Hae
Purkkisirkus

Olaplex -tuotteet – Käsiteltyjen hiusten pelastus

*Sisältää mainoslinkkejä

Olen tämän hiusten vaalennusprosessin kuluessa kokeillut monia uusia shampoita ja hoitoaineita, jotka on tarkoitettu vaalennetuille ja käsitellyille hiuksille. Vaalennettu hius tarvitsee ekstrahoitoa, jotta hius pysyy terveenä ja kauniin kiiltävänä. Saatavilla on ollut jo vuosia kampaamoissa tehtävä Olaplex-lisähoito esimerkiksi vaalennuksen yhteydessä. Viime vuonna markkinoille tuli kuitenkin myös kotihoitoon tarkoitetut Olaplex-shampoo, -hoitoaine sekä ennen shampoopesua käytettävä tehohoito. Uutuutena myyntiin tuli hiljattain myös hiuksiinjätettävä hoitoaine.

 

20190424_105145

Mikä on Olaplex ja kuinka se toimii?

Olaplex on hiuksia korjaava ja suojaava kampaamoiden lisäpalvelu, joka on tarkoitettu varsinkin kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Hiusten vaalennus, permanentti sekä kemialliset suoristajat vaurioittavat hiusta molekyylitasolla. Ne myös tekevät hiuksista hauraammat sekä alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle.

Olaplexin taika piilee sen ainutlaatuisessa patentoidussa ainesosassa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate), joka estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisen käsittelyn aikana. Se myös korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita. Perinteiset hoitoaineet silottavat hiusta, mutta Olaplex vaikuttaa hiusten rikkisidoksiin suojaten, korjaten sekä estäen pysyviä happivaurioita. Tämä mahdollistaa hiusten hyvän kunnon myös paljon käsitellyllä hiuksella. Olaplexin patentoima ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Tämä ainesosa on vain Olaplex-tuotteissa.

Olaplex-tuotteet kotihoitoon

Olaplex-tuotteita on siis saatavilla kotikäyttöön ja niitä voi käyttää vaikka ei olisi koskaan ottanut kampaajalla tehtäviä hoitoja. Saatavilla olevat tuotteet on numeroitu selkeästi, jolloin niitä on helppo käyttää oikeassa järjestyksessä. Olen saanut näillä tuotteilla mahtavia tuloksia ja eron huomaa jo ensimmäisessä pesussa!

20190424_105236Olaplex Hair Protector No.3 on kotihoidon ensimmäinen vaihe. Tämä ei kuitenkaan ole pakollinen vaan voi suoraan siirtyä shampooseen. Tämä tehohoito on aivan mahtava! Se levitetään pyyhekuiviin hiuksiin ENNEN shampoopesua. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa hiuksissa 10-20 minuuttia. Tämä voi kuulostaa pitkältä ajalta, mutta sen voi hyödyntää vaikka vartalonhoitoon, kuten kuorintaan. Pitkähiuksiset voivat myös laittaa tehohoidon hiuksiinsa ilman suihkussa käyntiä. Nimittäin pitkät hiukset voi vain kastella lavuaarissa pituuksista ja puristella liika vesi pois. Tämän jälkeen voi levittää hoitoaineen pituuksiin ja laittaa hiukset korkealle nutturalle vaikutusajan ajaksi. Tämän jälkeen hiukset huuhdotaan suihkussa ja siirrytään shampoopesuun. Tehohoidon löydät myynnistä *täältä.

olaplexOlaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 on todella hyvä shampoo! Ja todella riittoisa. Käytin tätä aluksi ihan liikaa. Shampoo vaahtoutuu todella voimakkaasti ja hoitaa hiuksia uskomattoman hyvin. Tuoksu on myös raikas. Hiuksissa huomaa heti eron verrattuna johonkin muuhun shampooseen. Se on aika uskomatonta. En odottanut huomaavani niin suurta eroa, koska hiukseni eivät vaalennuksista huolimatta olleet niin kovin huonokuntoiset. Tämä shampoo tuli jäädäkseen minun kylppäriini! Tätä voisin hehkuttaa vaikka kuinka paljon. Shampoon voit ostaa *täältä.

