Hae
Purkkisirkus

Laponie of Scandinavia Hydrating Face Mask

*Tuote saatu pr-näytteenä. Luonnonkosmetiikan uutuudet ovat yleensä todella kiinnostavia ja niin on myös tämä Laponie of Scandinavia -uutuus! Heidän tuotteet ovat mitä ihanimpia ja tämä uusi kasvonaamio tuo hyvän lisän tuoteperheeseen. Laponien tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Pakkauksien design on myös kovasti minun mieleen. Tyylikkäät kuvitukset ja täysin kierrätettävät pakkaukset houkuttelevat tarttumaan tuotteisiin!

laponie of scandinavia

Laponie of Scandinavia Hydrating Face Mask

Sain tämän uutuusnaamion hieman ennakkoon kokeiltavaksi ja tykästyin siihen kovasti! Naamio on monikäyttöinen ja siinä on pelkistetyt ainesosat. Laponie of Scandinavia  kosteuttava naamio on kehitetty herkälle- ja ongelmaiholle. Kosteuttava kasvonaamio sisältää ihon suojakerrosta tasapainottavaa auringonkukkaöljyä, syväkosteuttavaa ja pehmentävää kasviglyseriiniä sekä tulehduksia ehkäisevää ja ihoa uudistavaa ramnoosisokeria. Naamio sisältää yhteensä vain 10 hoitavaa ainesosaa.

laponie of scandinavia

Tuotteeseen ei ole lisätty hajusteita, mikä varmasti ilahduttaa monia herkkäihoisia. Voidemainen koostumus on miellyttävä ja levittyy hyvin iholle. Kokeilin naamiota siten, että levitin sitä kasvoille paksumman kerroksen ja annoin sen vaikuttaa noin 15 minuuttia. Tämän jälkeen pesin lopun naamion pois. Iho tuntui ihanan kosteutetulta ja pehmeältä. Ihoni tuntui myös janoavan kosteutusta, koska naamio imeytyi todella hyvin iholle vaikka levitin sitä aika paksulti! Lisätietoa naamiosta voit lukea täältä.

Vinkkejä naamion käyttöön

 • Voit käyttää naamiota myös yönaamiona, jolloin sitä kannattaa levittää ohuempi kerros. Aamulla kasvot pestään normaaliin tapaan. Näin iho saa nauttia naamion vaikuttavista ainesosista koko yön, jonka jälkeen iho on ravittu ja täyteläisen kosteutettu.
 • Naamio soveltuu käytettäväksi mainiosti kasvovoiteena. Ohuelti levitettynä se imeytyy iholle todella hyvin ja sopii mainiosti myös silmänympärysiholle!
 • Naamiota voi hyödyntää myös meikin alusvoiteena. Jos iholla on kuivia läiskiä, voit levittää naamiota kuiviin kohtiin ja saada näin meikin levittymään paremmin.
 • Jos kärsit kuivista ja halkeilevista käsista tai jaloista, voit hyödyntää naammiota myös käsi- ja jalkavoiteena!
 • Kurkkaa loput käyttövinkit täältä.

20210902_095828

Kaiken kaikkiaan naamio oli todella kiva uutuus ja teki iholle todella hyvää! 75ml tuubi on riittoisa. Tämä on hyvä lisä minun naamiovalikoimaan. Taidan hyödyntää tätä varsinkin yönaamiona, joiden fani minusta on tullut! Jos kiinnostuit naamiosta tai muista Laponie of Scandinavia -tuotteista, niin löydät ne kaikki täältä.

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

The Saem Harakeke Sleeping Pack

Nomakenolife heinäkuu 2021

8 kommenttia

 1. villananna kirjoitti:

  Tuo sun hiuspanta on niin ihana 🙂 Itse en ole käyttänyt neljään kuukauteen mitään muuta kosmetiikkaa kuin aurinkorasvaa. Tosin tänä vuonna paloin rasvasta ja muista suojista riippumatta moneen kertaan :/ Pitäisikin tutustua uusiin luonnonkosmetiikka tuotteisiin taas.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Panta on kyllä tosi kiva ja pitää hiukset pois kasvoilta! Tykästyin kyllä tähän uuteen naamioon 🙂

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Kuulostaa mielenkiintoiselta maskilta ja siis kuinka söpö toi sun panta. Mistä se on? 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Tää panta tuli muistaakseni Nomakenolife-boksista 🙂 Naamio on kyl tosi kiva! Ihanan kosteuttava 🙂

 3. Nadine kirjoitti:

  Luonnonkosmetiikka on kehittynyt huimasti viime vuosina, kuten kirjoititkin. Varsin houkutteleva paketti tämä naamio on.

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   On todellakin kehittynyt! Tuotteet ovat todella laadukkaita nykyään 🙂 Tässä on kyllä tuo pakkaus todella kaunis!

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Itse olen kyseiseltä merkiltä testaillut tähän mennessä ainoastaan puhdistusemulsion – se oli ainakin loistava 🙂

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Se kuulostaa kyllä tosi hyvältä! Monet ovat sitä kehuneet. Täytyy tutustua näihin kyllä enemmän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.