Hae
Purkkisirkus

Bette Box syyskuu – Say Yes to New Adventures

*Sisältää mainoslinkkejä

Syyskuun Bette Box kolkutteli taas pakettiautomaatissa. Tässä boksissa keskityttiin ykstyiskohtiin. Viime kuun  Bette Box jätti toivomisen varaa, joten innolla kurkistan mitä tässä kuussa on tarjolla!

bette box syyskuu

BIO2YOU Face, Body, Hair Oil with Argan Oil (22€/100ml)

Tämä brändi on vilahdellut välillä Bette Boxissa ja olen siitä kyllä kiinnostunut. Nyt boksista löytyi öljy, joka käy niin hiuksiin, vartalolle kuin kasvoillekin. Öljy sisältää argan-, jojoba-, manteli-, tyrni- ja oliiviöljyä. Tuoksu on ihanan raikas, tekisikö tyrni sen. Koostumukseltaan se on melko ohutta, joten se soveltuu hyvin myös kasvoille. Tätä aion testata ainakin hiuksissa, koska minulla on vakiokäytössä latvoihin aina hiusöljy. Saimme 50 ml minikoon.

bette box syyskuu

Lumene Blur -meikkivoide (16,90€/30ml)

Tervetuloa Lumene, olen kaivannut sinua! Yhteen aikaan Lumene oli melkein joka boksissa mukana ja se alkoi puuduttaa, mutta nyt olin iloisesti yllättynyt. Lumene uudisti kaikki meikkivoiteensa ja olenkin halunnut näitä testata. Ja sain tästä vielä vaaleimman sävyn! Sävynä minulla siis 0 Light Ivory. Meikkivoidetuubin muovista on yli 50% kierrätettyä muovia. Tämä lähtee kyllä myös testiin. Saimme täysikokoisen tuotteen.

20190911_094742

Dermosil Rise and Shine Mascara (9,80€/kpl)

Dermosil on myös näkynyt boksissa silloin tällöin. Ripsarit on aina ihan kivoja ja kiva löytää uusia hyviä. Jämähdän helposti johonkin yhteen ja samaan, joten nyt pääsee testailemaan uutta. Tämä ripsari lupaa tehdä ripsistä tuuheammat ja kaarevat. Ripsiväri on hajustamaton. Saimme täysikokoisen tuotteen.

bette box syyskuu

Yon-Ka Hydra N’1 Creme (59€/50ml)

Tämä on kiinnostava brändi! Tuote tuli pitkäaikaistilaajille. Tämä brändi on hoitoloissa myytävä, mikä tekee siitä todella mielenkiintoisen. Voide on tehokkaasti kosteuttava ja sisältää aloe veraa ja savanniruohoa. Saimme tästä 15 ml minikoon ja tätä kyllä aion myös testata.

20190911_094759

Ziaja Acai Berry Day Cream (9,90€/50ml)

Tämä tuote oli vaihtoehtoinen eli toiset saivät tämän tilalla Ziaja Jasmiini kiinteyttävän voiteen. Voide on 10ml minikoko, joita minulla taitaa olla jo muutama. Jotenkin en ole vieläkään syttynyt tälle brändille, mutta nämä pienet rasvapurkit on helppo ottaa mukaan matkalle. Tässä voiteessa on myös kevyt aurinkosuoja SPF 10.

20190911_094837

Näiden lisäksi saimme näytteitä eli teepussi, mustapäälappu (joita rakastan!), hammastahnan minikoko sekä hajuvesinäyte. Sain myös välipalapatukan mitä ei lukenut kortissa ollenkaan, joten en tiedä tuliko se kaikille.

20190911_094711Kokonaisuus oli tosi hyvä verrattuna viime kuuhun. Tästä on hyvä jatkaa kohti loppuvuoden bokseja. Toivotaan, että suunta on ylöspäin. Ensi kuun boksin teemana on luontevasti kaunis, joten luultavasti mukana on luonnonkosmetiikkaa. Jos oma Bette Box alkaa kiinnostamaan niin nyt kannattaa tilata se kokeiluun!  Tilata voit *täältä.

 


LUE MYÖS:

Bette Box elokuu – Kesäbette vol. 3

Bette Box heinäkuu – Kesäbette vol. 2

6 kommenttia

  1. Marjo kirjoitti:

    Hyvä sisältö boxissa mielestäni! Lumenen Blur meikkivoide on vanha tuttu ja tästä uudesta pidän koska sen tuubi on yli puolet kierrätysmuovia. Hyvä Lumene! Ziajan tuotteet ovat tuttuja ja erityisesti käsivoiteet – pidän.

  2. Helena kirjoitti:

    Tykkään kans niin paljon näistä Bette boxeista. Hyviä tuotteita ja kivasti esitelty. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.