Hae
Purkkisirkus

PAESE – Ammattilaisten suosima laadukas meikkibrändi

*Tuotteet saatu

Pääsin keväällä osallistumaan ihanaan Kauneusseminaariin ja sain sieltä testattavaksi mielenkiintoisia meikkejä. Paese oli minulle ihan tuntematon brändi ja innolla otin testattavaksi heidän meikkejään. Paesen meikkivalikoima on aika laaja sisältäen mm. meikkivoiteet, luomivärit, huulipunat ja ripsivärit. Heillä on myös meikin pohjustustuotteita ja joitain ihonhoitotuotteita. Pakkaukset ovat mielestäni tyylikkäitä ja selkeitä. Kokeiltuani näitä tuotteita en ihmettele, että monet ovat näitä hehkuttaneet.

20190601_132129Sain testiin kaksi ihanaa luomiväripalettia. Näistä All About You on nudesävyjä sisältävä paletti, jolla saa loihdittua kauniin meikin arkeen ja juhlaan. Tällä paletilla on myös helppo aloittaa luomivärien käyttö, koska sävyt ovat melko vaaleita ja luonnollisia. Pigmenttiä näissä on todella hyvin ja ne häivyttyvät kauniisti. Pakkaus on ihana hento vaaleanpunainen ja siihen tulee tartuttua helposti. Paletti sisältää 12 luomiväriä, joita on matta, satiini ja metallinhohtoisina. Paletti on myynnissä mm. täällä.

20190601_133014Toinen paletti on nimeltään Warm Memories. Tämä paletti tuo mieleen syksyn. Paletissa on 12 lämpimän sävyistä luomiväriä. Sävyt ovat kuitenkin luonnollisia eikä liian erikoisia, joten luulen tämänkin paletin sopivan monille. Tässä paletissa on matta- ja satiini- ja glitterluomivärejä. Pian alkaa pikkujoulusesonki kolkuttelemaan ja glitterluomivärille on varmasti käyttöä! Jos joulumeikit tuntuvat vielä kaukaisilta, niin löytyy tästä paletista myös ihan nykyhetkeenkin todella kauniita sävyjä. Paletti on myynnissä mm. täällä.

20190601_133816

paeseSain testiin myös kaksi ihanaa huulipunaa. Paesella on huulipunia jokalähtöön. Saamani punat ovat Mattologie -mattapunien sarjaa. Goodiebagissa tuli kaunis sävy 109 Berry Nude ja valitsin itselleni vielä testiin aivan täydellisen nudesävyn 107 No Make Up Nude. Huulipuna levittyy hyvin ja pysyy kivasti. Yli puolet ainesosista on luonnollisia. Huulipunan hylsy on mielestäni tosi tyylikäs ja korkki napsahtaa tukevasti kiinni magneetin avulla. Tein allaolevassa kuvassa näkyvän meikin Paesen All About You -paletilla ja käytin No Make Up Nude -mattahuulipunaa. Mattahuulipuna on myynnissä mm. täällä.

paesePaesella on todella laaja valikoima, joten ehdottomasti kannattaa tutustua muihinkin heidän tuotteisiin. Täytyy itsekin oikein ajatuksella tutkia noita. Varsinkin riisipuuteri ja meikkivoiteet ovat olleet kehuttuja. Koko Paese -valikoiman näet täältä.

 

Onko Paese tuttu brändi?

 


LUE MYÖS NÄMÄ:

Olen puroBIO Ambassador!

TOP 5: Suosikki meikkituotteeni

Tilaukseni Nordicfeel -verkkokaupasta

10 kommenttia

 1. Melissa kirjoitti:

  Sellaisia sävyjä noissa, mitkä sopii hyvin minulle myös 🙂 Kevyet ja luonnolliset 😀

  • Sonja Suomela kirjoitti:

   Joo tykkäsin näistä kun on niin luonnollisia. Ei ainakaan vielä luonnistu meikäläiseltä mitkään räväkät meikit 😀

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Muutaman tuotteen verran olen sarjaa päässyt testailemaan. 🙂

 3. Marjo kirjoitti:

  Paase sarjasta ei ole itsellä kokemuksia mutta olen kuullut erittäin paljon kehuttavan. Luomiväripaleteissa on todella kauniita sävyjä. Berry Nude huulipunan väri näyttää myös mielenkiintoiselta.

 4. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Ihania meikkejä! Tutustuin itsekin vasta ihan hetki sitten Paesen meikkisarjaan ja vaikuttaa tosi mielenkiintoisilta 🙂

 5. Mari kirjoitti:

  Paese on kyllä tuttu brändi, vaikka en niin kovin montaa tuotetta olekaan kokeillut. Olen tykännyt kuitenkin niistä mitä on tullut testattua :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.