Hae
Purkkisirkus

Kauneusboksi by Miia Ezen – Paras kauneusboksi ikinä!

*Sisältää mainoslinkkejä

Kevään aikana olen odottanut jo kuumeisesti yhtä Suomen kosmetiikkamaailman huippujuttua ilmestyväksi. Nimittäin viime viikolla tuli viimein myyntiin meikkaaja-maskeeraaja ja kosmetiikkabloggaaja Miia Ezenin suunnittelema ja kokoama kauneusboksi! Boksi on nimeltään Kauneusboksi by Miia Ezen. Miian ideana on ollut koota omia suosikkituotteitaan yhteen boksiin kuluttajille ostettavaksi.

20190625_201940Tavoite on mielestäni onnistunut täydellisesti! Boksi sisälsi tuotteita niin ihonhoitoon kuin meikkaamiseenkin. Kauneusboksi sisälsi yhteensä 7 tuotetta sekä yhden näytepussin. Tuotteista 5 oli täysikokoisia ja 2 minikokoisia. Aivan loistavaa! Kauneusboksi by Miia Ezen oli myynnissä *Nobebeauty -verkkokaupassa, josta se myytiin loppuun neljässä minuutissa! Siis neljässä! Boksien tarkkaa lukumäärää ei kerrottu, mutta useita satoja niitä oli myynnissä.

Sisältö on täyttä timanttia ja mukana on pari omaakin suosikkia. Luulen, että boksin sisältö oli monien mieleen. Sisältö oli siis yllätys kaikille. Ainoastaan kaksi brändiä oli paljastettu etukäteen, mutta niistäkään ei tarkasti mukana olevaa tuotetta. Hintaa boksilla oli 49,90€ ja sisällön arvo oli 102,40€! Hyvin sai siis rahoilleen vastinetta. Mutta nyt päästään vihdoin itse sisällön kimppuun!

kauneusboksi by miia ezen

Huxley Gel Cleanser Be Clean, Be Moist (24,90€)

Ensimmäinen etukäteen paljastettu brändi oli Huxley. Tämä on myös yksi omista suosikkibrändeistäni, joten tästä olin todella innoissani. Veikkasin mukana olevan brändin suositun tonerin, mutta tämä geeliputsari on myös todella ihana! Tuote tuli täysikokoisena. Olen tätä käyttänyt jo aiemmin yhden pullon, joten voin todellakin suositella. Aivan ihana pustari, joka sopii mainiosti kaksoispuhdistuksen toiseen vaiheeseen. Love it! Voit ostaa tämän putsarin itsellesi *täältä!

20190625_202340

Klairs Supple Preparation Facial Toner Mini (9,90€)

Klair on myös yksi suosikkibrändeistäni! Jes! Tämä toner on yksi parhaista mitä olen kokeillut. Todella kosteuttava ja hoitava. Tätä voi myös hyvin kerrostaa useita kerroksia iholle. Toner tasapainottaa ihon pH:ta puhdistuksen jälkeen ja valmistaa ihoa vastaanottamaan hoitavia aineita seuraavista tuotteista. Todella hyvä ja riittoisa kasvovesi, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla! Saimme tästä 30 ml minikoon. Tämä on saatavilla myös hajustamattomana. Tuotteen löydät *täältä.

kauneusboksi by miia ezen

TonyMoly Master Lab Collagen Sheet Mask (7,90€)

Ihanaa, kun tässä boksissa oli niin paljon korealaisia tuotteita! TonyMoly on yksi tunnetuimpia korealaisia brändejä. Olen tykästynyt varsinkin heidän Chok Chok Green Tea -sarjaan! Tätä kangasnaamiota en ole aikaisemmin kokeillut, mutta olen kuullut siitä paljon kehuja. Tämä on hieman arvokkaampi naamio, joten siihen ei tule tartuttua kaupassa niin helposti. Siksi on ihana saada se tästä boksista. Tämä menee pikapuolin testiin. Samaa sarjaa olevia kangasnaamioita on useampia saatavilla, joista voi tilanteen mukaan valita itselleen sopivan. Tämän naamion löydät myynnistä *täältä.

20190625_202549

 

YA Naturae Seerumi (21,90€)

Korealaisen kosmetiikan lisäksi Miia on viime aikoina innostunut kovasti luonnonkosmetiikasta, joten osasin odottaa myös jotain tuotteita siltä saralta. Seerumit ovat aina minun mieleeni. Tämä Yliopiston Apteekin tehokosteuttava seerumi on saanut kehuja monelta. Minulla on itse asiassa tämä sama tuote tuolla kaapissa vielä avaamattomana, koska ostin sen keväällä Luonnon Kaunis -messuilta. Testasin tätä messuilla ja se vaikutti todella hyvältä! Tuote on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa sekä se on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Tuotteen löydät myynnistä täältä.

kauneusboksi by miia ezen

Apeiron jojoba-teepuuöljy (2,20€)

Toinen luonnonkosmetiikan tuote on todella kiinnostava! Teepuuöljy on todella monikäyttöinen ja rauhoittaa ihon epäpuhtauksia. Tätä voi levittää vaikka koko kasvoille yöksi vaikuttamaan, jos ihossa tapahtuu suurempi finniräjähdys. Öljyä voi myös laittaa vain paikallisesti yksittäisen finnin päälle. Huippu tuote, jota testaan mielelläni. Boksissa oli tästä 8ml minikoko, josta riittää kyllä testattavaa pitkäksi aikaa. Tuote on myynnissä *täällä.

