Hae
Purkkisirkus

Skincity joulukalenteri 2020 luukut 1-7

*Sisältää mainoslinkkejä

skincity joulukalenteri 2020

Nyt kun joulukuuta on jo päästy viikon verran eteenpäin, on aika katsastaa mitä sisältöä on ollut joulukalentereissa. Tein kyselyä Instagramin puolella ja Skincity joulukalenteri 2020 kiinnosti enemmistöä, joten saamanne pitää. Tänä vuonna Skincityn kalenteri on erityisen kaunis! Vaaleanpunainen keinonahkainen laukku täynnä ihania lahjapussukoita. Luukkuja on yhteensä 25 ja ne sisältävät 30 yllätystä! Tämä on kyllä yksi vuoden kiinnostavimmista kalentereista! Lähdetään siis katsomaan mitä kaikkea kalenteri tarjosi ensimmäisistä luukuista.

20201209_130753

1. luukku

Ensimmäinen tuote on todella kiinnostava ja hyvä avaus kalenterille. Luukusta paljastui Dr. Barbara Sturm Glow Drops. Kyseessä on ihoa kosteuttava ja heleyttävä seerumi, jota aluksi luulin nestemäiseksi highlighteriksi. Seerumi sisältää isokonnantatarin uutetta, villiruusu-uutetta, portulakkaa ja omega-3 rasvahappoja. Siinä on myös optisia pigmenttejä, jotka heleyttävät ihoa välittömästi. Brändin tuotteet eivät ole mitään ihan halpoja, joten ymmärrettävästi tästä tuli vain matkakoko 10 ml. Se riittää kuitenkin hyvin tuotteen testailuun. Täysikokoinen tuote on 30ml (140€). Tuotteen löydät *täältä.

20201209_131005

2. luukku

Olen suuri kasvoöljyjen ystävä ja kakkosluukusta tulikin talveen sopivasti Codagen The Oil. Tämä monitoimiöljy sopii käytettäväksi kasvoilla, vartalolla ja hiuksissa. Öljy on täydellinen sekoitus kahdeksaa eri öljyä: kookosöljy ravitsee, manteliöljy rauhoittaa, apinanleipäpuuöljy stimuloi solujen uusiutumista, makadamiaöljy poistaa nestettä, aprikoosinsiemenöljy heleyttää, hasselpähkinäöljy ja rypälesiemenöljy suojaavat ja granaattiomenaöljy torjuu ikääntymisen merkkejä. Öljystä tuli todella riittoisa 10ml matkakoko. Täysikokoinen tuote on 100ml (49€). Tuotteen löydät *täältä.

20201209_131150

3. luukku

Kolmas luukku paljasti sisältään mielenkiintoisen putsarin. Tata Harper Regenerating Cleanser on 4in1 tuote, joka puhdistaa, kirkastaa, supistaa ihohuokosia ja suojaa ihon kosteustasapainon säilymistä. Putsari sisältää granaattiomenan entsyymejä, ruususavea, pajun kuorta ja sitruksen eteerisiä öljyjä. Tätä on kehuttu paljon ja mielenkiinnolla tätä testaan! Tuotteen raaka-aineet ovat 100% luonnollista alkuperää ja 82% luomutuotantoa. Tuotteessa on kiva sitruksinen tuoksu eikä perinteinen yrttinen, joka on monissa luonnonkosmetiikan tuotteissa. Tämä oli kiva ylläri! Tuote tuli 15ml näytekoossa. Täysikokoinen tuote on 125ml (87€). Tuote löytyy *täältä.

skincity joulukalenteri 2020

4. luukku

Tästä luukusta tuli tosi kiva tuote. Dermaceutic Turn Over -yövoide. Rakastan yövoiteita ja tämä on mielenkiintoinen, koska se sisältää 15% glykolihappoa (AHA). Se siis kuorii ihon pintaa ja kirkastaa ihoa. Se myös stimuloi solujen uusiutumista ja ehkäisyy ryppyjen syntymistä. Glykolihappo häivyttää pigmenttiläiskiä ja sopiikin siksi auringon vaurioittamalle iholle, joka on menettänyt kimmoisuuttaan. Rakastan happotuotteita ja tälläiset yhdistelmätuotteet ovat tosi kivoja! Voiteesta tuli matkakoko 15ml. Täysikokoinen tuote on 40ml (49€). Tuote löytyy *täältä.

