Hae
Purkkisirkus

The Ordinary – Tutkitusti tehokkaita tuotteita pikkurahalla

*mainoslinkki

Etsin säännöllisesti ihonhoidon uusia tuulia ja seuraan aika tiiviisti muutamia blogeja, joista nousee esiin kivoja uusia tuotemerkkejä. Yksi tuotemerkki on kiinnostanut jo pitkään, mutta en vaan saanut aikaiseksi tilata sitä kokeiluun. Nyt tämä merkki saapui myyntiin elevenille, joten tilaus lähti heti. The Ordinary on ollut jo joitain vuosia kovasti kehuttu eri blogeissa. Merkin ideologia on tehdä tuotteita, jotka ovat täynnä aktiiviaineita ja konstailematonta tyyliä. Tuotteet ovat täynnä tehoaineita, joiden pitoisuudet ovat tarpeeksi korkeita saavuttaakseen parhaan mahdollisen tuloksen. Tuotteet ovat äärimmäisen tehokkaita, mutta hinta ei kuitenkaan päätä huimaa.

Yksinkertaiset pakkaukset eivät koreile ulkonäöllä, mutta vakuuttavat käyttäjät hoitotuloksilla. Monet ihonhoidosta innostuneet ovat pitäneet The Ordinarya luottomerkkinään jo pitkään. Useita palkintojakin saaneen merkin maine on levinnyt todella laajalle. Innostuneena myös itse selailin elevenin laajaa valikoimaa ja sieltä päätyi omaan ostoskoriin kaksi tuotetta. Monia muitakin hyviä olisi ollut, mutta nämä nyt ensialkuun halusin testiin.

Ensimmäinen tuote joka oli saatava oli *The Ordinary Caffein Solution 5% + EGCG. Tämä silmänympärysseerumi on ollut todella suosittu ja hehkutettu, joten se oli saatava myös itselle kokeiluun. Rakastan silmänympärystuotteita ja tämä on kyllä ollut todella ihana. Tämä seerumi on tarkoitettu vähentämään silmänympärysihon turvotusta sekä häivyttämään tummuutta. Seerumin koostumus on kevyt, joka sisältää runsaasti kofeiinia sekä vihreän teen lehdistä saatavaa laadukasta aktiiviainetta nimeltä Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG). Nämä kaksi ainesosaa auttavat vähentämään rakenteellisista syistä johtumatonta turvotusta ja tummuutta.

Seerumi, kuten suurin osa muistakin merkin tuotteista, on pakattu lasiseen pipettipulloon. Se mahdollistaa sen, että seerumia saa todella pienen määrän otettua kerralla eikä tuotetta mene hukkaan. Silmänympäryksille ei todellakaan tarvitse laittaa seerumia litratolkulla. Yksi tippa seerumia riittää molempiin silmiin, mutta välillä laitan kyllä molempiin silmiin oman tipan. Seerumi on hieman öljymäistä, mutta imeytyy ihan hyvin iholle. Yksi pullo riittää jokapäiväisessäkin käytössä todella pitkään, koska pullo on melko iso (30ml). Hintaa tällä seerumilla on siis alle 8 euroa! Kuulostaa uskomattomalta, mutta totta se on. Suosittelen ostamaan kokeiluun, koskaa hintaa tuotteella ei ole paljoa. Minulla on tässä parin viikon käytöllä jo silmänalusten tummuus hieman hälvennyt.

Toinen ostoskoriin sujahtaneista tuotteista oli *The Ordinary Hyaluronic Acis 2% + B5. Hyaluronihappo on kaikkien tuntema ainesosa monissa ihonhoitotuitteissa. Se pystyy sitomaan vettä jopa 1000 kertaa painonsa verran. Hyaluronihapon molekyylikoko määrittää sen, kuinka syvälle ihoon se voi kosteutta tuoda. Mitä isompi hyaluronihappomolekyyli on, sitä lähemmäs ihon pintaa se jää. Ihon pinnalle jäävä molekyyli jopa vetää iholta kosteutta puoleensa, jonka vaikutuksesta ihon pinta tuntuu ensin pehmeältä ja kosteutetulta, mutta iho jää kuitenkin janoamaan lisää kosteutta.

The Ordinary Hyaluronic Acid -seerumi sisältää kolmea erikokoista hyaluronihappomolekyyliä, jotka kosteuttavat ihoa ihon pinnan lisäksi myös syvemmältä. Seerumi sisältää myös B5-vitamiinia, joka lisää ihon pinnan kosteutta. Myös tämä pullo on 30ml, joten siitä riittää aika pitkäksi aikaa. Seerumi on väriltään kirkasta ja imeytyy ihoon todella hyvin. Iho tuntuu heti täyteläisen kosteutetulta. Todella ihana seerumi ihan kaikille! Kaikki ihotyypit hyötyvät kosteutuksesta, joten tätä seerumia kyllä suosittelen kaikille. Käytän tätä itse aamuin illoin ennen kosteusvoidetta. Hintaa tällä ihanalla seerumilla on vain alle 9 euroa! Koko The Ordinary -valikoiman löydät *täältä.

Mitkä ovat omat The Ordinary suosikkisi?

 


 

Saatat olla kiinnostunut myös:

Ľoréal Smooth Sugars Scrub – Tehokasta kuorintaa kasvoille

Testissä: Pyunkang Yul

9 kommenttia

 1. Elli kirjoitti:

  Nämähän vaikuttaa hyvältä 🙂 Ja hei mitkä hinnat, ihan mielettömiä!

 2. Anni kirjoitti:

  Enpä oo ennen kyseisiin tuotteisiin ennen,.mutta ainahan sitä on avoin uusille, hyville jutuille!

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Kiva, että kaikki ei oo ihan vanhaa tuttua. 🙂 Vähän mietin, että onko liian vanha juttu ku on kuitenki ollu myynnissä niiden omilla sivuilla jo pitkään. Mut ite nyt vasta kans kokeilin ekaa kertaa!

   • Anni kirjoitti:

    Onhan se hyvä välillä tuoda esiin myös vanhoja, hyväksihavaittuja tuotteita, uutuuksien ohella. Aina löytyy varmasti joku, jolle nekin on uusia tuttavuuksia.

 3. Diiskuneiti kirjoitti:

  Toi silmänympärys voide kiinnostaa suuresti – onko se toiminut? 🙂

 4. Rosa kirjoitti:

  Itse olen Ordinaryltä rakastunut seerumimeikkivoiteeseen, sekä pohjustusvoiteisiin! Ihan huipputuotteita huippuhintaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.