20190625_202412

TonyMoly Panda’s Dream Dual Lip & Cheek (11,90€)

TonyMolyn yksi valttikortti on leikkisät pakkaukset. Tämä poski- ja huuliväri on syötävän söpö panda! Eihän tähän voi kun ihastua. Ilmeisesti kaikille tuli tämä sävyssä 02 Pink Baby. Kyseessä on siis voidemainen poski -ja huuliväri. Pakkauksessa on kaksi erisävyistä punaista, joten tuote on todella monikäyttöinen. Näiden sävyjen pitäisi sopia ihan kaikille! Tämä on ollut minun ostoslistalla Miian hehkutuksen ansiosta, mutta nyt sain viimein sen itselleni. Tästä on saatavilla vielä toinenkin sävy. Olen nyt viime vuonna innostunut voidemaisista poskipunista, joten tämä lähtee heti testiin! Voit ostaa tuotteen itsellesi *täältä.

20190625_202516

20190625_202532

 

Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer (19,90€)

Physicians Formula on toinen ennakkoon paljastuttu brändi. Heti, kun tämä julkaistiin, niin arvasin boksin sisältävän tämän ylistetyn aurinkopuuterin! Ja onneksi se sieltä tulikin. Minulla ei tätä vielä ole, joten ilolla lähden tätä testailemaan. Kaikki ovat hehkuttaneet puuterin tuoksua ja onhan se ihana! Vähän kookoksen tyyppinen trooppinen tuoksu. Ihana! Myös pakkaus on kaunis, joten tähän tulee kyllä tartuttua myös senkin vuoksi. Rasia sisältää myös sienimäisen aplikaattorin, mutta itse käytän varmasti ennemmin sivellintä. Aurinkopuuteri löytyy myynnistä *täällä.

20190625_202450

 

Weleda Skin Food Light

Viimeisenä tuotteena boksissa oli Weledan Skin Food -voidetesteri. Tätä voidetta Miia on myös hehkuttanut kovasti, joten ei yllättänyt tämän mukana olo. Itse en ole tätä koskaan testannut, joten mielenkiinnolla lähden testailemaan. Onneksi näitä testerikokoisia tuotteita ei ollut kuin yksi, joka sekin on todella kiinnostava tuote. Tuote on myynnissä *täällä.

20190625_202611Nyt on koko sisältö käyty läpi. Täytyy sanoa, että Kauneusboksi by Miia Ezen on aivan Miian näköinen. Kaikki nämä tuotteet ovat näkyneet usein Miian blogissa sekä InstaStoryssa. Ja mikä parhainta, itse ainakin tykkäsin tästä sisällöstä tosi paljon! Harmillista oli tietysti se, että kaikki halukkaat eivät saaneet tätä boksia itselleen kotiutettua. Tästä johtuen Miian ilmoittikin tekevänsä uuden boksin uusilla tuotteilla ja isommalla erällä! Tästä tiedotetaan myöhemmin, joten kannattaa olla kuulolla.

 

 

Päätyikö Kauneusboksi by Miia Ezen sinun ostoskoriisi?


LUE MYÖS NÄMÄ:

Glossybox kesäkuu – Sensational Summer

Algamaris – Luonnolliset aurinkosuojatuotteet

12 kommenttia

  1. Sissi kirjoitti:

    Tässä olisi saanut kyllä hyvin vastinetta rahalle. Itse en nyt boksia tilannut, mutta olisin ollut erityisen mielissäni Huxleyn ja YA Naturaen tuotteista. Aurinkopuuteri on myös mainio, mutta se mulla jo onkin ja arvasin etukäteen, että kyseinen tuote luultavasti boksista löytyy.

  2. Jasu kirjoitti:

    Pakko myöntää, että nyt on kyllä todella loistava boksi. Antaa ehdottomasti vastinetta rahoille 🙂

  3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

    Kiva boksi tosiaan ja hyvin vastinetta rahalle! Olisin itsekin kovasti ilahtunut tästä kokonaisuudesta. Uskomatonta myös miten nopeasti boksi myytiin loppuun! Huomaa, että tällaisille laadukkaille kauneusbokseille on kyllä kovasti kysyntää 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Kyllä uskon, että nämä laadukkaat boksit kiinnostavat kuluttajia kivasti! Toivottavasti näitä tulisi enemmän markkinoille 🙂

  4. Tuula / Tuula’s life kirjoitti:

    Olipas laadukas boxi. Korealaiset kauneustuotteet kiinnostavat myös minua. Mutta kaikki muut tuotteet olivatkin minulle uusia. Kiva esittely!

  5. Souliina kirjoitti:

    Tuo boxi on kyllä ihan huippu ja kerrankin noita täysikokoisia tuotteita on enemmistö, ihan parasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *