Hae
Purkkisirkus

Kokemuksia: Kylie Skin ihonhoitotuotteet

Olen jo vuosia katsonut telkkarista Kardashianeita. Olen seurannut mielenkiinnolla perheen nuorimman, Kylie Jennerin, uran kehitystä. En ole kova meikkien käyttäjä, joten hänen meikit eivät ole niin must listalla minulle. Hän laajensi tuotevalikoimaa myös ihonhoidon puolelle ja sehän minua kiinnostaa! Nyt päätin vihdoin tilata muutaman tuotteen itselleni testiin. Halusin testata mahdollisimman montaa tuotetta, joten päädyin laittamaan ostoskoriin Kylie Skin 4-Piece Mini Set sekä Kylie Skin Eye Cream. Olen nyt hieman testaillut näitä ja kerron kokemuksia tuotteista.

kylie skin

4-piece mini set

Tämä minikokoja sisältävä pakkaus on minusta tosi hyvä keino tutustua brändin tuotteisiin. Pakkaus sisältää nimensä mukaan 4 tuotetta:

 • Mini Foaming Face Wash 30ml
 • Mini Vanilla MIlk Toner 30ml
 • Mini Vitamin C Serum 10ml
 • Mini Face Moisturizer 15ml

kylie skin

Tuotteiden design on kyllä todellakin minun makuun! Ihanat vaaleanpunaiset putelit ovat vaan niin söpöjä. Tuotteet ovat riittoisia ja ihanan miedosti hajustettuja. Koostumukset ovat myös tosi kivoja. Iho tuntuu hyvältä tuotteiden käytön jälkeen.

Foaming Face Wash on yksi suosikeistani! Ihanan täyteläinen vaahto, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti. Puhdistusvaahto sisältää kiiviöljyä, jossa on paljon C- ja E-vitamiinia. Olen käyttänyt tätä puhdistuksen toisessa vaiheessa öljyputsarin jälkeen. Iho ei tunnu yhtään kiristävältä puhdistuksen jälkeen.

kylie skin

Vanilla Milk Toner on nimensä mukaisesti maitomainen kasvovesi, jolla saa täyteläistä kosteutusta iholle. Ohjeissa ohjeistetaan pyyhkimään kasvovettä pumpulilapulla kasvoille, mutta itse olen taputellut sen suoraan käsistä. Kasvovesi on alkoholiton ja se sisältää avokadoöljyä, kiivisiemenöljyä hyaluronihappoa ja omenauutetta. Kasvovesi rauhoittaa ja tasapainottaa ihoa sekä pienentää ihohuokosia. Tykkäsin maitomaisesta koostumuksesta ja ihotuntumasta kasvoveden käytön jälkeen.

20200824_135305 Vitamin C Serum oli kiva lisä pakettiin, koska tykkään seerumeista todella paljon. Tämän seerumin koostumus on aika täyteläinen, mutta kuitenkin hyvin levittyvä ja imeytyy iholle nopeasti. C-vitamiini kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon sävyä. Kätevä pumppupullo helpottaa seerumin annostelua. Pieni määrä riittää koko kasvoille. Myös seerumi on miedosti hajustettu ja sitä voi käyttää aamuin illoin.

Face Moisturizer on ihanan täyteläinen kasvovoide. Voide sisältää shea-voita, hyaluronihappoa sekä kaura-, ja banaaninlehtiuutetta. Vaikka voide tuntuu täyteläiseltä, se ei ole kuitenkaan rasvainen ja paksu. Voide imeytyy iholle vaivattomasti ja sitä voi käyttää aamuin illoin. Voide sopii hyvin myös meikin alle!

20200824_143818

Minipakkauksen lisäksi ostin vielä Kylie Skin silmänympärysvoiteen. Voide on täyteläinen ja todella kosteuttava. Se sisältää kofeiinia, vihreää teetä, E-vitamiinia ja granaattiomenauutetta. Voide kirkastaa tummia silmänalusia, vähentää turvotusta ja silottaa pieniä juonteita. Tykästyin tähän sy-voiteeseen!

20200824_135108

Olin iloisesti yllättynyt tuotteiden laadusta ja koostumuksista. Tuotteiden hinnat ovat myös varsin kohtuulliset. Tämä innosti kokeilemaan sarjan muitakin tuotteita jossain vaiheessa.

20200824_134705

 

oletko kokeillut kylie skin -tuotteita?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Goodiebox elokuu – Hetki omaa aikaa

Cosrx – Tehokkaita happotuotteita ongelmaiholle

6 kommenttia

 1. Tiitu / Gingerbiscuit.fi kirjoitti:

  Olipa ihana kuulla näistä kokemuksia! Monet kerrat on meinannut sujahtaa ostoskoriin nämä tuotteet 😉 kiva kuulla, että olivat hyviä!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiitos! Joo mäki oon pitkään näitä pyöritelly et ostanko vai en 😀 Olin kyllä positiivisesti yllättyny!

 2. Katri K kirjoitti:

  Hauska lukea muidenkin suomalaisten bloggaajien kokemuksia näistä tuotteista 🙂 Olen kirjoittanut niistä itse kaksi kertaa, jos kiinnostaa:

  https://www.katrikonderla.com/2020/02/testissa-kylie-skin.html

  https://www.katrikonderla.com/2020/11/kylie-skin-kokemuksia-aco-face-oil-clinique-moisture-surge-72-hour-kokemuksia.html

  Mukavaa päivää <3

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo näistä ei kauheesti ole suomalaisten kokemuksia, niin ajattelin tänne kirjotella vähän omia 🙂 Pitääpä käydä kurkkimassa sunkin postaukset!

 3. Outi kirjoitti:

  Oliko nää tuotteet hyviä oikeesti? Lukenu vähä huonojaki kokemuksia?

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Mä tykkäsin kyl näistä! Vieläkin on sy-voidetta jäljellä. Tosin hyvin kosteuttava! Muut jo loppuneet, mutta kaikki oli hyviä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.