 

20190424_105313Olaplex Bond Maintenance Conditioner No.5 jatkaa tätä kotihoitotuotteiden sarjaa. Täyteläisen paksu hoitoaine levitetään pestyihin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 3 minuuttia. Hiukset huuhdotaan puhtaaksi ja tässä vaiheessa jo hiukset tuntuvat todella hyvin hoidetuilta ja kosteutetuilta. Yleensä pyyhekuivauksen jälkeen hiukseni ovat hieman pörröiset ja välillä vaikeasti selvitettävät. Olaplex-tuotteiden käytön jälkeen hiukset saa harjattua pyyhekuivina ihan helposti. Takkuja ei ole yhtään. Hoitoaineen löydät *täältä.

 

olaplexOlaplex No.6 Bond Smoother on sarjan uusin tulokas. Kyseessä on hiuksiin jätettävä hoitoaine/muotoiluvoide. Tämä on myös todella riittoisa tuote ja sitä ei kannata yliannnostella. Tuote levitetään hiusten pituuksiin. Hoitoaine kosteuttaa, suojaa sekä poistaa sähköisyyttä. Se vahvistaa ja pehmentää hiuksia sekä lyhentää hiusten kuivumisaikaa. Tämä hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön, mutta sen vaikutus kestää 72 tuntia, joten harvempikin käyttö usein riittää. Itse en joka pesussa tätä käytä. Tässä hoitoaineessa on himean voimakkaampi sitrusmainen tuoksu kuin sarjan muissa tuotteissa. Se ei ole kuitenkaan häiritsevä vaan mielestäni ihanan raikas. Hoitoaineen löydät *täältä.

Onko se hintansa väärti?

Olaplex-tuoteperhe on kyllä kokeilemisen arvoinen. Toiset kavahtavat tuotteiden hintaa, mutta muistutan, että tuotteet ovat todella riittoisia. Itse panostaisin näistä ensimmäisenä tuohon shampooseen ja hoitoaineeseen. Jo niillä pääsee tosi pitkälle. Ei siis tarvitse heti hankkia koko sarjaa, vaan kokeilla perustuotteilla ensin. Kun on saanut hyviä kokemuksia näistä perustuotteista, niin voi siirtyä kokeilemaan tehohoitoa tai hiuksiinjätettävää hoitoainetta.

olaplexVoin melkein luvata, että ihastut näihin! Ostin juuri itselleni uuden pullon shampoota ja hoitoainetta. En osaa olla enää ilman. Välillä kokeilen muitakin shampoita, mutta pakko aina palata tähän takaisin. Hiukseni ovat myös kestäneet meneillään olevan vaalennusprojektin tosi hyvin. Myös tummahiuksiset voivat näitä käyttää, koska värjätty tummahius voi olla myös kuiva, jolloin Olaplexista on apua. Suosittelen kokeilemaan! *Täältä voit tutustua koko sarjaan.

 


 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Oslo Skin Lab – Testissä kollageenijauhe

Unboxing: Lookfantastic Beuaty Egg 2019

6 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Pitääkin kysäistä onko omalla kampaajalla näitä käytössä – sain vihdoinkin ensi viikkoon kampaamoajan varailtua 😀

  2. Janina kirjoitti:

    Tää on kyllä älyttömän hyvä tuote! Mulle on kampaajalla joskus tehty Olaplex-hoito ja tuli kyllä uskomaton lopputulos. En tiennytkään, että näitä on myös kotikäyttöön myynnissä.

  3. Mari kirjoitti:

    Näitä kehuu kyllä tosi monet, itse en ole vielä päässyt kokeilemaan. Mulla on oma hius värjäämätön ja tumma, että ehkä ei ihan ole mulle tarkoitettuja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.