksoispuhdistus

Olen nyt käyttänyt Skinfoodin uutta *Egg White Perfect Pore Cleansing Foam -vaahtoavaa putsaria. Tämä on aluksi voidemainen, mutta vaahdottuu todella helposti käsissä kuohkeaksi vaahdoksi. Aivan ihana! Skinfoodin tuotteissa on korkeat pitoisuudet luonnollisia vaikuttavia ainesosia. Tässä putsarissa on mukana kananmunan valkuaista, joka sisältää paljon vitamiineja ja aminohappoja. Tämä putsari on suunnattu rasvaiselle iholle, mutta minusta tämä sopii ihan kaikille. Tuote ei ole liian pesevä eikä ihoa kiristä pesun jälkeen ollenkaan.

Kaksoispuhdistus

Näillä kahdella tuotteella kaksoispuhdistus tuntui todella tehokkaalta, mutta samalla hellävaraiselta. Minulla on pintakuivuuteen ja atopiaan taipuvainen iho, varsinkin talvella, ja koin nämä tuotteet todella hyviksi iholleni. Puhtaalle ja pehmeälle iholle on ilo levittää ihonhoitorutiinin seuraavat tuotteet. Tällöin ne myös imeytyvät iholle paremmin.

Jos kärsit iho-ongelmista, niin suosittelen ihan ensimmäisenä panostamaan ihonpuhdistukseen. Kun kaikki meikki ja lika saadaan putsattua kunnolla pois, iho hehkuu terveenä ja ottaa vastaan hoitavia tuotteita. Hyvät, omalle iholle sopivat, tuotteet tuovat myös iloa ihonhoitoon.

Skinfoodin tuotteet ovat saatavilla *Beautyko -verkkokaupasta. Siellä on laaja valikoima brändin tuotteita, kuten rakastetut sokerikuorinnat ja ihanat propolista sisältävät tuotteet! Käytä kassalla koodia PURKKISIRKUSSONJA niin maksat postikuluista vain 4,90€! Yli 60€ ostokset ilman postikuluja ja silloin saat koodilla ylimääräisen alen.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Minun korealainen 10 askeleen ihonhoitorutiini

SKINFOOD – Korealaista ruokaan perustuvaa ihonhoitoa

 

 

Kaupallinen yhteistyö: Beautyko

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Ei ole kaksoispuhdistuksen voittanutta! 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Ei todellakaan! Tällä saa niin ihanasti puhdistettua meikit ja kaikki pois 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Korealainen ihonhoito on nykyään näköjään iso juttu 🙂
  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kyllä se on leviämässä koko ajan laajemmin myös Suomeen! Itse olen käyttänyt tuotteita jo kolme vuotta 🙂

 3. Mari kirjoitti:

  Kaksoispuhdistus on tosiaan tehokas, itse käytän meikkipäivinä sitä ja välillä muutoinkin. Nämä tuotteet oli mulle vieraita, kuulostavat hyviltä :).

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Olen kyllä ihan kaksoispuhdistusfani! ? Sillä saa niin kivasti puhdistettua kaikki.

 4. Marjut kirjoitti:

  Itselläni on myös pintakuiva ja atopiaan taipuva iho. Nämä voisi olla kyllä kokeilemisen arvoisia, kiitos vinkeistä. 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiva kuulla! Tämä on kyllä tosi hellävarainen puhdistusmuoto 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.