Hae
Purkkisirkus

Joulukalenterin luukut 7-13

Luukkuja on jälleen availtu ja kivoja juttuja sieltä on ilmestynyt! Tuotteet ovat kyllä tosi laadukkailta merkeiltä.

Luukku 7

Tästä luukusta paljastui kolme Sigma-sivellintä E47, E56 ja E65. Sigman siveltimet ovat todella laadukkaita ja niitä on laaja valikoima saatavilla. Nämä siveltimet ovat kaikki silmämeikkiin tarkoitettuja.

E47 on suunniteltu erityisesti varjostusten tekemiseen. Siveltimen pienen ja pyöristetyn harjaspään napakat ja pehmeät harjakset ovat omiaan vahvojenkin varjostusten tekemiseen.

E56 on tarkoitettu värin levittämiseen luomelle. Ovaalinmuotoinen harjaspää levittää värin tarkasti.

E65 on tarkka rajaussivellin, jonka viistottu kärki sopii sekä geelimäisten, voidemaisten että puuterimaisten rajaustuotteiden levitykseen. Kapea rajaussivellin on hyvä apuväline siipimäisten rajausten luomiseen ja alaluomen ripsirajan tarkkaan rajaukseen.

Kaikkien siveltimien harjaspää on synteettistä karvaa. Matkakokoiset siveltimet eroavat täysikokoisista vain varren pituudella. Täysikokoisena nämä siveltimet maksavat noin 13€/kpl.

Luukku 8

Seuraavasta luukusta tuli Decléor 1000 Grain Body Exfoliator- vartalokuorinta. Tämä on minulle uusi merkki, mutta olen kuullut tästä hyvää. Kuorintageeli irrottaa vartalon iholta kuollutta ihosolukkoa ja saa sen näyttämään heleämmältä. Greipin eteerisiä öljyjä sisältävä geeli sulaa iholle hierottaessa öljyksi, joka muuttuu veden kanssa helposti huuhtoutuvaksi emulsioksi. Kaksivaikutteinen kuorintavoide sisältää ihoa kuorivia rakeita ja entsyymejä, jotka yhdessä tekevät ihosta samettisen pehmeän ja sileän tuntuisen. Tämä tuoksuu todella hyvälle ja otan kyllä köyttöön ehdottomasti! Hinnaltaan tämä on kyllä melko arvokasta, koska tämä 50ml tuubi maksaa 14€.

Luukku 9

Luukusta tuli kivasti välillä hiustuote. Tuote on Kérastase Resistance Bain Thérapiste Balm-in-shampoo. Shampoo on tarkoitettu erittäin vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Se on hellävaraisesti puhdistava, geelimäinen shampoo, joka auttaa ravitsemaan ja vahvistamaan hiuksia. Tuotteen mikroproteiineja sisältävä koostumus korjaa hiuksia sekä tuo niille kiiltoa ja pehmeyttä. Itselläkin vaalennusprojektin aikana hiukset ovat kovilla, joten hyvät tuotteet ovat avainasemassa. Tämä tulee kyllä testiin.

Luukku 10

Ihonhoitotuotteet ovat mun suosikkeja ja tästä luukusta tuli taas kiva uusi tuttavuus testattavaksi. Tuote on Akademikliniken Pure Glow Oil-kasvoöljy. Ihanaa rakastan kaikkia kasvoöljyjä! Öljyssä on runsaasti C-vitamiinia sisältävä koostumus, joka tuo kasvojen iholle monivaikutteista hoitoa. Kasvoöljy auttaa ehkäisemään ja häivyttämään iholta ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä palauttamaan iholle sen kimmoisuutta ja heleyttä. Kasvoöljyn sisältämä lakritsin ja raparperin yhdiste heleyttää ihoa auttaen häivyttämään sen sävyn epätasaisuutta.

Tämä C-vitamiini on tosi suosittua ihonhoitotuotteissa ja otan innolla tämän testiin. Tämä pullo on matkakokoinen 5ml. Tämä tuote on aika kallis, kun täysikokoinen 30ml maksaa n. 168€. On kiva päästä kokeilemaan näitä kalliimpiakin tuotteita, niin ei osta sitten sikaa säkissä.

Luukku 11

Seuraavasta luukusta tuli ensimmäinen huono luukku. Sisältä löytyi valkoinen kangaskassi elevenin logolla ja pinssi. Vähän oli kyllä pettymys, mutta tähän asti paljon vähemmän ollut ”krääsää” kuin viime vuoden The Body Shopin kalenterissa. Siinä mielessä olen ollut tosi tyytyväinen kalenteriin.

Luukku 12

Erilaisten seerumien ja hoitonesteiden ohella toinen ihastuksen kohteeni on silmänympätystuotteet. Ja ilokseni tästä luukusta löytyi kiva silmänympärysvoide. Tuote on Filogra Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream. Merkki on minulle entuudestaan tuntematon, mutta pienen tutustumisen jälkeen vaikuttaa erittäin hyvältä. Silmänympärysvoide on saanut inspiraationsa uusimmista lääketieteellisistä tekniikoista, joiden avulla saavutetaan nuorekas katse. Silmänympärysvoide sisältää botoxmaisia aktiiviaineita, jotka yhdessä tehokkaiden peptidien kanssa auttavat häivyttämään ilmejuonteita ja tasoittamaan ihoa. Silmänympärysvoiteen kohottava koostumus auttaa taistelemaan yläluomen veltostumista vastaan samalla kun matrikiini tuo ripsille volyymia. Voiteen sisältämät uuden sukupolven partikkelit auttavat täytelöittämään silmänympärysaluetta. Kasviperäinen tehoyhdiste yhdessä ihoa hellästi kuorivien aktiiviaineiden kanssa häivyttää tummia silmänalusia.

Tuote kuulostaa kyllä hyvältä ja otan sen ilomielin käyttöön taistelussa ikääntymistä vastaan! Silmänympärysiho on todella ohutta ja siinä huomaa ensimmäisenä ikääntymisen merkkejä. Tehokas kosteutus ja mahdollisesti lisäksi jokin silmänympärysseerumi auttavat ihoa pysymään nuorekkaana pidempäön.

Luukku 13

Joulu on juhlan aikaa ja mielestäni juhlaan kuuluu tuoksut. Itse en voi töissä juurikaan käyttää tuoksuja, joten minulla ne ovat eritoten erityisissä tilaisuuksisa käytettäviä tuotteita. Oli ilo löytää toinen tuoksu kalenterista. Tällä kertaa se oli Yves Saint Laurent Black Opium EdP. Tätä on moni hehkuttanut lempituoksukseen ja nyt vihdoin pääsin itsekin sitä nuuhkimaan. Ja onhan se hyvä!

YSL lamseerasi 70-luvulla alkuperäisen klassikoksi muodostuneen Opium-tuoksun. Tämä Black Opium on lanseerattu 2014 ja se on edestäjänsä nykyaikainen versio. Alkutuoksuna on päärynä, appelsiininkukka ja rosépippuri. Sydäntuoksuna löytyy musta kahvi, jasmiini ja lakritsi. Pohjatuoksuna on vanilja, patsuli ja setripuu. Kokeilin tuoksua ranteeseen ja nyt pohjatuoksua haistellessa vaniljaisuus tulee kivasti esiin. Jatkoon menee!

Olen kyllä tyytyväinen kalenteriin, vaikka niitä täysikokoisia tuotteita ei ole juuri ollut. Nuo matkakoot ovat olleet kuitenkin riittoisia eikä mitään pieniä nöytepusseja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.