20201209_131221

5. luukku

Seerumit ovat myös yksi rakkauteni ja tästä luukusta tulikin sopivasti upea seerumi! Instytutum A-Superpacked Retinol Serum on ikääntymisen merkkejä tehokkaasti vähentävä seerumi. Se sisältää 8% retinoliyhdisteen. Retinoli stimuloi ihosolujen uudistumista, häivyttää hyperpigmentaatiota, juonteita ja ryppyjä sekä tasoittaa ihon sävyä ja pintaa. Seerumi myös ravitsee ja rauhoittaa ihoa allantoiinin, viinirypälesiemenöljyn ja skvalaanin avulla. Tuote tuli matkakokoisena 10ml. Täysikokoinen tuote on 30ml (135€). Tuote löytyy *täältä.

skincity joulukalenteri 2020

6. luukku

Helpot matkalle mukaan otettavat tuotteet ovat myös kivoja esimerkiksi mökillä. Skincity Essentials Coffee Grain Exfoliator Stick on uusi lisäys tosi kivaan Skincityn omaan ihonhoitosarjaan, joka on täysin puikkomuodossa. Olenkin kirjoittanut näistä puikoista aiemmin blogiin. Tämä uusi ihoa kuoriva puikko sisältää luomulaatuista kahvia, jonka pienet rakeet kuorivat ihoa, jotta ihosta tulee uudistettu ja heleä. Kuorinnan sisältämä kofeiini supistaa laajentuneita ihohuokosia! Tämä on siis ihan klassinen rakeellinen kasvokuorinta näppärässä puikkomuodossa. Helppo ottaa mukaan viikonloppureissuun tai esim. salikassiin. Tuote tuli täysikokoisena (9€). Kuorinnan löydät *täältä.

20201209_131303

7. luukku

Tästä luukusta paljastui talvella todella tarpeellinen tuote eli käsivoide. Maria Åkerberg Hand Cream Calendula on ravitseva ja kosteuttava voide. Se sisältää kehäkukkauutetta, jolla on pitkät perinteet herkän ihon hoidossa. Se myös antaa voiteelle omintakeisen värin. Voide sisältää myös mehiläisvahaa, joka suojaa ja pehmentää ihoa. Voiteesta on saatavilla useita kokoja ja kalenterista tuli todella riitoisa 100ml koko (14€). Tuote löytyy *täältä.

skincity joulukalenteri 2020

Tässä oli upean Skincity joulukalenteri 2020 seitsemän ensimmäistä luukkua! Oli kyllä tosi hyvä aloitus! Tämä kalenteri on ihonhoitointoilijan unelma. Odotan innolla mitä kaikkea tuolta vielä paljastuukaan. En ole yhtään kurkkinut luukkuja etukäteen. Avaan joka päivä luukun mun Instagram storyssa, joten ota mun IG seurantaan, jos haluat nähdä kalenterin sisältöä reaaliajassa. Kirjoitan toki tänne blogiin myös koko kalenterin sisällön tällä tavalla osissa.

20201209_131608

 

miltä vaikuttaa skincity joulukalenteri 2020? Vastaako sisältö odotuksia!

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

Nomakenolife joulukuu – Winter Wish List

Kokemuksia kangasnaamioista

8 kommenttia

  1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

    Tämä olisi niin ihana joskus saada itsellekin 🙂

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Mulla on tää nyt toista kertaa ja tää on kyllä ihan huippu, jos tykkää ihonhoitotuotteista 🙂

  2. villananna kirjoitti:

    Onpas kiva tuo. Ei pahvia, ulkonäkö oikein suloinen ja käytännöllinen.

    https://villananna.vaikuttajamedia.fi

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Joo tämä on kyllä hyvä kun voi hyödyntää tuon kalenterin säilytyslaukkuna!

  3. Anna/Kello neljän aamukahvi kirjoitti:

    ihana tuo kalenterin ulkoasu!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Niin on! Ihana hempeä vaalenapunainen ja noi oussukat on kans tosi kivat 🙂

  4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

    Onpa ihana joulukalenteri. Skincityn tuotteet ovat hyviä. Mukavia yllätyksiä joka päivälle!
    Kivaa sunnuntaita!

    • Sonja Suomela kirjoitti:

      Heillä on kyllä tosi ihana valikoima tuotteita ja asiakaspalvelu on ihan huippu! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *