Hae
Purkkisirkus

Laneige Eye Sleeping Mask – Yönaamio silmänympärysiholle

*Sisältää mainoslinkkejä

Silmänympärysiho on todella ohut ja herkkä, joten sen hoitoon kannattaa hieman panostaa. Silmänympärysvoide olisi hyvä sisällyttää ihonhoitorutiinin meikkien tullessa kuvioihin tai jos ei meikkaa niin parikymppisenä olisi varmasti hyvä sitä alkaa viimeistään käyttämään. Silmänympärysvoiteen lisäksi on saatavilla monia sy-ihoa hemmottelevia naamioita ja rasvoja. Laneige Eye Sleeping Mask on nimensä mukaisesti yönaamio, joka hoitaa ohutta sy-ihoa yön aikana.

20190528_104502

Laneige on korealainen brändi, jonka tuotteita ei juurikaan ole vielä Suomessa saatavilla. Kuitenkin eBayn kautta näitä tuotteita on mahdollista tilata. En ole itse vielä kokeillut brändin muita tuotteita, mutta varmasti tilaan niitäkin kokeiluun.

20190528_103457Eye Sleeping mask on tosiaan yöksi jätettävä naamio, joka levitetään silmänympärysiholle pullon mukana tulevalla keraamisella roll-on aplikaattorilla. Naamio on melko juoksevaa ja sen saa hyvin levitettyä sy-iholle aplikaattorilla. Lopuksi yleensä vielä taputtelen naamion hellästi iholle, jolloin se imeytyy paremmin. Tuoksu on mieto, mikä on mielestäni hyvä asia lähelle silmiä laitettavissa tuotteissa.

20190528_103719Laneige Eye Sleeping Mask sisältää mm. kofeiinia ja P-vitamiinia, joka auttaa hillitsemään silmänympärysihon turvotusta jo yön aikana. Näin silmät eivät ole turvoksissa aamulla herätessä. Naamion oma Moisture Wrap-teknologia kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa jättämällä siihen yöksi hengittävän kalvon. Näin naamion vaikuttavat aineet pääsevät imeytymään iholle yön aikana ja saavat sen näyttämään kirkkaalta ja ravitulta.

20190528_104607

Naamiota ei suositella käytettäväksi ihan joka ilta vaan 2-3 kertaa viikossa. Olen käyttänyt tätä niinä iltoina normaalin silmänympärysvoiteen sijaan. Naamion tuntuu aluksi aika ohuelta ja itsekin hieman epäilin, että voiko tämä kosteuttaa tarpeeksi omaa atopiaan taipuvaista ihoani. Huomasin kuitenkin lyhyen käytön jälkeen, että se riittää vallan mainiosti. Pullo on myös todella riittoisa, mistä tulee iso plussa. Kaunis sininen pullo on huokutteleva tuote omassa kosmetiikkahyllyssäni. Siihen tarttuu mielellään.

20190528_103743Laneige ei tosiaan ole vielä saatavilla Suomesta, mutta eBay tarjoaa oivan paikan brändiin tutustumiseen. Hintaa tuotteella on eBayn kautta ostettuna noin 20€ hieman myyjästä riippuen. Kannattaa muistaa olla tarkkana, että myyjä on korealainen. Korealaisten myyjien kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa tavaran saapumisen suhteen vaan postitus on ollut nopea. *Täältä pääset ostoksille! Tuotetta on saatavilla myös testikokoisena, mutta siinä ei tule mukana tuota keraamista roll-on aplikaattoria. Koko Laneige- tuoteperhettä voit tutkia *täältä!

 

Onko Laneige tuttu brändi? Hoidatko sy-ihoa säännöllisesti?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Ensimmäinen eBay -tilaukseni – Vinkkejä tilauksen tekemiseen

Virve Fredman: Täydellinen iho – Opas korealaiseen ihonhoitoon

 

 

12 kommenttia

 1. Marjo kirjoitti:

  Silmänympärysihosta olen pitänyt huolta 18v vuotiaasta saakka. Ei koskaan nukkumaan ennenkuin sy-voide on laitettu ja kaikki silmämeikit huolellisesti poistettu. Olen ylpeä siitä ettei ole pahempia juonteita ja silmänaluspusseja. Olen myös säästynyt tummilta silmänaluksilta.
  Mielenkiintoinen tuote, jota voisin kokeilla!

 2. NelliL kirjoitti:

  Minulle ei ole tähän päivään mennessä löytynyt sopivaa silmänympärysvoidetta, joten olen jo lopettanut etsinnät 🙂 Saan pahat allergiaoireet, jos laitan silmänympärysvoiteita…

 3. Anni kirjoitti:

  Täytyy kyllä rehellisesti myöntää, että olen vähän laiminlyönyt silmänympärysten hoitoa.. Ehkä pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja huolehtia niistä vähän paremmin.

 4. Helena kirjoitti:

  Täytyy myöntää etten ole koskaan vielä käyttänyt silmänympärysvoidetta. Mutta näistä kehoituksesta voisin kyllä ajatella ostavani. Kiitos tuote- esittelystä.

 5. Noora kirjoitti:

  Minäkin olen todella laiska käyttämään silmänympärysvoidetta (tai ylipäätään mitään kosmetiikkaa), mutta ehkä tämmöistä voisi kokeilla!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   En voisi enää kuvitellakaan eläväni ilman kun siihen olen niin tottunut! Nämä lisätuotteet tuovat kivaa piristystä normaaliin rutiiniin 🙂

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla on muistaakseni ko.merkiltä ollut joskus sleeping mask huulille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.