Hae
Purkkisirkus

Suosikki tuoksuni tällä hetkellä

*Sisältää mainoslinkkejä

Käytän hajuvesiä aika vähän nykyään, koska hoitoalalla työskennellessäni en voi voimakkaita hajusteita käyttää. Toisaalta kotona ollessa en koe tarpeelliseksi hajuveden käyttöä. Erilaiset juhlat ovat kyllä ehdottomasti hetki, jolloin kaivan omat suosikki tuoksuni esiin. Ystävänpäivä on tuloillaan, joten ajattelin hieman valottaa omia suosikkejani tuoksurintamalla. Tuoksut ovat myös haluttu lahja ystävänpäivänänä! Monissa verkkokaupoissa on hyvät valikoimat tuoksuja. Itse olen tykästynyt tilaamaan omat tuoksuni *Nordicfeel -verkkokaupasta.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP

Tämä jo klassikoksi muodostunut tuoksu on tämän hetken ehdoton suosikkini. Yleinen tuoksumakuni on kukkaistuoksut sekä hieman mausteiset tuoksut. *YSL:n Black Opium on juuri tälläinen. Tykkään nimenomaan tästä tuoksun perusversiosta. Tästä on tehty myös muutama muunnelma, jotka näet *täältä. Tämä perusversio on juuri sopivan mausteinen ja kukkainen, mutta ei kuitenkaan liian voimakas tai tunkkainen. Tämä on vaan paras!

Chloe EdT

Tämä *Chloen nimikkotuoksu on ollut suosikkini jo vuosikaudet. Se on selvästi kukkaisempi kuin tuo YSL ja siten myös kevyempi. Jos sinusta Black Opium on liian raskas, niin tämä voisi olla sinulle sopiva. Tämä tuoksu käy arkeen ja juhlaan ja mielestäni ihan ympäri vuoden. Minulla ei muutenkaan ole erikseen talvi- ja kesätuoksuja vaan käytän näitä suosikkejani ympäri vuoden. Tämä on perushyvä kukkaistuoksu, joka on aika varma valinta kukkaistuoksuista pitäville. *Muut Chloe tuoksut löydät täältä.

Victor & Rolf Flowerbomb EdP

Tämä *Viktor & Rolfin tuoksu on minulle hieman uudempi tuttavuus, mutta kukkaistuoksujen ystävänä tykästyin tähän heti. Tuoksu ei sinänsä ole kovin uusi vaan se on julkaistu jo vuonna 2005. Tykkään tästä kyllä myös tosi paljon. Tämä voisi olla enemmän nyt kevään ja kesän tuoksu, mutta käytän näitä kaikkia ympäri vuoden. Jos tykkäät kukkaistuoksuista, niin tykkäät varmasti myös tästä! Tästä on tehty myös muutama eri versio, jotka näet *täältä.

Clean Blossom EdP

Clean-tuoksuilla on vankka kannattajajoukko. Yleensä en tykkää kovin kevyistä tuoksuista, mutta nämä Cleanin tuoksut ovat olleet kivoja. Kevyille tuoksuille on oma paikkaansa ja aikansa, joten on hyvä omistaa yksi hieman kevyempi tuoksu muiden rinnalla. Tämä *Blossom on kevyen kukkainen, joten jos etsit kevyttä, mutta kukkaista tuoksua, niin tämä voisi olla sinulle hyvä. Clean-perheeseen tule ajoittain kausituoksuja täydentämään perustuoksujen valikoimaa. *Täältä näet koko valikoiman. 

Tässä nyt muutama omista suosikeistani, jotka ovat minulla eniten käytössä. Jämähdän helposti samoihin tuoksuihin, joten on kiva välillä kokeilla myös jotain ihan uutta. Täytyy myös muistaa, ettei avatut tuoksut säivy hyvänä vuosi tolkulla vaan niiden tuoksu muuttuu kitkeräksi ja muuten pahaksi.

 

Kuvat: Nordicfeel

Mikä on sinun suosikki tuoksusi?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox tammikuu

Bette Box helmikuu

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus

 

16 kommenttia

 1. Virpi kirjoitti:

  Ooh, muistan vielä ajan kun haahuilimme ystävien kanssa kosmetiikkaosastoilla suihkimassa ihania tuoksuja. Nykyään hajusteyliherkkänä muistelen kaiholla noita aikoja. Olisi ylellistä voida käyttää edelleen parfyymeja. Tuoksut vaan on niin ihania!

 2. NelliL kirjoitti:

  Itsellä suosikki tuoksu on SJP NYC ja vanilja. Olen tuoksuyliherkkä, niin tulee aika vähän käytettyä hajuja.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Harmillista tuo tuoksuyliherkkyys.. Töiden vuoksi minullakin on jäänyt aika vähälle käyttö. Pitäisi vähän tsempata!

 3. Minna kirjoitti:

  Oi, tuoksut on niin mun lemppareita! Tällä hetkellä suosikki on Stella McCartneyn Pop ❤️

 4. Marianne kirjoitti:

  Muut olikin tuttuja mutta toi viimeinen on sellainen jota en ome tuoksutellut! Tuo voisi olla mieleeni 🙂 Tykkään Hugo Bossin The Scent -tuoksusta ja Giorgio Armanin Acqua di Gioia -tuoksusta!

 5. Fanni kirjoitti:

  Kaikki postauksesi tuoksut ovat tuttuja, mutta läheisin niistä tuo Chloé. Käytin sitä joskus 20-vuotiaana, ja olihan se ihana. Samalla se oli kuitenkin sellainen tuoksu, joka ei koskaan ollut minua. Se oli enemmänkin jokin ”ihanneminän” tuoksu, eli sellainen mielikuvissani herkkä ja kuulas kukkaistyttö. Nykyään olen enemmän mausteisten, makeiden ja itämaisten tuoksujen ystävä, ja todella, todella, todella kranttu. 😀 Just nyt kolahtaa Diorin Dior Homme Intense, jonka hankkimista harkitsen vakavasti.

 6. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Hugo Boss The Scent kuuluu ehdottomiin suosikkeihini tällä hetkellä <3

 7. Marina / Dioriina kirjoitti:

  Meillä näyttää olevan aikas sama maku. 🙂 Itse en voi valita tuoksulemppari, koska vaihtelen tuoksuja niin paljon ihan jo päivän mukaan. 😀 Olen siis tuoksufriikki. 😀 😀

 8. Erika kirjoitti:

  Hah mä en kestänyt kahta ekaa, vikaa pystyn käyttämään. Jotenkin oon niin herkkänenäinen et huh! Toi Chloekin oli ihan ok mut omaan nenään sekin liian voimakas 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.